Şimdi Ara

HIZLI AL dan BOMBA KAMPANYA 1TB harici Diskler 149TL-kampanya bitmiş (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
9.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Western Dijital
    Seagate
    Toshiba

Bebim bildiğim başkada üretici yok.Son dönem yapılan gelişme ile Hitachi disk grubunu Western dijital aldı dolayısı ile bu marka üretici konumundan cıktı
    Samsung markasını da Seagate aldı. bu marka da üretimden cıktı

Dolayısı ile hangi diske baksanız bu saydığım 3 markayı görürsünüz zaten
  • daha bikaç ay öncesinden fiyatlar zaten 130 ile 150 tl arasındaydı.. neden disklerin fiyatları bu kadar arttı acaba? kurdan dolayı mı?
  • Çok değil bu konu başlığındaki yazıları biraz okursanız nedenlerini öğrenebilirsiniz
    Muhtemelen sizin sorunuza benzer en az 3-5 soru soruldu..Kimse zahmet edip konuyu okumuyor kendi vaktini harcamıyor
    Başkalarının bu soruya cevap vererek zaman harcamasını istiyor.
  • WD Elements elime ulaştı 1 saat kadar önce 149-15 BKM ile 134 e geldi.
  • Arkadaşlar konu dışında ama ben hızlıal dan "gmd" kapak aldım yaklaşık iki hafta oldu hala göndermediler. Ondan öncede 22'' TV aldım bir hafta bekledim firmanın elinde yokmuş dediler siparişi iptal ettiler. Sizce aldığınız HDD lerinizi gönderirler mi?
  • Bkm ile odeyince 15 lira hala dusuyor mu bendr alayim birtane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dereby kullanıcısına yanıt
    Ben bugüne kadar 2 hdd aldım 1 er günde geliyor hatta biri şuan kargoda teslim edilmesini bekliyorum.
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    Bkm 100,000 kişi için geçerliydi bu rakam dolmadıysa 15 tl lik puan kazanabilirsiniz.
  • Dip not :

Bir çok e-ticaret sitesi bir çok ürünü stoğunda dahi tutmadan ara bir yazılım ile ithalatçı firmadan stok bilgisi çekip sitesinde yayınlar.
    Sattığı kadarını ithalatçı firmadan sipariş geçip sevkini 2-3 gün içerisinde sağlar.
    Demek istediğim..stoklarındaki ürünler diğer fiziksel mağazalara oranla daha temizdir ve bir çok ürünü kendi stoğuna dahi almaz
  • kampanya bitmiş
  • Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    E-ticaret site sahibi olarak 7 yıl firma yönettim. Aşamaların ne olduğunu ÇOK iyi bilirim. "Hızlı al genel olarak tedarikçi göndermiş biz ne yapalım" tarzında yaklaşıyor. Müşteri bir bilinmeze sürükleniyor. Verecekleri cevaba göre, Kaan Bey ile irtibata zaten geçeceğim.

"Hızlıal gibi firmaların pazarlama bütçesi olarak ne kadar reklam parası harcadıklarını üç aşağı beş yukarı biliyorum "
    Bu bilgiye ulaşmanız için, bir e-ticaret firmasında çalışıyor olmanız gerek. Hangi firmanın temsilcisi olarak görev yapıyorsunuz?
  • Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    Belki bilmiyorsunuzdur, aydınlatayım.
    Sql sistemi ile, tedarikçi firmaların stok programlarındaki veriler, php, asp, c gibi yazılım dilleri ile oluşturulan e-ticaret sitelerine, köprü kurarak anlık güncel stoklar yansıtılır. Firmaların e-ticaret yazılımlarına yeterince önem vermemeleri nedeni ile, kritik stok seviyesi hesaplamaları yapamayan sistemlerde, bahsettiğim durum gerçekleşir ve stokta ürün gözüküp, ödemeler alınır, sonra Ürünü satın alan müşteri, müşteri hizmetlerini aradığında " stokta gözükmüyor nasıl aldınız" gibi garip bir soru ile karşılaşır. Burada olanda bundan ibarettir...

Dediğim gibi, gelecek cevaba göre hareket edeceğim.
  • Bana sitem etmeyin
    Ben nacizane olayın gerçekleşme senaryosunu tahminimce size aktardım
    Bilmiyorsunuz-etmiyorsunuz da demedim..aklımın elverdiğinde aktarmaya çalışayım da dedim
    Beni hedef almanızın faydası yok..Üstelik geçmiş olsun dileklerimi de ilettim
    Muhtemelen ters anlaşıldı..

Derin bilgilerinizi - yazılım teknik verilerini de bizle paylaşıp forumu aydınlatmış oldunuz teşekkürler
  • Arkadaşlar bizlere güzel bilgiler aktardiniz, kendi adıma sizlere teşekkür ediyorum.

• dün kargoya verilmişti, 1 gündür aynı konumda bekliyor

1 23.12.2013 15:35 Gönderi Araca Yüklendi - Marmara Sancaktepe İstanbul
    2 23.12.2013 18:14 Gönderi Araçtan İndirildi - Marmara Transfer Merkezi Sancaktepe İstanbul
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

dün kargoya verilmişti, 1 gündür aynı konumda bekliyor

2 23.12.2013 18:14 Gönderi Araçtan İndirildi - Marmara Transfer Merkezi Sancaktepe İstanbul

hiçbir hareket yok hala ya, yerinden kaldıramadılar heralde

• quote:

quote:

dün kargoya verilmişti, 1 gündür aynı konumda bekliyor

hiçbir hareket yok hala ya, yerinden kaldıramadılar heralde

kargomda hareket göründü nihayet, yalnız manisaya gelmesi gereken kargo düzceye niye gider anlamış değilim, yurtiçi kargo alemsin

3 25.12.2013 19:52 Gönderi Araca Yüklendi - Düzce Merkez Düzce
    4 25.12.2013 20:46 Gönderi Araçtan İndirildi - Düzce Transfer Merkezi Merkez Düzce
    5 25.12.2013 20:47 Gönderi Araca Yüklendi - Düzce Transfer Merkezi Merkez Düzce

• Keşke MNG ye verseydin pazartesi kargoya verdiler salı günü manisadaydı..

Neyse senin siparişte baya bir şanssızlık olmuş umarım en kısa sürede ulaşır sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Keşke MNG ye verseydin pazartesi kargoya verdiler salı günü manisadaydı..

Neyse senin siparişte baya bir şanssızlık olmuş umarım en kısa sürede ulaşır sana.

bende şans olsaydı kız doğardım hemşerim, izmire ulaşmış görünüyor şu an
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Keşke MNG ye verseydin pazartesi kargoya verdiler salı günü manisadaydı..

bende şans olsaydı kız doğardım hemşerim, izmire ulaşmış görünüyor şu an

Kalmamış bişey bugün elinde :) şimdeden güle güle kullan :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.