Şimdi Ara

Hizli.al.com Güvenilir mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
51.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ürünlerin geliş süresinde sıkıntı yaşamadım şu ana kadar ama artık zinhar alışveriş yapmam, yaptırmam.
    Arızalı ürünü kendilerine gönderdim, ardından arızayı kabul ettiklerini iade mi yoksa ürün değişimi mi istediğimi sordular. Para iadesi dedim.
    Ardından bir süre geçtikten sonra hala ödenmemesi üzerine iletişime geçtim ve iade olayını sallayıp bana ürünü gönderdiklerini söylediler.
    Ürünü kargodan almadım, kendilerine geri döndü. Yine belli bir sürenin ardından mesaj attığımda resmen salağa yattı adamlar.
    Ürünü size gönderdik ya diyor, sanki ben ürünü geri gönderin dedim. Bu sefer arayarak halletmek istedim. Arayıp kalaylayınca hallediveriyorlar çünkü.
    Bana yolladıkları ve benim almadığım ürünü 2 haftadan fazla sürede kargodan almamış adamlar. Hiç bir şey yapamadı ve ilgilenecez diyip kapattılar.
    1 hafta sonra mesaj attım aynı salaklık devam ediyor, hala benden kargo takip nosu istiyor adamlar. En son verdiği cevap ise evlere şenlik.
    Kargo firmasının hatası yüzünden bana iade yapabilirlermiş. Böyle rezalet bir destek ekibi görmedim hayatımda. 60-70 lira için salağa yatıyor adamlar.




  • Adamlar para iademi yapmıyorlar resmen dalga geçer gibi cevaplar yazıyorlar. Arıyorum yarım saat veya kırk dakika telefonda bekliyorum. Görüşmelerimin bir faydası oladı. Mesajlarıma bir önceki cevabı kopyalayıp yapıştırıyorlar. Banka hesabını hergün kontrol ediyorum para yatmamış. Bankaylada görüştüm hesaba öyle bir işlem gerçekleşmemiş. Resmen dolandırıcılık bu, sinirlerim gerildi.

    Bazıları diyorki tek seferd alış verişte sorun siteyi kötü yapmaz bu 3 siparişte aynısı oldu. İlk sipariş geçen sene. Belki düzlmiştir diye bu sene şansımı denedim, biraz ucuz diye alışveriş yaptım boş yere başımı ağrıtıyorum. Hb den şaşmazdım normalde, sayısını hatırlamadığım kadar alışverişim oldu. Yaşadığım sorunları einde sonunda hallettiler, beni sinirlendirdikleride oldu ama hep sonuçlardan çok memnun kaldım. Sonuç olarak hizlial. com güvenilir bir site değil, şansını denemek isteyende buyursun denesin.

    Süreci özetleyerek dilekçemi oluşturup savcılığa bu dolandırıcılar hakkında suç duyurusunda bulunacağım artık. Önceki mesajlarımı okuyun sipariş anından itibaren her şeyi özetledim. Biz canımızı sıktık bari sizin canınız sıkılmasın. Bi ttnet bide bunlar kadar canımı sıkan firma olmadı hayatta.




  • Arkadaşlar bugün varya zar zor mtelefonu düşürdüm müşteri hizmetlerine. Sorun değişmedide şunu söyleyeceğim kesinlikle burada alışveriş yapmayın çünkü;
    arkadan bir gülme sesi geliyor kadın yarılıyor resmen "adam arıyor şikayet etmiş hala vs.. vs.. diyor şöle olmuş ha ha ha haaa" diye toplu gülme sesi. Resmen birde milletle ...şak geçiyorlar
    Ben varya trilyon bağışlasalar hesiburayadan şaşmam artık. En azından süreç uzunda olsa adamlar bir sıkıntı olunca mutlaka hallediyor.
    Bu hızlı al ayrıca Allah' ından bulsun yerindibine girsin...
  • Gold var vatan var electrowold var Netsipariş var tekno var alternatif çok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismailcbk

    Gold var vatan var electrowold var Netsipariş var tekno var alternatif çok

     Hizli.al.com Güvenilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nfsworld

    quote:

    Orijinalden alıntı: ismailcbk

    Gold var vatan var electrowold var Netsipariş var tekno var alternatif çok

     Hizli.al.com Güvenilir mi?


    haklısın doğru gold ve hızlı al aynı gold normalde pahalı aslında ama hızlı alı bilmiyorum. 2 side aynı işte almayacaksın onlardan tuzak




  • Hızlı Al bir kaç yıldır sorun yaşatıyor. En son iki siparişin ilkinde kullanılmış bir mp4 geldi, ikincisinde de istediğim erkek gözlüğü yerine çok farklı bir ürün geldi. Epey yazışma-konuşma ve şikayetten sonra paramı iade ettiler. Ama bu seferde kargo ücretinin üzerine yattılar. Sitelerinde de ürün hakkında yorum yapsanız da yayınlamıyorlar. Sonuçta ben listemden çıkardım Hızlı Alı. Akakçe ye girip iyi onay almış sitelerden alışverişe devam...
  • Kargo konusunda sıkıntılı ama güvenilirdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylar sonra mail atıp "sikayetvar.com" daki şikayetinizi kaldırın diye yalvaran sahtekar ve dolandırıcı bir firmadır. Bazı para iadelerini yapmayan tedarik edemedikleri ürünleri sitesinde pazarlayan, yanlış ürün resmi koyan, sizi kale almayan, çocuk gibi bahaneler üreten ve sizin sürekli telekoma yüksek fatura ödetmenizi sağlayan bir firmadır.
    Her ay hb. den kargom gelir kargocu arkadaşlarla kanka olduk. Yurtiçi kargoya kimlik fotokopisi verdim artık kimlik bile sormuyorlar. Zerre sorun yaşamadım demiyorum yaşadığım sorunları öyle bir çözümlüyorlarki neredeyse hepsiburada.com a bağış yapacağım.
    Ama hızlial.com ne yapıyor adamlar sahtekarlık zihniyetinde. Hala denemek isteyenlere yollar açık...
  • 9 gün önce bu siteden 2840191 sipariş nolu spor eldiven satın aldım. Fakat siparişi verdikten sonra gönderilmesi gereken süre içerisinde bana hiçbir bilgi verilmedi. Ancak ben 6 gün sonra mesaj atınca, gecikme yaşandığını 1-2 gün içerisinde gönderileceği söylendi. Bunun üzerine 2 gün daha bekledim, fakat bana yine hiçbir bilgi verilmedi. Ancak yine ben mesaj attıktan sonra bana utanmadan ürünün ellerinde kalmadığı söylendi. Yani kısacası beni 9 gün boyunca boşu boşuna oyalayıp benim zamanımı yediler. Şimdi de paramı 2-7 gün içerisinde geri iade edeceklerini söylüyorlar. Kesinlikle inanmıyorum. Alışveriş yaparken insanların dikkat etmesini, BÖYLE SİTELERDEN UZAK DURMASINI TAVSİYE EDİYORUM.
  • hızlıal.com dan yaklaşık 5 bin liralık alışveriş yaptım, aynı gün kargoya verdiler, ürün göndermede hiç bir sorun yok, istisnalar kaideyi bozmaz.

    ancak en son aldığım llaptopın klavyesinin led-arka aydınlatma fonksiyonu çalışmıyor.

    acaba diyorum değişim için sorun çıkarırlar mı, değişime gönderiyim mi, daha 1 hafta olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trako

    hızlıal.com dan yaklaşık 5 bin liralık alışveriş yaptım, aynı gün kargoya verdiler, ürün göndermede hiç bir sorun yok, istisnalar kaideyi bozmaz.

    ancak en son aldığım llaptopın klavyesinin led-arka aydınlatma fonksiyonu çalışmıyor.

    acaba diyorum değişim için sorun çıkarırlar mı, değişime gönderiyim mi, daha 1 hafta olmadı.

    hangi laptopu aldın link atabilirmisin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trako

    hızlıal.com dan yaklaşık 5 bin liralık alışveriş yaptım, aynı gün kargoya verdiler, ürün göndermede hiç bir sorun yok, istisnalar kaideyi bozmaz.

    ancak en son aldığım llaptopın klavyesinin led-arka aydınlatma fonksiyonu çalışmıyor.

    acaba diyorum değişim için sorun çıkarırlar mı, değişime gönderiyim mi, daha 1 hafta olmadı.

    Bende hepsiburada.con yıllardır kaç bintl lik hatırlamadığım sayıda alışveriş yaptım yaparım hiç bir tane sorun yaşamadım, ama kaidesi sadece sana ve bazılarına denk gelen hizlial.com gibi sahtekar bir sitenin istisnaları ancak sana ve bazılarına denk gelebilir ancak.
    3 seferde 8-9 parça mal aldım hizlial.com dan hepsinde her üründe sorun çıkardılar hatta hiç bir ürün elime geçmedi önceki yılda yaptığım alışverişimin parasını iade etmediler bile, sen gelmiş burada neyin savunmasını yapıyorsun. İlk alışveriş demiştim olur sıkıntı ama hepsinde aynı pislik, kimse kusura bakmasında bunlar adet haline getirmişler. Ürün geckmesi aynı gün kargo yapmamaları hiç sorun değil hatta tedarik edilemeyebilirde bunuda anlarız zaten butür şeyleri sorunedenleri hiçbir site memnun edemez internettende alışveriş yapmasınlar buda ayrı bir konu. Hb den ses sistemi aldığımda tedarikle birlikte yaklaşık 20 günde elime geçti bir kere bile şikayetlenmedim aramadım çünkü adamların paramı kesin iade edeceklerini veya ürünümü tedarik edip yollayacaklarına yüzde yüz eminim.

    hizlial.com ne yapıyor: Adamlar "ürünü kargoya verdik diyor, 10-15 gün ortada kargo yok, kargo numarası yok", ertesi gün diğer kişi "ürün tedarik edilemedi diyor" diğer müşteri hizmetleri temsilcisi "ürün depoda kayboldu tüm aramalarımıza karşın bulamadık, tekrar satın alın yollayalım diyorlar! (bu nasıl iş ayrı konu)" yenisini yollayın diyorum siparişleri iptal ediyorlar. Bankada para yok yatırdık diyorlar, bankaya yatırdık dedikleri parayı puana çeviriyorlar sayayımmı daha? Bunların hepsi (yazmadıklarımda var) 2. alış verişimde oluyor. sonra 100 tl telefon faturası öde birde...

    Çevremde oradan alışveriş yapanlar (senin gibi eline ürün ulaşanlar) dahil hepsi ya başında yada sonradan şikayetçi. Ya ürün sorunlu, ya bozuk malla ortada kalıyorlar yada aldıkarı ürünün alt modelini kullanılmışını yolluyorlar yada sıfır başka model yolluyorlar.

    Sıkı dur asıl süpriz şimdi geliyor bir sorun olunca garanti süreci yada iade değişim vs... asıl maceralar ozaman başlıyorlar. Umarım sen yaşamazsın butür sorunlar, ve umarım ellerindeki sorunlu mallardan yada iade mallardan birini yada gold bilgisayarın iadelerinden birini sana yollamamışlardır...

    Gerçekten ciddi ve şerefli bir firma olsaydı şikayetimi geri almam için rica minnet etmezlerdi. Elemanları bile yalancı bir muhatab olunda görün... Bir sorun yaşayında görün ozaman kaideler nelere kadir istisnalar kimin için geçerli görürsünüz... Saygılar...

    Not: Galiba bazılarıda kerizliği ortaya çıkmasın diye firmayı savunuyor anlayabilmiş değilim...




  • yak be biladerim. msi ge70 i gönderdim hızlıala aynı gün msi teknik servisine gönderdiler, orada işlem bir hafta sürdü (seri numarasından takip ettim.) sonra hızlı al vom aradı beni parapuan mı isttersin paranı geri mi istersin dediler ben parapuan aldım. şimdi msi ge60 2oe bekliyorum.17 ekran hoşuma gitmemişti zaten.

    hangi hızlıal.dan bahsediyorsun bilemem ama ben memnunum anında cevap veriyorlar.ve aynı gün kargo.
    yani benim müşterisi olmaktan başka bir işim yok hıızlıaldan. bak hepsi buradan da alışveriş yaparım, göndermelerinde sıkıntı oluyor 3-5 gün içinde kargoya veriyorlar ama hızlıalda hemen kargoya veriyorlar ki benim şimdiye kadar aldığım 5000 tl lik ürünleri de hemen kargoya vermişler.

    hızlı al da sorun yaşamadığım için övmek istiyorum, bu yılın sanal alışveriş sitesi ödülünü almış.

    dediğim gibi hepsiburada ürün tesliminde hile yok ama 1 haftayı buluyor teslimat. hızlı alda 2 gün engeç, ben tecrübe ettiğimden diyorum cari zamanda...

    eskiden nasıldı bilmem ama ben tecrübe ettim kendi bildiğim yoldan giderim ayrıca fiyatlar hızlıalda daha münasip.
    dediğin goldun iade ürünleri konusunda seni yalanlayamam çünkü aldığım msi ge70 ürününü klavye led aydınlatma fonksiyonu arızalı çıkmıştı. şimdi yeni alacağım laptopta da arıza olursa burada yazar sana o zaman hak veririm.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trako

    yak be biladerim. msi ge70 i gönderdim hızlıala aynı gün msi teknik servisine gönderdiler, orada işlem bir hafta sürdü (seri numarasından takip ettim.) sonra hızlı al vom aradı beni parapuan mı isttersin paranı geri mi istersin dediler ben parapuan aldım. şimdi msi ge60 2oe bekliyorum.17 ekran hoşuma gitmemişti zaten.

    hangi hızlıal.dan bahsediyorsun bilemem ama ben memnunum anında cevap veriyorlar.ve aynı gün kargo.
    yani benim müşterisi olmaktan başka bir işim yok hıızlıaldan. bak hepsi buradan da alışveriş yaparım, göndermelerinde sıkıntı oluyor 3-5 gün içinde kargoya veriyorlar ama hızlıalda hemen kargoya veriyorlar ki benim şimdiye kadar aldığım 5000 tl lik ürünleri de hemen kargoya vermişler.

    hızlı al da sorun yaşamadığım için övmek istiyorum, bu yılın sanal alışveriş sitesi ödülünü almış.

    dediğim gibi hepsiburada ürün tesliminde hile yok ama 1 haftayı buluyor teslimat. hızlı alda 2 gün engeç, ben tecrübe ettiğimden diyorum cari zamanda...

    eskiden nasıldı bilmem ama ben tecrübe ettim kendi bildiğim yoldan giderim ayrıca fiyatlar hızlıalda daha münasip.
    dediğin goldun iade ürünleri konusunda seni yalanlayamam çünkü aldığım msi ge70 ürününü klavye led aydınlatma fonksiyonu arızalı çıkmıştı. şimdi yeni alacağım laptopta da arıza olursa burada yazar sana o zaman hak veririm.


    Meselede bu işte, soru yaşamaya başlamışsın bile ama umarım ki canın yanmaz bunu da bir müşterinin sıkıntı yaşamasını istemediğim için söylüyorum. İstanbul bilişimde o ödülden almıştı zamanında üstelik millete yurt dışından garantisiz getirttiği ürünleri sattığı halde. Kısacası ödülü kim verir nasıl verir bu şüphelidir.

    Alışverişlerimin %90 ını internetten yaparım bu firma haricinde hiç bir ama hiç bir sıkıntı yaşamadım hep yüzüm güldü, bir tek bunlar beni sinir küpü ette. Golg bilgisayarın bile önünden geçerken içimden küfrederek geçiyorum.

    Sana sözüm yok ama sahtekar firmalardan, insanlardan tiksinirim. Ama haramın binası olmaz bunlarında sonu bir gün gelecek. Onlara verilecek en güzel ödül sahtekarlıkta ve yalanda bir numara ödülüdür.

    Yahudi bile olsa dürüst olsun sözünün eri olsun ben gider ondan alışveriş yaparım. Fakat bunlar azıyla kuş değil dinazor yakalasalar layık olduklarını bulurlar bir gün inşallah...

    Sanada iyi şanslar dilerim. Saygılar...




  • merhaba arkadaşlar,
    malesef başka hiçbir yerde bulamadığım için aşşağıda linkini verdiğim laptopu burdan almak istiyorum. kapıda ödeme gibi güzel bir özellik var yanlız sorun şu ki. kargoyu getiren adam muhtemelen ödemeyi yapmadan kutuyu açmama izin vermeyecek. en dışta da sitenin kutusu olacak toshiba kutusunu bile göremicem. en büyük korkum teşhir ürünü göndermeleri. ondan sonra iade edip parayı geri almak bir aydan fazla sürer muhtemelen. ne dersiniz güvenip alabilir miyim? ya da bu ürünü bulabileceğim başka bir yer biliyor musunuz. (vatanda ürün kalmamış gelecek mi o da belli değil)

    http://www.hizlial.com/toshiba-qosmio-x870-15f-i7-3630qm-24ghz-8gb-1tb-3gb-gtx670m-173-win/30.001.1379.1059




  • quote:

    Orijinalden alıntı: navarchs

    merhaba arkadaşlar,
    malesef başka hiçbir yerde bulamadığım için aşşağıda linkini verdiğim laptopu burdan almak istiyorum. kapıda ödeme gibi güzel bir özellik var yanlız sorun şu ki. kargoyu getiren adam muhtemelen ödemeyi yapmadan kutuyu açmama izin vermeyecek. en dışta da sitenin kutusu olacak toshiba kutusunu bile göremicem. en büyük korkum teşhir ürünü göndermeleri. ondan sonra iade edip parayı geri almak bir aydan fazla sürer muhtemelen. ne dersiniz güvenip alabilir miyim? ya da bu ürünü bulabileceğim başka bir yer biliyor musunuz. (vatanda ürün kalmamış gelecek mi o da belli değil)

    http://www.hizlial.com/toshiba-qosmio-x870-15f-i7-3630qm-24ghz-8gb-1tb-3gb-gtx670m-173-win/30.001.1379.1059


    Yukarıda yazanları oku daha iyi fikir edinirsin... Hepsi yaşanmış gerçek olaylar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erendiz001

    quote:

    Orijinalden alıntı: navarchs

    merhaba arkadaşlar,
    malesef başka hiçbir yerde bulamadığım için aşşağıda linkini verdiğim laptopu burdan almak istiyorum. kapıda ödeme gibi güzel bir özellik var yanlız sorun şu ki. kargoyu getiren adam muhtemelen ödemeyi yapmadan kutuyu açmama izin vermeyecek. en dışta da sitenin kutusu olacak toshiba kutusunu bile göremicem. en büyük korkum teşhir ürünü göndermeleri. ondan sonra iade edip parayı geri almak bir aydan fazla sürer muhtemelen. ne dersiniz güvenip alabilir miyim? ya da bu ürünü bulabileceğim başka bir yer biliyor musunuz. (vatanda ürün kalmamış gelecek mi o da belli değil)

    http://www.hizlial.com/toshiba-qosmio-x870-15f-i7-3630qm-24ghz-8gb-1tb-3gb-gtx670m-173-win/30.001.1379.1059


    Yukarıda yazanları oku daha iyi fikir edinirsin... Hepsi yaşanmış gerçek olaylar.

    çok geç :) ürünü az önce aldım. umarım sorun yaşamam.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: navarchs

    merhaba arkadaşlar,
    malesef başka hiçbir yerde bulamadığım için aşşağıda linkini verdiğim laptopu burdan almak istiyorum. kapıda ödeme gibi güzel bir özellik var yanlız sorun şu ki. kargoyu getiren adam muhtemelen ödemeyi yapmadan kutuyu açmama izin vermeyecek. en dışta da sitenin kutusu olacak toshiba kutusunu bile göremicem. en büyük korkum teşhir ürünü göndermeleri. ondan sonra iade edip parayı geri almak bir aydan fazla sürer muhtemelen. ne dersiniz güvenip alabilir miyim? ya da bu ürünü bulabileceğim başka bir yer biliyor musunuz. (vatanda ürün kalmamış gelecek mi o da belli değil)

    http://www.hizlial.com/toshiba-qosmio-x870-15f-i7-3630qm-24ghz-8gb-1tb-3gb-gtx670m-173-win/30.001.1379.1059


    merhaba arkadaşlar,

    ürün bugün sağlam bir şekilde elime geçti. siparişimden sonra 48 saat bile gecmedi (stoklarında olmamasına rağmen) ulaştı. yanlız burada 2 önemli nokta var. birincisi kapıda ödeme seceneğiyle aldıgım icin hemen gönderip parayı almak istiyor olabilirler. yani ödeyip beklemiyorsunuz. en olmadı göndermedikleri ya da cok geciktirdikleri takdirde bir kaybınız olmuyor. bir diğer nokta telefonda kadına acelem oldugunu söyledim en kısa sürede göndermelerini rica ettim. tabi bunu da ürünü aldıktan sonra arayıp 2 saat telefonda müzik dinleyerek yapmadım. ürünü sepetinize ekleyip almadığınızda onlar sizi arayıp soruyor bir sorun mu yaşadınız diye. hem bu sayade 65 lira indirim yaptılar (daha önce de kliksada bir ürünü sepetimde bekletirken şu an alırsanız size özel 100 lira indirim yaparız diye aramışlardı). yani aklınızda olsun pahalı ürünleri alırken sepetinizde bir gün bekletin. . sonuç olarak şimdilik siteden memnun kaldım diyebilirim.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.