Şimdi Ara

Hızlı level atlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan west serverında 10 level hesabımı 11 level yaptım. bot oyuna girip 5 mid ile hızlı oyunu bitirip exp kasılıyor.

• 1 haftaya boostsuz falan 30 yapılıyo ben hesapladım matematiğim 5
  • Bizim zamanımızda özel oyunda 20 ye kasmıştık bir arkadaşla. 20 de gerçek oyunu farketmiştik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jengador

Bizim zamanımızda özel oyunda 20 ye kasmıştık bir arkadaşla. 20 de gerçek oyunu farketmiştik

Hızlı level atlama

• Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    Hocam harbi öyleydi ama şuan özelde xp gelmiyor biliyorum 3.sezonun başlarıydı ozaman. Zaten oyunu bilmiyorduk. Alistar tristana top yapıyorduk. En azından balına adc supu tutturmuşuz. Tabi adc-sup kasmıyorduk cahillimize ver.

Oyunu dia4 bıraktım ezmeyin pls ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jengador

Hocam harbi öyleydi ama şuan özelde xp gelmiyor biliyorum 3.sezonun başlarıydı ozaman. Zaten oyunu bilmiyorduk. Alistar tristana top yapıyorduk. En azından balına adc supu tutturmuşuz. Tabi adc-sup kasmıyorduk cahillimize ver.

Oyunu dia4 bıraktım ezmeyin pls ^^

Sıkılmadınız mı cidden
  • Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey bilmediğimizden dolayı sürekli bir şeyler denemeye çalışıyorduk. Yok şunu kassak, yok karşıya şu botu versek...
    Zevkliydi ya. Yenildiğimizde oluyordu Sonra bizim sınıftan bir arkadaş bizim oyuna başladığımızı öğrenmiş oyuna çağırmıştı fizz almıştı 29 0 gitmişti çocuğu böyle çok pro sanmıştık ama ne güzel günlerdi be ygs-lys bitsin belki dönerim oyuna bilemedim. Özledim ama oyunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.