Şimdi Ara

Hızlı Ve Öfkeli 7 İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızlı ve Öfkeli filmlerinin 7’ncisinin bir bölümünün Türkiye’de geçeceği iddia edildi.

Halen Los Angeles’ta çekimleri devam eden filmin başrol oyuncularından rap yıldızı olan Ludacris’in önceki gün Instagram’da paylaştığı fotoğrafta gözüken ‘Uyarı’ yazan lehva, ekibin yeni bölümde İstanbul’a geleceği söylentisinin çıkmasına neden oldu.

Yapımcılar daha önce filmin bir bölümünün Dubai’de geçeceğini açıklamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUY* -- 26 Eylül 2013; 22:56:14 >

• Modifiyeli araçların trafiğe çıkmasının yasak olduğu ülkede ff filmi çekmek.

Ek: Azericeymiş ümiitlenmeyin boş yere.

ensonhaber
    Hızlı ve Öfkeli 7 görselinin sırrı ortaya çıktı
    http://www.ensonhaber.com/hizli-ve-ofkeli-7-gorselinin-sirri-ortaya-cikti-2013-09-24.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 27 Eylül 2013; 0:37:56 >

• İstanbul'da çekilen filmlerde genelde bizi geri kalmış gibi gösteriyorlar. Arabalar külüstür, insanlar dilenci gibi falan. Böyle yapacaklarsa çekmesinler burada film falan. Ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum
  •  Hızlı Ve Öfkeli 7 İstanbul

Tabelaya şimdi bak birde
  • tek bi tabelayla neden sevineyim? onlar sevinsin istanbul gibi bi şehirde film çekeceler diye.

-ayrıca, yanlış bilgidir. türkiye'de falan çekilmeyecek hiç bi sahnesi.

edit: beklegeliyorum özet geçmiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 26 Eylül 2013; 23:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Modifiyeli araçların trafiğe çıkmasının yasak olduğu ülkede ff filmi çekmek.

Öyle bir yasak görmedim uyanda görmedim. Gerçekten var mı öyle bir şey?
  • Çekilirse bize katkısı belki reklam olur ama tabii iyi yönde çekilmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott Pilgrim

İstanbul'da çekilen filmlerde genelde bizi geri kalmış gibi gösteriyorlar. Arabalar külüstür, insanlar dilenci gibi falan. Böyle yapacaklarsa çekmesinler burada film falan. Ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum

Dediğiniz gibi, bazı filmlerde öyle gösteriyorlar fakat bu eskiden çekilen filmler için geçerli sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: EUY*

Hızlı ve Öfkeli filmlerinin 7’ncisinin bir bölümünün Türkiye’de geçeceği iddia edildi.

Halen Los Angeles’ta çekimleri devam eden filmin başrol oyuncularından rap yıldızı olan Ludacris’in önceki gün Instagram’da paylaştığı fotoğrafta gözüken ‘Uyarı’ yazan lehva, ekibin yeni bölümde İstanbul’a geleceği söylentisinin çıkmasına neden oldu.

Yapımcılar daha önce filmin bir bölümünün Dubai’de geçeceğini açıklamıştı.

azerbeycanda çeklicek dedikoduları vardı bu resim onu gösteriyor olabilir

• Türkiye'de çekilse hiç fena olmaz aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott Pilgrim

İstanbul'da çekilen filmlerde genelde bizi geri kalmış gibi gösteriyorlar. Arabalar külüstür, insanlar dilenci gibi falan. Böyle yapacaklarsa çekmesinler burada film falan. Ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum

• Pek sanmıyorum diye düşünürken Azerice old.nu gördüm Ama buna rağmen birçok film çekildi ülkemizde.
  • Başlığı Görünce Şahinlerin Driftini Felan Görücem Zannettim
  • Türkiye'de olmayacak açıklandı
  • yarış filminden çıkıp aksiyon filmine döndü bu son filmini izlemedim bile
  • Onlarda gelsin gelsin

• İstanbulda çekim yapmadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

İstanbulda çekim yapmadık.

• çekimler istanbul da olmıyacakmış ankaranın bağlarında çekeceklermiş trafiğe kapalı old. için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.