Şimdi Ara

hızlı başlatta masaüstü kayboldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim pc de hızlı baslat ta masa ustu goster kısa yol tusunu yanlıslıkla sildim ve tekrar getiremıyorum anlayan bırı varsa bana yardım etsın

DÜZELTME: LÜTFEN FORUM KURALLARINI OKUYALIM. KULLANDIĞINIZ BAŞLIKLAR KONUYLA ALAKALI OLMALIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXre[AkreP]M -- 16 Kasım 2005, 0:14:07 >

• C:\Documents and Settings\bilgisayarının adı\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch içinde bulabilirsin ordan tekrar getir hızlı başlata kolay gelsin..

not :gizli dosyadır kendisi.. klasör seçenekleri görünüm den gizili dosyaları gürünür yapmayı unutma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscageonly -- 15 Kasım 2005, 21:22:00 >
  • windows+d yap daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkitrom -- 15 Kasım 2005, 23:43:57 >
  • acil diyince bende biri oluyor sandim.
  • güzel bi yöntem ama her zaman işe yaramayabilir dostum bazı programlar ctrl+d tuş kombinasyonunu kendi işlemleri için kullanabilirler...örneğin firefox açıkken ctrl+d yer imlerine ekleme işlevi görür..

quote:

ctrl+d yap daha kolay

gerçi benim dediğimde işe yaramayabilir çünkü hızlı başlattaki dosyanın kendisi olabilir silinince ordan da gidebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscageonly -- 15 Kasım 2005, 22:42:39 >
  • şu dosyayı indirip bi dene istersen...

http://rapidshare.de/files/2376198/________.scf.html
  • pardon hoca ben senin cevabına karşılık sölemedim genel olarak ctrl+d daha kolay demek istedim
    quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

güzel bi yöntem ama her zaman işe yaramayabilir dostum bazı programlar ctrl+d tuş kombinasyonunu kendi işlemleri için kullanabilirler...örneğin firefox açıkken ctrl+d yer imlerine ekleme işlevi görür..

quote:

ctrl+d yap daha kolay

gerçi benim dediğimde işe yaramayabilir çünkü hızlı başlattaki dosyanın kendisi olabilir silinince ordan da gidebilir...

• ctrl+d deyip duruyorum windows+d imiş
    pardon
  • Öncelikle Not Defterinden yeni bir metin belgesi açın ve içine şunları ekleyin.

[Shell]

Command=2

IconFile=Explorer.exe,3

[Taskbar]

Command=ToggleDesktop

Daha sonra bunu Masaüstünü Göster.SCF adıyla kaydedin. Daha sonra bunu hızlı başlat üzerine sürükleyin.

• arkadaslar cok tesekur ederım yardımlarınızdan dolayı nihat ozellikle sana kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

Öncelikle Not Defterinden yeni bir metin belgesi açın ve içine şunları ekleyin.

[Shell]

Command=2

IconFile=Explorer.exe,3

[Taskbar]

Command=ToggleDesktop

Daha sonra bunu Masaüstünü Göster.SCF adıyla kaydedin. Daha sonra bunu hızlı başlat üzerine sürükleyin.

budur

• benimde başıma gelmişti saolun başlık için
  • benimde başıma gelmişti
    arkadaş masaüsütü imgesini mailden atmıştı kendi masa üstüme yapıştırıp sorunu çözmüştüm.

C:\Documents and Settings\bilgisayarının adı\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch içinde de bulamamıştım ordanda silinmişti

peki çok basit bişey olan bu masaüstünü göster imgesini internetten indirebileceğimiz biyer yokmu.mesela microsoftun sayfasındada bulamamıştım

saygılarımla
  • Arkadasım adam ne guzel anlatmıs ne geregı var faydalansana ıste ben yaptım oldu
  • quote:

eXre[AkreP]M

quote:

arkadaslar cok tesekur ederım yardımlarınızdan dolayı nihat ozellikle sana kardeşim

eyvallah kardeşim her zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.