Bildirim
Hız testı sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
free sitelerde yapılan downloadlar belli hız kısıtlamalarıyla yapılır premium hesap almanız için.Siz nerden download yapıyorsunuz ki düşük hızla iniyor. -
torrentten 800 en fazlbenim asıl sorunum hızt estinde bursadan 10 mgbt cıkması istanbulda oturuyorum bana gelen en yuksek hız 6 mgbt bu sizce neden -
quote:
Orijinalden alıntı: serdar1941
torrentten 800 en fazlbenim asıl sorunum hızt estinde bursadan 10 mgbt cıkması istanbulda oturuyorum bana gelen en yuksek hız 6 mgbt bu sizce neden
konuda sorun downloadda demişsiniz o yüzden öyle cevap verdim :) valla hocam onun için birşey diyemeyeceğim belki test yapılan sunuculardaki yoğunluktan olabilir o. ttnetin hız testi nasıl çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 10 Şubat 2012; 13:44:07 > -
6.30 civarı benıö saglayıcım turknet ama bursadan hız testı yapınca 10 u goruyorum bana gelen hız 6 aslında -
quote:
Orijinalden alıntı: serdar1941
6.30 civarı benıö saglayıcım turknet ama bursadan hız testı yapınca 10 u goruyorum bana gelen hız 6 aslında
O zaman bursa testinde sapıtıyor.
Modeme kaç geliyor peki ?Modeme gelen önemli modeme kaç geliyorsa onun % 85-90 ı arasında net hız elde etmeniz gerek. -
-
-
yok hocam şeyi sordum modem ayarlarında kaç mbit bağlantı geldiği yazar , örnek bende 16382/799 yazıyor hız testinde yaklaşık 14 mbit görüyorum.İşte sizde de bu kıyası yapmak istedim.
Hangisinin doğru olabileceğini kestirmek için. -
zor işler -
Ben ttnet kullanıyom modemi restlenim 5 dk filan bekledim sonra tele mesaj geldi modem ayarları yapılmıştır... sonran kullandım hız 6 mbps sonra tekrardan 10 dk sonra düştü .. ( forumuda kullanmayı iyi bilmiyorum serdar1941 kardeşim küsüra bakma)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom cayma hakkı kaç gün
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- dsl bağlantısı yok
- türk telekom cayma bedeli itiraz
- türk telekom port başvurusu
- türk telekom ev interneti fiyatları 2025
- telsiz kullanım ücreti 2025
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- türk telekom internet çekmiyor
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X