Şimdi Ara

〈Güncel〉 Kısa Yoldan Zengin Olmak İçin 7 Mükemmel Yol !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlginç Online Para Kazanma Yolları

    Çağımızın getirileri arasında olan internetin artık para kazanma adresleri arasında yer aldığını duymuşsunuzdur. Sizlerde evlerinizde internet sayesinde büyük kazançlar elde edecek bir işiniz olsun ister miydiniz? Belki de bazılarınız bu araştırma konusunu çoğu kez aradı ve hüsrana uğradı. Sizlere yazımızda anlatacağımız online şekilde para kazanma yolları bir çok internet girişimcisi tarafından da yapılıyor.

    1- Anket Doldurma Sitelerine Kayıt Olunuz

    Çoğu internet sitesinde yer alan anket doldurarak para kazanma işlemlerinde sizde kazançlar elde edebilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken konu ise kayıt olacağınızı siteyi gerçekten ciddi bir şekilde araştırmanız gerekmektedir. Anket sitelerinde dikkat edeceğiniz kısım ise kullanıcılarına gerçekten para ödeyen şirketleri seçmek. Bu sitelere kayıt işlemini tamamladıktan sonra anketleriniz genellikle mail adresine gelmekte ve oradan anketi tamamlamanız istenmektedir. Anketleri doldurduktan sonra genellikle kazançlarınız 3 ile 10 TL arasında değişmektedir. Genelde bu tarz siteler İngilizce olmaktadır ve anket başına 5 dakika ortalama zaman ayırmanız gerekmektedir.

    2-Blog Yazarak Kazançlar Elde Edebilirsiniz

    Kendinize has ve orjinal bir blog sitesi oluşturmak için başlıca yapmanız gerekenler arasında logonuz ve sloganınız olması gerekmektedir. Daha sonra meraklı olduğunuz ve bildiğiniz konularda yazılarınızı yazmanız gerekiyor. İlk konularınızdan belli bir süre sonra Google adsense hesabı açarak reklamlardan kazanç elde edebilirsiniz. Bu işi profesyonel olarak yapanlar olduğu gibi sadece merakla başlayıp ciddi paralar kazananlar var. Özellikle yabancı dil açılan sitelerin kazanç oranları Türkiye’ye göre daha yüksek oluyor.

    3-Sosyal Medya Üzerinden Para Kazanmak

    Sosyal medya üzerinden bir çok para kazanma yöntemini daha öncede belritmiştik. Gerçekten özellikle Facebook üzerinden yapılan işlerde geri dönüşüm ve kazanç oranları daha yüksek oluyor. Facebook’ta sayfa yönetimi ve İnstagram’da ürün satışı için açılan hesaplar son dönemin gözdesi. Sosyal medya ile bir çok tüketiciye ulaşmanız mümkün. Burada dikkat edilmesi gereken nokta ise yapılacak olan tanıtım reklamlarının hedef kitlesinin iyi seçilmesi gerekiyor.

    4-Link kısaltma siteleri sayesinde Para Kazanmak

    Çok ilginç bir para kazanma olayı olarak tanımlayacağımız link kısaltma siteleri, sizlere gerçekten beklenmedik kazançlar verebilir. Sadece yapmanız gereken siteye üye olmanız ve herhangi bir linki kısaltarak internet kullanıcılarına kısalttığınız linki tıklatmaktan geçiyor. Bu sayede ne kadar çok tık sayınız olur ise o kadar çok kazanç sağlamış oluyorsunuz. Kazançlar bu sektörde az gibi gözükse de işini disiplinli bir şekilde yapanlar para kazanabiliyor.



    Online şekilde kazanç elde etme yolları her daim artırabilir. Bu kazançları sadece sizlerin ne kadar emek verdiğinize bağlı olarak artacaktır. Emek verdiğiniz taktirde kazançlarınız günden güne artacaktır. Online para kazanma konularında tavsiyemiz bu işi yapan kimselerin görüşlerinden ve tavsiyelerinden mutlaka faydalanmanızdır.

    kaynak:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenatorTL -- 13 Nisan 2017; 15:36:11 >











  • 〈Güncel〉 Kısa Yoldan Zengin Olmak İçin 7 Mükemmel Yol !!



    Myiyo nedir : Global mo-web.net’in Türkiye iştirakı olan Myiyo, interaktif online araştırma hizmeti sunan, iletişim ağı ve pazar araştırmaları üzerine Türkiye dahil dünyanın pek çok ülkesinde faaliyet gösteren bir araştırma şirketidir.

    Myiyo, ulusal ve uluslararası şirketler, kuruluşlar ve hükümetler için çeşitli anketler düzenliyor. Elde edilen sonuçlar genelde önemli kararların verilmesi için temel olarak kullanılıyor. (Örneğin seçim anketi gibi) Bu şekilde ankete katılanların isteklerine yönelik yeni ürünler ve hizmetler geliştirilmeye çalışılıyor.

    Fikriniz myiyo için değerlidir ! Her katıldığınız anket için puan kazanır ve bu puanlarınızı nakite çevirerek para kazanabilirsiniz.. Başarılı bir anketin ödülü anketin uzunluğuna ve karmaşıklığına bağlıdır.

    Bu nedenle, başarılı anketin ödülü 500 ile 10.000 puan arasında yer almaktadır.

    10.000 puanlık bir anketin ödülü 10 Euro’dur. (23 TL) Ödeme alabilmek için en az 20.000 puan kazanmış olmanız gerekir. 20.000 Puan = 20 Euro = 50 TL civarı.


    Aşağıdaki ülkelere yerel dillerde anketler göndermektedir.

    Türkiye, Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya, Portekiz, İtalya, Polonya, Litvanya
    Kayıt olduğunuzda, e-posta adresiniz doğrulandıysa ve profilinizi doldurduysanız anketlere davet edilmek için bir engel kalmamış demektir. Yeni bir anket mevcut olduğunda size e-posta gönderilecek. Giriş yaptıysanız anketler listesini “Anketler” bölümünde görebilirsiniz.

    〈Güncel〉 Kısa Yoldan Zengin Olmak İçin 7 Mükemmel Yol !!


    Doldurduğunuz anketlerdeki veriler diğer katılımcılar ile birlikte anonim hale getirilerek analiz edilmetedir. Anketler hiçbirzaman bireysel kullanıcıları tanımlama imkanına sahip değil, bu nedenle markalar sadece yanıtları görebilir. Hiçbir anket de sizin isminiz yada mail adresiniz kaydedilmez. Kısacası anketi talep eden kuruluş sizin özel bilgilerinizi göremez.

    Myiyo araştırma şirketi için sıkça sorulan bazı sorular

    Myiyo hesap bakiyemi nereden kontrol edebilirim?

    Kazandığınız puanlarınızı ana menüdeki anketler kısmından görebilirsiniz. Bu bölümde puanlarınızın para karşılığını da görebilirsiniz.

    Bazen bir ankete daha önce katıldığım söyleniyor, neden?

    Eğer bir ankete tıkladığınızda daha önce katıldığınızdan dolayı reddediliyorsanız ve siz daha önce bu ankete katılmadığınızdan eminseniz, bunun bir kaç sebebi vardır. Bir ihtimal aynı bilgisayardan başka birisi anket bağlantısına tıklamış olabilir. Diğer ihtimal ise başkaları ile birlikte aynı İnternet bağlantısını kullanmanız olabilir. (örneğin, şirket ağı veya aynı internet kafe içerisinde aynı ankete katıldınız.) Kısacası aynı ip’den veya bilgisayardan aynı ankete bir kez katılabilirsiniz. Not: Farklı hesaplar açarak aynı anketi doldurmaya çalışmayın. Bu durumlarda hesabınız kapatılır ve ödülleriniz verilmez.

    Puanlarımın para değeri ne kadardır?

    Myiyo araştırma şirketinde 1.000 puan 1 Euro değerindedir. TL değeri Euro ve para birimi arasındaki geçerli kur üzerinden hesaplayabilirsiniz.

    Ankete katıldığım halde neden para ödenmedi?

    Myiyo’da bir anketten para kazanabilmek için anketi başarı ile tamamlamanız gerekmektedir. Bazen anket esnasında reddedilebilirsiniz. Örneğin hedef kitleye uymadığınızda. Çok hızlı yanıtlar veya mantıksız yanıtlar verdiğinizde.

    Davet ettiğiniz arkadaşlarınızın anketlerinden de kazanın.

    Arkadaşlarınızı yada mail listenize e-posta ile davetiye göndermek istiyorsanız “Topluluk” altmenüsünde “Arkadaş bul” bölümüne tıklayarak formu doldurun. Ayrıca arkadaşlarınıza “Anketler” bölümünden kişisel Reklam-bağlantınızı vererek ödül olarak en az bir ankete katılan her yeni üye için 500 puan kazanabiliyorsunuz. Kısacası hem anket doldurarak, hemde davet ettiğiniz kişilerden kazanç elde etmeniz mümkündür.

    Ödeme alırken herhangi bir masrafım olacak mı?

    Hayır, ödeme yapılırken para transferi (paypal,eft veya havale masrafları) maliyetlerini tamamen myiyo karşılıyor.

    Üyeğiniz sizin açınızdan herhangi bir yükümlülük gerektirmez. Anketlere katılma zamanını siz belirlersiniz ve ne zaman isterseniz profilinizi silebilirsiniz.

    Kaç hesaba sahip olabilirim?

    Bir ankete aynı kişinin birden fazla katılmasını önlemek adına, myiyo’da sadece tek bir hesap açabilirsiniz. Çoklu hesaplar dolandırıcılık diye anlaşılabilir ve hesabınız kapatılabilir.

    Hangi konular hakkında anketler gönderiliyor?

    Anketlerin konuları birbirinden çok farklı olabilir. Ürün ve hizmetler konusunda geniş bir yelpazede anketler gönderiliyor. Örneğin hükümet, siyaset, eğlence, spor, araba, tatil gibi anketler.

    Anketler uzunluğu ne kadar?

    Yaklaşık bir anket 20 soru içerir ve ortalama 12 dakika sürer. 20 dakikadan daha az yada daha fazla süren anketlerde çıkacaktır. Uzun süren bazı anketlerin yarısında ara vererek daha sonra yeniden devam edebilirsiniz.

    〈Güncel〉 Kısa Yoldan Zengin Olmak İçin 7 Mükemmel Yol !!



    ÜYELİK İÇİN BAŞVUR




  • 🔗 Forum Siteleri Açarak İnternetten Para Kazanma

    🔗 Resim Yükle, Paylaş ve Kazan

    🔗 Myiyo İle Para Kazan ( Anket Sitesi )

    🔗 Netlioo İle Yatırımsız Para Kazan

    🔗 İnternetten Para Kazandıran Anket Sitelerin Listesi

    🔗 SEO Yaparak İnternetten Para Kazanmak

    🔗 İnternetten Para Kazandıran Platformlar

    🔗 İnternetten Para Kazanma Yöntemleri Ve Para Kazandıran İşler

    🔗 Ptc Sitelerin Listesi

    🔗 Müzik Dinleyerek İnternetten Para Kazanmak

    🔗 Para Kazanmak İçin Bu Tuzağa Düşmeyin 〈〈PTC-Paid To Click siteleri〉〉

    🔗Youtube'den Para Kazanmanın İncelikleri

    🔗 İnternette En Popüler Para Kazanma Yolları | Evde Ek İş

    🔗 Evden Yapabileceğiniz Para Kazandıran İşler

    🔗 〈Güncel〉 İlginç Online Para Kazanmanın Yolları !!

    🔗 Geze Geze Para Kazanabileceğiniz 7 İş Fikri

    🔗 Cep Telefonundan Para Kazanmak

    🔗 Soru Cevap ᐅ Youtubedan Nasıl Para Kazanılır- Youtube Telifsiz Müzikleri Nasıl Bulunur.?



    》 》 》 》》 》》 REKLAM 《 《《 《《《《

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları - Withknown

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları ~ Quora

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları | Trink24 ™


    》 》 》 》》 》》 BONUS 《 《《 《《《《

    🔗 Arama Motorlarına Kayıt ✎

    🔗 Ücretsiz Kayıt yapılacak 50 Arama Motorunun Listesi

    🔗 Organik Hit Arttırma Yöntemleri

    🔗 432 Adet Yabancı Ücretsiz Dizin Gönderme Sitelerin Listesi

    🔗 ➧Mp3 Upload Siteleri

    🔗 Faydalanabileceğiniz Site Adresleri




  • EĞER İNTERNETTEN PARA KAZANMAK İSTİYORSANIZ ANKET DOLDURMA BUNUN İÇİN İYİ BİR YOLDUR

    DAEDALUS ONLİNE bunun için güvenli ve iyi kazanç getiren bir yoldur

    aşağıdaki adrese gidip üye olabilirsiniz

    https://ad.admitad.com/g/xs4bftiqbn27195d634a597161dc86/

    Panelimize hemen katılın ve online anketlerimizi e-postayla almaya başlayın.

    Profil geliştirme anketlerimizi tamamlayın ve daha fazla puan kazanma şansı elde edin. Yeni anket davetiyeleri için e-postanızı günlük olarak kontrol edin. Tüm anketler e-postayla alınır.

    Online anketlerimizi doldurun ve puan kazanın.

    En az 1.000 puana sahip olduğunuzda puanlarınızı ödüle çevirebilirsiniz.

    Neden üye olmalıyım?

    Ödüllü anketler doldurmak için. Yeni ürünleri test ederken ödül kazanmak için. Geleceği şekillendirmek için.

    EĞER İNTERNETTEN PARA KAZANMA İLE DAHA FAZLA BİLGİ İSTİYORSANIZ

    http://internettencabukpara.blogspot.com.tr/ ADRESİNDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ




  • link kısaltma siteleri ne demek sayın yazar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.