Şimdi Ara

Hizli.al.com Güvenilir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
51.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aman diyorum
  • ben yıllardır netten alışveriş yaparım hızlıal danda telefon alayım dedim siparişi verdikten ertesi gün sistemde Siparişinizin faturalandırma işlemi tamamlanmıştır. Kargo firmasının, takip numarası vermesi bekleniyor.bende tamam dedim ertesi gün elime geçer sevinciyle beklemeye başladım halen bekliyorum buarada 10 günü buldu.msj yazıyorum sanki karşımda robot var gün içinde kargo bilgileriniz sisteme yansıyacak cevabı geliyor hemen, iptal edin diyorum cvp gelmiyor.telefonla görüşüyorum karşımdaki kişi diyorki mng kargoya verdik yarın elinizde olacak kaçtane yarın oluyor ne gelen var ne giden.teldeki adama iptal edin istemiyorum ürün elinize geçince iade edebilirsiniz.peki diyorum madem kargoya verdiniz ben takip numarası felan istemiyorum ürünümü istiyorum diyorum tamam yarın elinizde olacak.kısacası ömründen ömür gitti bundan sonra hızlıal bir ürünü 10/1 fiyatına bile satsa almam .kimseyede tavsiye etmem.
    bu arada sipariş ettiğim telefon en üst modeldi benim telefon gelene kadar bi üst modeli çıktı.iade etselerde alamıyacam başka telefon çünkü taksit taksit yansıyacağın için limitim yetmeyecek.
    kısacası hızlıal beni bu saatde bu mesajı yazmaya mecbur ettin yaa çalışanları değil sahipleri için söylüyorum Allah sizi bildiği gibi yapsın




  • Güvenilir dostum ben daha önce bir çok kez alışveriş yaptım bir kaç defa kargo problemi yaşandı bir kaç defada ulaşmakta problem çektim ama ne param kaldı nede ürünümün elime ulaşmaması gibi sorunlar yaşadım. Zaten köşe kenar dükkan değil Gold'un kuruluşu hizlial.com
  • geçenlerde bir kez ordan alışveriş yaptım oda fiyatlar cazip geldi hediye puan falan kullanarak ucuza getirdim ürünü baktım 1 gün geçti ses yok 2.gün geçti ses yok önce bi kıllandım sonra baktım 3. gün ürün geldi. Firmada şu sıralar gecikme yaşandığını öğrendim bu tür bir durum yaşadım onun dışında bir sorun çıkmadı ürün geldi.
  • Cevaplıyorum = Evet güvenilir adamların yeri belli ismi belli telefon açınca biraz beklesende ulaşabiliyorsun
  • şimdiye kadar 3 defa alışveriş yaptım 2sinde sorun yaşamadım 1 tanesi biraz problemli oldu müşteri hizmetleri ile görüştüm durdum 4-5 gün ama beni hiç sallamadılar hep düzgün cevap verdiler sorunu çözme odaklı çalıştılar yani , ama tabi benim için huzursuz günler olmadı mı ? evet oldu. Fakat genel olarak güvenilir bir firma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Namessar

    bana da kullanilmis urun geldi. hatta win7 home ile satilan urune win7 pro kurulmus, kuran kisi ustune kendi accountu ile sifrelemis. acamiyorumda bilgisayari. cok eskiden gold yapardi bunlari, o sebepten alisverisi kesmistim kendileri ile. cok sasirmadim acikcasi. bende hata iste. degisen zaman ve gunumuzde pazarlamada musteri memnuniyetine verilen onemin eskisine oranla cok artmasi ile, bunca zaman sonra bunlarda belki akillanmis ve huyunu degistirmistir biraz zannediyorsunuz. huylu huyundan can ciksa vazgecmiyormus, ben 3bin tl lik notebook ta ogrendim bunu.

    hemen guncelleme yapayim duruma. agustos ortasinda verdigim siparisi hala eylul ortasinda alabilmis degilim. bu arada rakip firmalar indirim yaptilar, daha cazip hale geldiler, ustelik yeni ultrabooklar cikti baska markalarda ve hatta yeni asus ultrabooklar da gelecek yakinda.

    yukarida anlattigim olaya gelince:

    hakikaten de isik sizmasindan iade edilmis bir urunu aynen gondermisler bana. hatta iade eden kullanici bu forumlarda paylasim yapan bir arkadas imis, kendisi bana ozel mesajdan ulasti, durumu anlatti, farkli versiyon windowsu kuranin da kendisi oldugunu soyledi. anlayacaginiz iade edilmis urunu format bile atmaya zahmet etmeden bana gondermislerdi. bir sure kullandiktan sonra isik sizmasi cok rahatsiz edince (sol tarafta hakikaten baya var) iade etmis. bunlar da direk bana gondermisler.

    degisim talebi girdim sitelerinden. 1-2 gun bekledik. degisim kabul edildi falan gibi bir statuye donustu mesaj. tamam dedim icimden, kalktim acibadem den yesilkoy e gittim, faturayi aldim geri dondum. notebook u mesajda yazan isme kargoladim. kargo belgesi elimde, internetten satin alinan bir urunu ilk 7 gunu icinde geri gondermis durumdayim.

    bu dediklerim iki hafta kadar falan once oluyor.

    baktim bunlardan ses seda yok, aradim bugun. 2 haftalik degisim/iade degerlendirmesinin ilk haftasi bitmis, bir hafta daha var dediler. " nasil yahu?" dedim tabi dogal olarak.

    insan ne bekliyor? " biz size baskasinin iade ettigi urunu yanlislikla gondermisiz, en kisa surede telafi edecegiz" demelerini falan bekliyor degil mi? hani kasitli bile yapmis olsan yanlisliklaymis numarasi yaparsin musteriye saygidan ve nezaketten. yok kardesim, sanki suclu benmisim gibi bir de ustune 1 haftadir degisime uygun mu diye inceliyor adamlar. nasil bir cesaret bu anlamadim.

    ayrica web sitesindeki iade/degisim takip mesajini da editlemisler, "kargo ya koruma kutusu ile gonderin" diye ki oyle bir sey kesinlikle yoktu orjinal mesajda. koydum kutusuna gonderdim dogal olarak, niye degisti bu mesaj simdi? Emrah isimli gonderim yapilmasi istenen kisinin adi ise mesajdan cikmis.

    Ben dunku cocuk degilim, 32 yasinda yazilim firmasi sahibiyim, ayrica yillarca mufettislik yaptim, is hayatimin cogunlugu bu tur anlasmazliklarin pesinde gecti. Avukatim da var, bu isle ugrasacak zamanim ve param da var.

    1- kargo geldiginde butun kutuyu ve cihazi fotografladim.
    2- sonradan kurulan farkli versiyon windowsu fotografladim ve login edilemedigini de fotografladim.
    3- sitelerinde ilk degisim kabul yazisinin ekran goruntusunu aldim ve kaydettim.
    4- degisiklik yaptiklari ikinci yazinin da ekran goruntusunu aldim ve kaydettim.

    Ayrica faturanin bir kopyasi da elimde.

    asil fatura onlarda oldugu icin ve degisim ihtimali oldugu icin 3 bin tl lik cihazi agustos vergi beyannamemde gosteremedim, ustune ayni faturadaki iphone4s imi de giderlestiremedim.

    Bunlarin kullanilmis urunu bana gonderdikten sonra bir de mesuliyetini de ustume yikmis olmalarindan dolayi basima actiklari derdin haddi hesabi yok.

    Gicir gicir kutusunda jelatini uzerinde hic acilmamis, guvenlik seali kirilmamis, kutusunun kenarinda dahi cizik olmayan yepyenisi gelecek. Gelmezse avukatim hazir bekliyor. Kullanilmis urunu sifir olarak satamazsiniz. bilgilendirmek zorundasiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namessar -- 11 Eylül 2012; 16:25:17 >




  • gold pc lerde satılan tüm teşhir ürünleri gold un sitesi ve hızlı aldan elden çıkartır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nfsworld

    Bu konu hala tartısılıyor mu ya...

    Hızlıal.com artık kendını ıspatlamıs bır sıte.Gold computer kurulusu.Adamlar kulce kulce altın bıle satıyor artık

    Yani kısacası internetteki yüzlerce alışveriş sitelerinden farklı.

    Tabiki aksaklıklar olucak.Okadar kişiye ürün satıyorlar o kadar firmadan ürün tedarik ediyorlar ki.

    Acaba siz bu adamların tüm malları elinde tutup sipariş verir vermez yolluyormu sanıyorsunuz? Sen sipariş verirsen adam tedarik eder ve yollar.Zaten böyle olmasa adam ürünlere önceden para bağlasa bu siterin hepsinde teknosa gibi kazık fiyatlar görürüz.

    Korkmayın paranızı kapıp kaçacak bir site değil ...

    Tartışılacak tabiki! Yıllardır hepsi.burada.comda alışveriş yaparım zerre sorun yaşamadım. Tedarik sürelieri 15 günü bile bulur ama yinede malı gönderirler. Satış sonrası destek, değişim, iade para iadesi de kesin...

    Ama bu hizlial gibi ad.i firmalar ne yapıyor? Aynı gün kargo yazan ürünü alıyorsunuz 10 geçmesine rağmen yollamıyorlar. Bukadarla kalsa iyi...

    Detayına gelince;
    Yanıldık şaştık fiyatı uygun diye tereddütlede olsa bi ürün aldım
    Ayın 27 sinde ürün aldım. Aynı gün faturalanması tamamlandı kargo firmasının takip numarası vermesi bekleniyor yazıyordu. 9 gün geçti durum yine aynı, dayanamadım msj attım sonra ne mi oldu? ürün tedarik sürecine girdi tekrardan.

    İyi paramızı alsınlar kartın limitini doldursunlar, parayı kullansınlar bide bizimle dalga geçsinler sonra temin edemedik desinler... Daha sonra para iadesi için uğraş becerebilincede para taksit taksit yatırılsın vs.. vs.. Hepsini geçtik insanla dalga geçiyorlar resmen. E ne olacak belli bir cemaati taraftarınınmış bu site öyle oluncada bi hayli şaşırıyor insan...

    Bizimle böyle dalga geçilmesi güven konusu olabilirmi??? Bu nasıl zihniyet? Bu zihniyeti destekleyen nasıl bir zihniyet? Milletle nasıl böyle dalga geçilir? Bunlar yazılacak ki hakeden diğer firmalarrdan alışveriş yapılsın ve onlar kazansınlar. Bu gibi şahsiyetsiz sahtekar dolandırıcılarda batsın gitsin. Devlette bunlara bir caydırıcı ceza kesmiyorsa asıl bu oluşumlardan devlet sorumludur ve senin gibi bu firmaların zihniyetini anlamayan insanlar.

    Bu gibi firmalrarın batması lazımki işini iyi yapanlar dahada iyi yapsınlar ve onlar kazansınlar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erendiz001

    quote:

    Orijinalden alıntı: nfsworld

    Bu konu hala tartısılıyor mu ya...

    Hızlıal.com artık kendını ıspatlamıs bır sıte.Gold computer kurulusu.Adamlar kulce kulce altın bıle satıyor artık

    Yani kısacası internetteki yüzlerce alışveriş sitelerinden farklı.

    Tabiki aksaklıklar olucak.Okadar kişiye ürün satıyorlar o kadar firmadan ürün tedarik ediyorlar ki.

    Acaba siz bu adamların tüm malları elinde tutup sipariş verir vermez yolluyormu sanıyorsunuz? Sen sipariş verirsen adam tedarik eder ve yollar.Zaten böyle olmasa adam ürünlere önceden para bağlasa bu siterin hepsinde teknosa gibi kazık fiyatlar görürüz.

    Korkmayın paranızı kapıp kaçacak bir site değil ...

    Tartışılacak tabiki! Yıllardır hepsi.burada.comda alışveriş yaparım zerre sorun yaşamadım. Tedarik sürelieri 15 günü bile bulur ama yinede malı gönderirler. Satış sonrası destek, değişim, iade para iadesi de kesin...

    Ama bu hizlial gibi ad.i firmalar ne yapıyor? Aynı gün kargo yazan ürünü alıyorsunuz 10 geçmesine rağmen yollamıyorlar. Bukadarla kalsa iyi...

    Detayına gelince;
    Yanıldık şaştık fiyatı uygun diye tereddütlede olsa bi ürün aldım
    Ayın 27 sinde ürün aldım. Aynı gün faturalanması tamamlandı kargo firmasının takip numarası vermesi bekleniyor yazıyordu. 9 gün geçti durum yine aynı, dayanamadım msj attım sonra ne mi oldu? ürün tedarik sürecine girdi tekrardan.

    İyi paramızı alsınlar kartın limitini doldursunlar, parayı kullansınlar bide bizimle dalga geçsinler sonra temin edemedik desinler... Daha sonra para iadesi için uğraş becerebilincede para taksit taksit yatırılsın vs.. vs.. Hepsini geçtik insanla dalga geçiyorlar resmen. E ne olacak belli bir cemaati taraftarınınmış bu site öyle oluncada bi hayli şaşırıyor insan...

    Bizimle böyle dalga geçilmesi güven konusu olabilirmi??? Bu nasıl zihniyet? Bu zihniyeti destekleyen nasıl bir zihniyet? Milletle nasıl böyle dalga geçilir? Bunlar yazılacak ki hakeden diğer firmalarrdan alışveriş yapılsın ve onlar kazansınlar. Bu gibi şahsiyetsiz sahtekar dolandırıcılarda batsın gitsin. Devlette bunlara bir caydırıcı ceza kesmiyorsa asıl bu oluşumlardan devlet sorumludur ve senin gibi bu firmaların zihniyetini anlamayan insanlar.

    Bu gibi firmalrarın batması lazımki işini iyi yapanlar dahada iyi yapsınlar ve onlar kazansınlar...

    Yuh ya bunuda hoacı hoca cemaate getirdin ya sana kolay gelsin.Ne diyim.Bizide onların taraftarı yaptın.
    Ben dıyorum bu tarz fırmalar elınde mal tutmaz sen sıparıs verırsın gıder bulur sana yollar.Sen dıyorsun yok 1 gun yok 5 gun.Neyse anlattıgın karsıdakının anlama kapasıtesı ıle ılgılıymıs.Sana kolay gelsin.




  • Asıl sana yuh yazdıklarımıda iyi oku!
    Ellerinde yazan ürünü yollamıyor adamlar atıp tutuyorsun. Kargoladık diyorlar sonra yeniden tedarik aşamasında diyorlar. Hacı hocaya getirmiyorum daha sonradan öğrendim kim olduklarını asıl bunların yapmaması gerekir kul hakkından dolayı!

    Ben senionların safında derken o kişilerden kastedmedim (iyi oku tekrar düşünmeden cevap yazma).

    Önceki mesajımda ne yazıyor:
    "Yıllardır hepsi.burada.comda alışveriş yaparım zerre sorun yaşamadım. Tedarik sürelieri 15 günü bile bulur ama yinede malı gönderirler. Satış sonrası destek, değişim, iade para iadesi de kesin...
    "

    Ellerinde mal tutmadıklarını biliyorum herkes biliyordur ama şerefli olan, elinde olduğunu söylediği ve aynı gün kargo yazan ürünü göndermeleri değilmidir???? Geçde olsa farketmez, adamlar 10 gün sonra kargoladık dedikleri ürünümü yeniden tedarik aşamasına sokuyorlar ve birde iptal butonu eklemişler. Yani insanı deli etmekten başka bişey yapmıyorlar birde okadar sakinlerki...

    Para iadesi istemeye bile korkuyorum bu adilerden milletin paralarını ya iade etmemişler yada eksik iade etmişler hep (bununla ilgili onlarca şikayet var araştır)

    Asıl seni ben seninle başbaşa bırakıyorum... Selametle....

    edit: İlk mesajımı "Korkmayın paranızı kapıp kaçacak bir site değil ... " mesajına istinaden attım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erendiz001 -- 5 Ekim 2012; 14:24:59 >




  • İşte hızlial.com a "rezilliğiniz" başlığıyla yazdığım mesajım ve cevabı:

    ......52 nolu sparişim faturalanması tamamlanıp, 9 gündür kargo firmasından takip

    numarası verilme aşamasındayken şimdi yeniden tedarik sürecine girmiş, bide iptal

    butonu eklemişsiniz. bu kadar sahtekar, insanlarla dalga geçen ciddiyetsiz bir firma

    olamaz! bir firma olamaz diyemiyorum siz varsınız işte...

    Cevapları:

    Sayın Müşterimiz,
    Bahse konu siparişiniz belirttiğiniz üzere önceden faturalanabilmiş ve tarafınıza sevk edilmişti. Ne var ki gönderiniz sevkiyat aşamasında kaybolduğu ve bizlerde uzun uğraşlar sonucu gönderiyi bulamadığımız için sizleri de daha fazla bekletmemek adına faturanızı iptal ederek, tarafınızı bu konuya ilişkin bilgilendirmek adına siparişinizi de iptal edebilme imkanı oluşturduk ve siparişteki ürün stoklarda da kalmadığı için tekrar tedarik sürecine dahil ettik. Bu doğrultuda isterseniz tekrar ürünü stoklara çekebilecek, isterseniz siparişinizi iptal edecektik. Tüm süreç bundan ötürüdür. Bilgilerinize sunulur.

    Tekrar cevabım:

    Size zerre kadar inanmamakla birlikte, siparişimi tedarik edip yollamanızı istiyorum, geçen senede aynı şeyi yaptınız bana ve öğrendimki uzak durlması gereken bir sitesiniz.
    Ürünümü tekrar tedarik edeceğinizi yazmışsınız tedarik edinde yollayın size zahmet olacak ama.
    Yok eğer yollamazsanız insanların paralarını baştan alalım gibi bir düzen kurmuşsunuz demektir...

    bunu okuduktan sonrada daha alışveriş yapmak isterseniz siz bilirsiniz...




  • Ve son durum :)) şaka gibi adamlar ilkokul çocukları gibi bahaneler uyduruyorlar. Aramadıkları halde aradık diyen insanlar :) ttnet gibi aynı...

    Değerli Müşterimiz,
    Siparişinizdeki Furminatör Tüy Alıcı Tarak Kediler İçin adlı ürününüz depomuzda hasar gördüğü için tarafınıza gönderilememiştir.Tarafınıza bu bilgiyi verip nasıl bir işlem uygulamamızı istediğinizi öğrenmek için 2 kez aradık fakat ulaşamadık.Daha fazla beklememeniz için siparişiniz iptal edilmiş olup bedeli 2 -7 iş günü içerisinde hesabınıza aktarılacaktır.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

    hızlıal.com güvenilirmi? işte cevabı :))
  • beyler dün laptop siparişi verdim. İnşallah geç vakitte elimde olmaz
  • hızlı aldan çöp bile alınmaz heleki notebook hiç alınmaz gold pc teşhir ürünleri hızlı aldan satıyormuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miraclee25

    hızlı aldan çöp bile alınmaz heleki notebook hiç alınmaz gold pc teşhir ürünleri hızlı aldan satıyormuş

    Hee tabi eminim oyledir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün en az 1 ayda gelir
  • son durum guncellemesi:

    servise gonderdik diye 2 hafta daha oyaladilar. "kullanilmis olarak sattiginiz, ustune baskasinin windows kurdugu ve sonra iade ettigi urunu servise gonderseniz ne olur, banane asus turkiye servisinden, ben size bozuk diye gondermedim ki, kullanilmis urun satmissiniz diye gonderdim geriye" diye cikismama ragmen olay degismedi.

    Urun servisi bu arada urune degisim karari verdi (LOL!!!!). bunun uzerine bu sefer degisimi 2 hafta bekledim, o da olmayinca ellerinde stok olmadigindan iade yaptilar.

    1.5 ayim gitti. aklinizda bulunsun. Urun distributoru "degisim" karari vermeseydi, bana kullanilmis sattiklari urunu buyuk olasilikla aynen geri yollayacaklardi. Allah tan ilk iade eden arkadas gercekten degisim gerektirecek hakli bir sebepten iade etmis, sansa oyle yirttim.

    Siz bence o riski almayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namessar -- 12 Ekim 2012; 12:08:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cirkin_krall

    ürün en az 1 ayda gelir

    1 hafta icerisinde gelirse operim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: cirkin_krall

    ürün en az 1 ayda gelir

    1 hafta icerisinde gelirse operim

    1 haftada gelirse kesin arızalı çıkar:):)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.