Şimdi Ara

Hızlı bir internet tarayıcısı lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana şöyle hızlı bir internet tarayıcısı söyler misiniz ?

Yalnız Mozilla Firefox ve İnternet Explorer hariç. Çünkü mozillayı bilgisayar'a kurmama rağmen 1 gün sonra çalışmamaya başlıyor. İnternet explorerde sekme felan açınca çok kasıyor. Explorer ve Firefox haricinde güzel hızlı tarayıcı önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truehawk -- 20 Ağustos 2011; 22:45:32 >

• Opera kullanıyorum, memnunum.
  • Chromeplus
  • Birçok test gerçekleştirdim, açık ara fark ile;

Birinci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truehawk

Arkadaşlar bana şöyle hızlı bir internet tarayıcısı söyler misiniz ?

Yalnız Mozilla Firefox ve İnternet Explorer hariç. Çünkü mozillayı bilgisayar'a kurmama rağmen 1 gün sonra çalışmamaya başlıyor. İnternet explorerde sekme felan açınca çok kasıyor. Explorer ve Firefox haricinde güzel hızlı tarayıcı önerilerinizi bekliyorum...

Tarayıcının kralıdır Mozilla tek şey hariç...acayip derecede ram kullanıyor ve haliyle fan deli gibi dönüyor o yüzden kullanmıyorum ...

geri kalanlardan ise Google Crome dir..Operada fena sayılmaz...safari ve internet explorer den ise bi cacık olmaz...
  • opera
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

quote:

Orijinalden alıntı: truehawk

Arkadaşlar bana şöyle hızlı bir internet tarayıcısı söyler misiniz ?

Tarayıcının kralıdır Mozilla tek şey hariç...acayip derecede ram kullanıyor ve haliyle fan deli gibi dönüyor o yüzden kullanmıyorum ...

geri kalanlardan ise Google Crome dir..Operada fena sayılmaz...safari ve internet explorer den ise bi cacık olmaz...

Haklısın senelerdir mozilla kullanıyordum. ne olduysa şimdi çalışmıyor firefox. çalışsa genede kullanacağım. ya chrome ya opera kullanacam gibi geliyor ama dur bakayım daha ne yorumlar gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truehawk -- 20 Ağustos 2011; 23:01:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET ÇOK YAVAŞ :(((
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Hızlı bir internet tarayıcısı lazım
  • opera
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Birçok test gerçekleştirdim, açık ara fark ile;

Birinci.

google chrome candır
  • Chrome
  • opera kullanıyorum memnunum
  • chrome akar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.