Şimdi Ara

Low level format ile yavaş biçimlendirme aynı şey mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windowstaki hızlı biçimlerdirdeki tiki kaldırırsak yavaş biçimlendirme oluyor.Low level format bu mu

Bad sectorleri düzeltebilir mi?
    75 gb C diskini formatlamak ne kadar sürer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır aynı şey değildir,Low level format atın olursa ne âlâ ancak yinede yeni bir hdd almanızı öneririm düzelmiş olarak görünen diskler bile bir süre sonra kullanılmaz hale geliyor,alt kattaki komşu getirdi taradığımda bad sectörler vardı low level format attım windowsu kurdum güncelleme yapılırken hdd sorun verdi tam 3 kere xp,win7 kurma denemeleri başarılı oldu ancak ilk restard'dan sonra dosya eksik vb.gibi yığınla hata verdi.Size önerim yeni bir hdd almanız eskisine ise low level format atıp yedek olarak kullanın sorun çıkardığında sökersiniz.

@hp2010
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Hayır aynı şey değildir,Low level format atın olursa ne âlâ ancak yinede yeni bir hdd almanızı öneririm düzelmiş olarak görünen diskler bile bir süre sonra kullanılmaz hale geliyor,alt kattaki komşu getirdi taradığımda bad sectörler vardı low level format attım windowsu kurdum güncelleme yapılırken hdd sorun verdi tam 3 kere xp,win7 kurma denemeleri başarılı oldu ancak ilk restard'dan sonra dosya eksik vb.gibi yığınla hata verdi.Size önerim yeni bir hdd almanız eskisine ise low level format atıp yedek olarak kullanın sorun çıkardığında sökersiniz.

@hp2010

bad sectorden emin değilim. laptop yere düşürülmüş ama bu kadar kolay bozulmamalı
    diğer laptopumu iki kere yere düşürdüm 1 metreye yakın yükseklikten. hiç bir şey olmamıştı.
    bu aralar yeni hdd alamayacağım

2 saatten fazla oldu sabaha kadar atmalı değil mi?
    320 gb low level ne kadar sürer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Hayır aynı şey değildir,Low level format atın olursa ne âlâ ancak yinede yeni bir hdd almanızı öneririm düzelmiş olarak görünen diskler bile bir süre sonra kullanılmaz hale geliyor,alt kattaki komşu getirdi taradığımda bad sectörler vardı low level format attım windowsu kurdum güncelleme yapılırken hdd sorun verdi tam 3 kere xp,win7 kurma denemeleri başarılı oldu ancak ilk restard'dan sonra dosya eksik vb.gibi yığınla hata verdi.Size önerim yeni bir hdd almanız eskisine ise low level format atıp yedek olarak kullanın sorun çıkardığında sökersiniz.

@hp2010

bad sectorden emin değilim. laptop yere düşürülmüş ama bu kadar kolay bozulmamalı
    diğer laptopumu iki kere yere düşürdüm 1 metreye yakın yükseklikten. hiç bir şey olmamıştı.
    bu aralar yeni hdd alamayacağım

2 saatten fazla oldu sabaha kadar atmalı değil mi?
    320 gb low level ne kadar sürer?

llf sorunu çözmezse maxblast ile hdd remove yapın. badsectorleri o baya güzel temizliyor. ama ömrü max 1 sene olur. kullandıkça yine badsectorler çıkıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.