Şimdi Ara

HIZLI KOŞMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İçin neler yapılabilir? biraz hantal olduğumu düşünüyorum lakin bacaklarım uzun ama biraz cılızlar bu konudada fazla bir fikrim yok. Fitness'a gidiyorum önerileriniz neler olacaktır

MC Doğa Yaralı Şişman
    Karnım o kadar aç ki...
    Rüya içinde rüya sanki Inception
    Bu böyle olmaz,Son ihtimal liposakşın

• kapkaç işine gir

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

kapkaç işine gir

Ya dostum kahkahaya boğdun beni sabah sabah

MC Doğa Yaralı Şişman
    Karnım o kadar aç ki...

• Yardım edin yav

MC Doğa Yaralı Şişman
    Karnım o kadar aç ki...

• Koşu bandı ve kondisyon yapan hareketleri(Futbolculara yapılan tarz engellere basmadan geçme bitirince geri koşma tarzı hareketler)yapacaksın hızlı koşamamanın tek sebebi bacağın kas olmaması değil koşarken kalbin ne kadar kan pompalayabildiği ciğerlerin ne kadar oksijen alabildiği vs. daha önemli bacak kası yaparsın ama kondisyonun yoksa yine nefesin tıkanacak koşamayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirciler -- 17 Ağustos 2011; 12:47:58 >

Orijinalden alıntı: demirciler

Koşu bandı ve kondisyon yapan hareketleri(Futbolculara yapılan tarz engellere basmadan geçme bitirince geri koşma tarzı hareketler)yapacaksın hızlı koşamamanın tek sebebi bacağın kas olmaması değil koşarken kalbi ne kadar kan pompalayabildiği ciğerlerin ne kadar oksijen alabildiği vs. daha önemli bacak kası yaparsın ama kondisyonun yoksa yine nefesin tıkanacak koşamayacaksın.

evet birde o var tıkanıyorum bir yerden sonra

MC Doğa Yaralı Şişman
    Karnım o kadar aç ki...

• Yine sallayan sallamış.

Hızlı olman için bacak kaslarının güçlü olması değil, zayıf ve güçlü olması gerekir, bacaklar zayıf olmalı.
    Hızlı Alamıyoruz!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bisiklet sür.

fazla yapma yorgu düşersin.

-Milli Kayınço-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Yine sallayan sallamış.

Hızlı olman için bacak kaslarının güçlü olması değil, zayıf ve güçlü olması gerekir, bacaklar zayıf olmalı.

ya sabahları 7 gibi kalkıyorum gidip koşacam fakat üşeniyorum baya bi yokuş iniyorsun sonra çıkması falan bileklerim ve bacaklarım biraz zayıf birazda kaslı 1.20 metre uzunluktalar

MC Doğa Yaralı Şişman
    Karnım o kadar aç ki...

• nefeslerini derin ve ritmik alacaksın(hızlanırken nefes tutma).burnundan al ki nefesi ne dalak şişer nede ciğerlerin çok yanar. Çok koşacaksın koşmanın en iyi antremanı yine koşmaktır.(2-3 günde bir koş) Uzun mesafe koşuda yorulmamak için alt üst bacak kaslarını eşit kullanmaya çalışacaksın. Son 100 metreye gelmeden asla tüm gücünle koşmayacaksın.(normal koşuda ev yakın değilse sakın yapma ölürsün eve gidene kadar muhtemelen hasta olursun)Başta yavaş koşacaksın aynı azardan hızlanarak eşit tempoda bitireceksin koşuyu(4-5 koşuda anlarsın temponu zaten). Koşarken ellerini ve diğer vucut kaslarınıda kullanacaksın denge sağlamak ve kendini ileri ve yukarı atmak için(zaten normal bünye bunu yapar.) Ben kimmiyim? çocukluğundan beri koşmayı seven ve tüm yazdıklarını kendi kendine keşfetmiş biri bu sayede 5 km yi 25 dk da koşuyorum.
    neden tempolu uzun koşu yerine hızlı koşmak? kapkaçmı yapacan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 17 Ağustos 2011; 13:02:33 >

Orijinalden alıntı: heatblast

boy?
    sabah zaten koşamazsın veya çok zor olur. uyku sersemi olarak koşma.
    neden tempolu uzun koşu yerine hızlı koşmak? kapkaçmı yapacan

boy 1.95. Basketbol oynuyorum dolayısıyla kondisyon ve hız gerekli bende biraz hantal sayılırım açıkçası çok hızlı çok çabuk olmak hedeflerim arasında ama nasıl ulaşacagım bilmiyorum

MC Doğa Yaralı Şişman
    Karnım o kadar aç ki...

• quote:

kapkaç işine gir

Güldürdün işte ya

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • quote:

kapkaç işine gir

Sesli güldüm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.