Şimdi Ara

hız testi sonucu normal ama videoda donuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
29.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hız testimin sonucu aşağıda (online oyun oynarken yaptım)

hız testi sonucu normal ama videoda donuyor?

internette video izlerken müzik dinlerken o kadar ağır doluyor ki. 360p de mümkün değil izleyemiyorum. 240 a alınca bazen ucu ucuna doluyor, bazen onda bile donuyor, 1mbitlik internetten bile kötü yani. bu konuda ne yapabilirim?

• Merhaba,

Cclenar ile tarayıcı geçmişini temizleyip tekrar denermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Cclenar ile tarayıcı geçmişini temizleyip tekrar denermisin?

denedim, sonuç aynı değişme yok
  • konu güncel
  • YouTube'dan izliyorsan YouTube'un Türkiye için ayırdığı kota var, bundan kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

YouTube'dan izliyorsan YouTube'un Türkiye için ayırdığı kota var, bundan kaynaklanıyor olabilir.

başka yerlerden de denedim sonuç aynı
  • Sırf bunu test etmek için yurt dışına mı çıktınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz.

Sırf bunu test etmek için yurt dışına mı çıktınız

Konu dışında olmadığımızı düşünerek ciddi yazdığınızı varsayıyorum.

YouTube yerine diğer sitelerde de denemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 6 Ekim 2012; 20:19:20 >
  • "Başka yerlerden" diye yazınca başka yerlerden olarak anlamışım. Başka video sitelerinin kastedildiği hiç aklıma gelmedi, özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uykusuz. -- 6 Ekim 2012; 20:21:36 >
  • 240p yap akıcı olur
  • konu güncel, sorun devam ediyor. ciddi mesajlar bekliyorum
  • Aynı sorun bendede var eski bilgisayarımı kullanmak istedim videolarda çok sorun çıkardı,chrome kullanıyordum.Chrome tarayıcısı kullanıyorsanız, Adobe Flash Player yerleşikmiş bunun üzerine firefox kurdum yine düzelmedi,km,sm ve vlc playerleri indirdim kurdum biraz daha iyi oldu bir'de silverlight kurdum bazen yutube'da sıkıntı çıkıyor ama başka videlarda sorun yok gibi.

Daha iyi olurmu bilmiyorum benim sistem oldukça eski daha güncel bir sisteminiz varsa siz daha fazla performans alabilirsiniz,Kolay gelsin.
  • Tarayıcıdaki çerezleri felan sil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Aynı sorun bendede var eski bilgisayarımı kullanmak istedim videolarda çok sorun çıkardı,chrome kullanıyordum.Chrome tarayıcısı kullanıyorsanız, Adobe Flash Player yerleşikmiş bunun üzerine firefox kurdum yine düzelmedi,km,sm ve vlc playerleri indirdim kurdum biraz daha iyi oldu bir'de silverlight kurdum bazen yutube'da sıkıntı çıkıyor ama başka videlarda sorun yok gibi.

Daha iyi olurmu bilmiyorum benim sistem oldukça eski daha güncel bir sisteminiz varsa siz daha fazla performans alabilirsiniz,Kolay gelsin.

cevap için sağolun sistem yeni ama sistemle ya da tarayıcıyla pek bir alakası olduğunu sanmıyorum internet bağlantısıyla alakalı. aynı bilgisayar aynı tarayıcıyla aynı şekilde aynı hız tarifesinde arkadaşımın internetini kullanırken 720p leri açıyordu rahatça

• benimde videolar normalden yavaş bugünlerde.
    Birde dikkatimi çeken birşey var.Eskiden youtube videoları idm'de mp4 veya flv görünürdü şimdi çoğu videoda webm oluyor.WEBM olduğunda çok yavaş oluyor
  • video müzik dışında yavaşlama varmı nette ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strelok

video müzik dışında yavaşlama varmı nette ?

dediğim gibi hız testi normal. sitelerin açılma hızı falan da normal görünüyor.
  • bu tüm ttnet kullancılarının ortak sorunu kimisi az etkileniyor kimisi çok. sizden kaynaklı görünmüyor ping süreniz de cok iyi düzelmesi icin dua edeceksiniz :) zaten titinet interneti saterken 8mibte kadar diye imzalatıyo sözleşmeyi yani kendisi de biliyor ki, itiraz edeceğin bi durum olunca biz 8mibt demedik ki diyebiliyorlar (denenedi). interetinizden tam verim almak istiyorsanız idm flashget gibi programlar kullanmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir ben eksiktim

bu tüm ttnet kullancılarının ortak sorunu kimisi az etkileniyor kimisi çok. sizden kaynaklı görünmüyor ping süreniz de cok iyi düzelmesi icin dua edeceksiniz :) zaten titinet interneti saterken 8mibte kadar diye imzalatıyo sözleşmeyi yani kendisi de biliyor ki, itiraz edeceğin bi durum olunca biz 8mibt demedik ki diyebiliyorlar (denenedi). interetinizden tam verim almak istiyorsanız idm flashget gibi programlar kullanmanızı öneririm.

düşünüyorum,düşünüyorum. problem bulamıyorum. santrale zaten yakınım. hız testi de normal. ha bu arada bir şey indirmeye çalıştım geçen gün 50kb/sn ile indi. Bir kere de sorunsuz bir şey olsun tek isteğim o ya vallahi
  • bilgisayarınızdaki adobe flas ve java programlarının güncel olduğundan emin olun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.