Şimdi Ara

Hız testi 13 mbit ancak hd film açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, evde kullandığım ttnet yalın adsl imde hız testinde 13mbit üzerinde bir sonuç alıyorum ancak video izlemek istediğimde 480p üzerinde 720p ve 1050pde donmalar takılmalar yaşıyorum. İnternetin 1 mbit olduğunda da ben 480 ile izliyordum. Bunda bir tezat yokmu?

kardeş benimkide sayfaları geç açıyo neden olabilir.

ÜMİDİNİ YİTİRMİŞ OLANIN BAŞKA KAYBEDECEK ŞEYİ YOKTUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbii

Arkadaşlar merhaba, evde kullandığım ttnet yalın adsl imde hız testinde 13mbit üzerinde bir sonuç alıyorum ancak video izlemek istediğimde 480p üzerinde 720p ve 1050pde donmalar takılmalar yaşıyorum. İnternetin 1 mbit olduğunda da ben 480 ile izliyordum. Bunda bir tezat yokmu?

Youtube'a yavaşlatma yapılıyor. Forumda bu konuda yığınla başlık mevcut. VPN ile durumu geçiştirebilirsiniz.

İnsan düşünüyor madem hat düşmeden video bile izleyemeyeceğiz bu kadar parayı niye veriyoruz?
    Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb
  • pc için tavsiye edeceğiniz güvenilir bir vpn programı mevcutmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.