Bildirim
Hızım sürekli sabit. ADSL değerlerini yorumlayabilir misiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hat modunuz GDMT bunun en azından ADSL2 yada ADSL2+ olması lazım verimli bir hız alabilmeniz için ya eski bir santraldesiniz bölgenizde yeni kabin yok yada santralden uzaktasınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: plusnettr
Hat modunuz GDMT bunun en azından ADSL2 yada ADSL2+ olması lazım verimli bir hız alabilmeniz için ya eski bir santraldesiniz bölgenizde yeni kabin yok yada santralden uzaktasınız.
Kaç kere aradım her seferinde arıza kaydı. 2 gün sonra yenilenecek ama hız yine 3 mbps olacak. Benim yapabileceğim bir şey yok mu? -
Bölgenizde T11beyaz saha dolaplarından yoksa yada ufak bir ilçe santrali ise uzaklıktan dolayı GDMT modunda sinyal veriyor olabilirler. Telekom ekiplerine ADSL2+ moduna alınmasını nasıl anlatırsınız yada anlarlar mı bilemiyorum. -
Az önce konuştum müşteri hizmetleri ile. Gdmt hat modunu Adsl veya Adsl2 modu ile değiştirmek istiyorum bilgi alabilir miyim dedim. Altyapınızı kontrol ediyorum dedi ve altyapınız desteklemiyor dedi. Benim yapabileceğim bir şey yok diyor. TT il müdürlüğüne gidin diyor. Oraya söyleyin dedi. Bayrampaşa'da oturuyorum. Küçük bir yerde değil. Caddeye de yakınız. Oraya gitsem de bir şey olmayacak. Ne yapacağımı bilmiyorum. -
Hocam modem den ADSL+2 gibi seçebilirsiniz -
Seçebilir seçmesine de santral sinyali o şekilde vermiyorsa bağlantı kuramaz. -
Hocam denediniz mi ? -
-
Hocam 8 Mbps alırsınız -
Hocam genelde port artık destekliyor turk telekom dışı internet alanlara akıllı port vermiyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: 0365634b
Hocam 8 Mbps alırsınız
İşte benim sıkıntı orada kota yenilense de 3 mbps kota geçince de 3 mbps. Farkeden bir şey yok. Koca 1 ay aynı hızda devam ediyorum. -
Hocam yeni port vermezler -
Hocam 8Mbps geçin duruma göre bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: 0365634b
Hocam 8Mbps geçin duruma göre bakalım
2 gün sonra kotalar yenilenince bakalım tekrar hız aynı 3mbps mi olacak. Eğer aynı ise her gün arayacağım düzeltene kadar. -
Dostum hız ayarlaması kolay bişey o kadar zor değil hala aynı diyorsunuz turk telekom iptal ederse cayma bedel var -
TTNet kullanıyorsunuz değil mi arza kaydı açın internet hattınız sorunsuz 8 Mbps alır -
Tamam hocam kayıt oluşturuyorum birazdan. Hemen belli olur galiba. Hız 3 olur ama en azından modem arayüzünde gözükür. -
Hocam garantiye almış olursun santral den ayarlama yaparken akk görünmez 4096 kbps diye çıkar 8192 kbps olması iyi olur -
Benzer içerikler
- zte modem güncelleme
- ttnet kullanıcı adı
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- modemden ses gelmesi
- 2.4 ghz ve 5 ghz aynı anda
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- cep magnet nedir
- ağda kayıtlı değil ne demek
- turkcell abone sayısı
- wifi hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X