Şimdi Ara

Hızım 2Mb birden düşürülmüş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Netlimitsiz tarifesi kullanıyorum. Hızım 4mb di. Biraz önce şans eseri modemdeki değerleri gördüm 2mb olarak görünüyor. Hızımı düşürmüşler nasıl sinir oldum. Aradım ttneti dedim hızımı düşürmüşsünüz? Beyfendi hattıınızın desteklediği kadar verebiliyoruz falai.. Dedim ben 5 aydır 4mb kullanıyordum sorunsuz.. neden şimdi 2mb yaptınız? işte yok bölgenizde santral cart curt saydı tamam dedim arıza kaydı oluştur. Arıza kaydı oluşturmam için hattınızda arıza olması lazım dedi lafa bak lafa kardeşim hızım yavaş bu arıza değilmi dedim mor oldu. Arıza kaydını oluşturdu bakalım ne olacak.

• Eğer daha önce sorunsuz alıyorsan bir kaç kere daha ara, ısrar et yükseltirler.
  • 5 aydır sorunsuz kullanıyordum hocam. Durduk yere düşürdüler. Arıza kaydı bıraktık bakalım yarın dönüş yaparlar sanırım.
  • 444 0 375 den ulaştığın elemanların hızı anında yükseltme imkanı var ama yapmıyorlar. Israrcı olman lazım, hatta bir kaç kere art arda araman lazım.
  • Ben de zamanında 8 MB ile sorunsuz bağlanıyordum, öncesinde 1 MB hız vardı ve yine sorunsuzdu, 3-4 aydır 4MB hıza düşürdüler devamlı netten düşme başladı, gel gör ki aramakdan korkar oldum, ne yapacakları belli değil ki hattınız kaldırmıyor derler 2 MB yaparlar ama adamlara anlatamazsın ki 8 MB ile bağlanırken internetin kopması gibi bir sorun yaşamıyordum.

Lanet olsun, TTNET sayesinde "öğrenilmiş çaresizlik" kavramı ile tanıştım.
  • Olmadı kapattırıcam zaten lanet olsun arkadaş sorunu sıkıntısı bitmiyor kanser ettiler
  • Başka alternatifiniz varsa kapatın tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet hızım düştü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oturduğum sitede fiber optik var ama bizim binamızda yok. Yarın metro nete başvuru yapıcam bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Oturduğum sitede fiber optik var ama bizim binamızda yok. Yarın metro nete başvuru yapıcam bakalım

Fiberi binanıza aldırmak için yönetimle görüşün derim.
  • Evet arkadaşlar 3 kez arıza kaydı bıraktıkdan sonra hızımı tekrar 4mb yaptılar.
  • Olsun fiber konusunu takip et sen yine de
  • Dostum fiber için zamanında çok uğraştım. Sitemizde yönetici yok. Eskiden babamdı o da bıraktı. Yönetim yok koskoca sitede. Adamları çağırdım muhatap yok diye geri gittiler. Şimdi tekrar çağırıcam gene aynısı olacak. Koskoca sitede bi bizim apartmada fiber kullanmıyorlar. 1 metre önümde fiber kuzu kuzu yatıyor ben hala ttnete bağlıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 14 Aralık 2010; 16:06:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Dostum fiber için zamanında çok uğraştım. Sitemizde yönetici yok. Eskiden babamdı o da bıraktı. Yönetim yok koskoca sitede. Adamları çağırdım muhatap yok diye geri gittiler. Şimdi tekrar çağırıcam gene aynısı olacak. Koskoca sitede bi bizim apartmada fiber kullanmıyorlar. 1 metre önümde fiber kuzu kuzu yatıyor ben hala ttnete bağlıyım.

Yönetim olmaması ilginç. Önünde fiber var ama geçemiyorsun, çok kötü bir durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.