Şimdi Ara

Hızlı exp kasmak için tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tr de smurf açtım 1 haftalık exp boost aldım hangi mapte daha fazla exp gelir ben oyun süresine göre geliyor diye biliyorum ama aramda felan daha fazla geliyor diyolar emin olmadıgım için size sormak istedim ?

Şimdi millet çölde kas qnq demek için dalar konuya

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hızlı Exp Kasmak için Tavsiyeler

League of Legends'da hızlı bir şekilde exp kasmak istiyorsan, şu ipuçlarını izleyebilirsin:

• Aram'da Oyna: Coop vs. AI modundaki Aram, her zaman en yüksek exp veren modlardan biridir. Kısa oyun süreleri sayesinde çok sayıda exp kazanabilirsin.
    • TFT Kartlarını Oyna: Teamfight Tactics (TFT) modunda, her maçın sonunda exp kazanırsın. Kartlarını yükselterek ve farklı kompozisyonlar deneyerek daha fazla exp elde edebilirsin.
    • Eksp Vermeyi Artıran Şampiyonlar Kullan: Singed ve Brand gibi bazı şampiyonlar, öldürdükleri minyonlar ve canavarlar için daha fazla exp verirler. Bu şampiyonları tercih ederek exp kazanımını artırabilirsin.
    • Düşman Orman Kampını Çal: Düşmanın orman kampına baskın düzenlemek ve minyonlarını çalmak, ekstra exp kazanmanın harika bir yoludur. Ancak dikkatli ol, yakalanmaktan kaçınmalısın.
    • Takımın Minyonlarını Son Vuruşla Öldür: Takım arkadaşlarının minyonlarına son vuruş yapmak, sana daha fazla exp kazandırır. Son vuruşları güvenli bir şekilde yapmak için yeteneklerini ve saldırı hızını kullan.
    • Kontrol Noktalarını Ele Geçir: Haritada bulunan kontrol noktalarını ele geçirmek, takımına exp artışı sağlar. Mümkün olduğunca çok kontrol noktasına hükmetmeye çalış.

Bu ipuçlarını uygulayarak League of Legends'da hızlı bir şekilde level atlayabilir ve rakiplerine karşı avantaj elde edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yeni başlamışın 1lvl de çölde yatarsın köpeklerde kasacaksın

ciddi mod:tr de custom game atacan 3v3 haritarsı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 30 Temmuz 2013; 15:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

yeni başlamışın 1lvl de çölde yatarsın köpeklerde kasacaksın

ciddi mod:tr de custom game atacan 3v3 haritarsı yok

Olmamış.
  • yabanı kopek kes qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3w3 at

• kas normal game sorun olmaz

• Gelecek exp dediğin gibi oyun süresine bağlı en uzun oyunlar sihirdar vadisinde olduğu için sende orada kas bi 50 tane farklı harita olsaydı bu soruyu sorsaydın hoş karşılanırdıda zaten 3 - 4 harita var :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çölde

• Aram oyna. Ortalama aram oyunları 20-25 dk arasında değişir. Çok ekstrem sebepler dışında. Summoner da uzun zamanlar geçiriyorsun. Ve aldığın exp arasında ciddi farklar yok. Tamam aram da daha az alıyorsun ama belki 20 exp puanı fark eder. Fakat bu süreçte atıyorum 100 summoner oynayacağına 150 aram oynayabilirsin.
  • anladım arkadaşlar sağolun
  • dominion ip(ip dedim ama xp de hızlıdır ordz heralde) için iyi oluyor zevklide geçiyor ama tr de var mı bilmiyorum varsa da beş dk falan sürer bulması heralde

bu arada kurtlarda kas qnq lolxp pm atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huehuehue -- 30 Temmuz 2013; 17:23:45 >
  • botlara karşı gir, tek başına taşırsın 25dkda falan bitirirsin, iyi de xp ip alırsın.
  • kendin oyun kur karşıya 1 tane bot al ( sona ) aşhe al 12 dakikada bitir oyunu 68 ile 110 ex arasında geliyor. west de 2 tane 10 level kasmıştım öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

kendin oyun kur karşıya 1 tane bot al ( sona ) aşhe al 12 dakikada bitir oyunu 68 ile 110 ex arasında geliyor. west de 2 tane 10 level kasmıştım öyle

o yöntemi biliyorum master alıp soraka atıyodumda karşıya expini felan düşürmüşler heralde şimdi aram atıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Regulus

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

kendin oyun kur karşıya 1 tane bot al ( sona ) aşhe al 12 dakikada bitir oyunu 68 ile 110 ex arasında geliyor. west de 2 tane 10 level kasmıştım öyle

o yöntemi biliyorum master alıp soraka atıyodumda karşıya expini felan düşürmüşler heralde şimdi aram atıyorum.

doğrudur uzun zamandır kasmıyorum
  • Kardeş 30 level yan çar var gel kasayım ben adaın canını indiririm sende son vuruşu yaparsın.

Bu yeni başlattığımız arkadaşın söylediği bir şey. Siz bana killeri bırakın daha hızlı level atlıyım.

Ben pişmanım ama yakın arkadaşım değil.
  • Zilean al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troty -- 30 Temmuz 2013; 19:28:18 >
  • 3 günlük+10 winlik alarak 2 günde 25 ten 30 yaptım ben.Stackleme yap normal gamede çok çok fazla geliyor.Hele first winse
  • Master vardı 3 dkda oyun bitiyodu . [video bekleniyor]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee Sin BOT

Master vardı 3 dkda oyun bitiyodu . [video bekleniyor]

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.