Şimdi Ara

Hız testı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadsler turknet 8 mgbte kadar paket kullanıyorum istanbulda yasıyorum
     Hız testı sorunu
    BURSA
     Hız testı sorunu
    İSTANBUL
    sorunum dowland hım max 850 olması bursadan yuksek cıkıyor ama bunu dowlandda goremıyorum?

• free sitelerde yapılan downloadlar belli hız kısıtlamalarıyla yapılır premium hesap almanız için.Siz nerden download yapıyorsunuz ki düşük hızla iniyor.
  • torrentten 800 en fazlbenim asıl sorunum hızt estinde bursadan 10 mgbt cıkması istanbulda oturuyorum bana gelen en yuksek hız 6 mgbt bu sizce neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1941

torrentten 800 en fazlbenim asıl sorunum hızt estinde bursadan 10 mgbt cıkması istanbulda oturuyorum bana gelen en yuksek hız 6 mgbt bu sizce neden

konuda sorun downloadda demişsiniz o yüzden öyle cevap verdim :) valla hocam onun için birşey diyemeyeceğim belki test yapılan sunuculardaki yoğunluktan olabilir o. ttnetin hız testi nasıl çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 10 Şubat 2012; 13:44:07 >
  • 6.30 civarı benıö saglayıcım turknet ama bursadan hız testı yapınca 10 u goruyorum bana gelen hız 6 aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1941

6.30 civarı benıö saglayıcım turknet ama bursadan hız testı yapınca 10 u goruyorum bana gelen hız 6 aslında

O zaman bursa testinde sapıtıyor.

Modeme kaç geliyor peki ?Modeme gelen önemli modeme kaç geliyorsa onun % 85-90 ı arasında net hız elde etmeniz gerek.
  •  Hız testı sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hız göstergesi sorunu
    19 yıl önce açıldı
    Ulaşılabilir hız sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Hız testı sorunu
  • yok hocam şeyi sordum modem ayarlarında kaç mbit bağlantı geldiği yazar , örnek bende 16382/799 yazıyor hız testinde yaklaşık 14 mbit görüyorum.İşte sizde de bu kıyası yapmak istedim.

Hangisinin doğru olabileceğini kestirmek için.
  • zor işler
  • Ben ttnet kullanıyom modemi restlenim 5 dk filan bekledim sonra tele mesaj geldi modem ayarları yapılmıştır... sonran kullandım hız 6 mbps sonra tekrardan 10 dk sonra düştü .. ( forumuda kullanmayı iyi bilmiyorum serdar1941 kardeşim küsüra bakma)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.