Şimdi Ara

Hız ve Renk AYT Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denemeyi çözenler veya inceleyenler yorumlarını paylaşırsa merak edenler için çok iyi olur, bu yayının diğer denemeleri güzel bu da iyi mi ve sınava uygun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sınavexperi -- 15 Şubat 2019; 21:46:16 >

• dostum sınavla hiç alakası yok berbat sorular sakın alma baya çöp sorular baya parana yazık o kadar çöp deneme gördüm bunun kadarını görmedim
  • Feni çöptür.Onun haricinde turkce ve matematik mukemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axbycz54321

dostum sınavla hiç alakası yok berbat sorular sakın alma baya çöp sorular baya parana yazık o kadar çöp deneme gördüm bunun kadarını görmedim
    Tyt matematigi piyasadaki tüm denemeleri gömer.

• deliemre34 kullanıcısına yanıt
    tyt yi çözmedim ama ayt matı böyle fenini bende hiç beyenmedim piyasada adam akıllı fizik kimya biyoloji denemesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axbycz54321

tyt yi çözmedim ama ayt matı böyle fenini bende hiç beyenmedim piyasada adam akıllı fizik kimya biyoloji denemesi yok
    Palmenin denemesi ciksada alsak

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek video'da TYT-AYT Tarih!
    3 gün önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de almayı düşünüyordum, mesajım bulunsun.

• hocam konuya bekleniyorsun
  • Ben almak icin gitmiştim biraz inceledikten sonra vazgeçtim soruları güzel değil tekdüzeydi onun yerine karaagac aldım cok daha güzel sorulari var ve endemik ama ben karaagac daha cok begendim

• Nb,karaağaç fizik .Aydın kimya .
    Bunları da begenmiyorsan ÖSYM sorularını rica et .şimdiden çöz.sinava kadar boşa vakit geçirme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayt matını ben sevdim, leş sorulardan oluşmuyor kesinlikle. Kıyaslayacak pek ayt mat denemesi çözmediğim için ayt 2018le kıyaslayabilirim. Soruları kaliteli bence, zorlarda cıvkını çıkartmışlar mı bilmiyorum ben yeşil kısımdayım.

Bence alacağınız ilk ayt mat denemesi ise alın. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.