Şimdi Ara

Hız Sınırı 110 km/h Olan Mod?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    120 var onu yükledim ama o da biraz abartı gibi duruyor. 120 de fazla.
    Hız limiti 110 olan mod bulabilir miyiz?

Hız Sınırı 110 km/h Olan Mod?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi How Ghastly -- 24 Temmuz 2013; 12:26:19 >

• Kardeş, benim fkrimce, en iyisi orijinal ayarları ile oynamak. 120 ya da 110 hız ile mesafeler daha kısa zamanda geçiliyor olabilir ama, bence unutmayın ki tüm oyun ve haritalar 90 maksimum hıza göre ayarlanıyor. Yoksa kendileri de 120 koyardı ve bu çok basit ve kolaydı onlar açısından. Yarış oyunu gibi düşünmemek lazım. Sıkılıyorsanız daha kısa mesafeler seçebilirsiniz. Ama bence uzun mesafeler daha zevkli. Çünkü uyku durumunuzu, yükü yetiştireceğiniz zamanı filan doğru ayarlamanız gerekiyor. Ben sırf zevk olsun diye uykusuzluğu kapatmıyorum mesela. Daha hoş oluyor. Mecburen doğru noktada bir park yeri bulup dinlenmeniz gerekiyor.
    Tabii zevk sizin. Bu benim fikrim.
  • @
    HerhangiBiriyim

Hacı ben de özellikle orjinalliğe ve hilesizliğe özellikle dikkat ediyorum ama 90 da çok yavaş ya.
    110 iyidir iyi

Formula gibi tırla 250 basanlar varken 110 göze batmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

@
    HerhangiBiriyim

Hacı ben de özellikle orjinalliğe ve hilesizliğe özellikle dikkat ediyorum ama 90 da çok yavaş ya.
    110 iyidir iyi

Hoş yazmışsın. Güldüm valla gece gece.

• Bence tır ile hele yük varken 130 140 basmak çok saçma bende hızlimiti 130 ama basmıyorum max 90 kmh sabitliyorum arkadaşın dediği gibi yükün acelesi var ise 105 - 110 kmh gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Bence tır ile hele yük varken 130 140 basmak çok saçma bende hızlimiti 130 ama basmıyorum max 90 kmh sabitliyorum arkadaşın dediği gibi yükün acelesi var ise 105 - 110 kmh gidiyorum

Hız sabitleme nasıl yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

quote:

Bence tır ile hele yük varken 130 140 basmak çok saçma bende hızlimiti 130 ama basmıyorum max 90 kmh sabitliyorum arkadaşın dediği gibi yükün acelesi var ise 105 - 110 kmh gidiyorum

Cruise Control ile mevcut hizini sabitleyebilirsiniz.

Kisa yolu C , istersen baska bir butonada atayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 105 e de razıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

quote:

quote:

Her oyuna girişte mi bu işlemi yapmak gerekiyor.
    Cruise Control nasıl çalışır bilmiyorum ama Mod olsa daha iyi olur aslında.
    Çünkü benim haricimde oyunda 2 kişinin de profili var.
    Her birine bunu detaylı anlatmak uğraştırabilir.
    Ama bu modu bulmak ta zor gibi gözüküyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Her oyuna girişte mi bu işlemi yapmak gerekiyor.
    Cruise Control nasıl çalışır bilmiyorum ama Mod olsa daha iyi olur aslında.
    Çünkü benim haricimde oyunda 2 kişinin de profili var.
    Her birine bunu detaylı anlatmak uğraştırabilir.
    Ama bu modu bulmak ta zor gibi gözüküyor.

Ben oynanis ayarlarindan hiz limitini kaldirdim, 100' u gecirmiyorum manuel olarak.

Cruise Controlu ise uzun yolda kullaniyorum, bazende belli hiz ile sinirlandirilmis sehiricinde.

Kullanmasi cok basit, korumak istedigin hiz kac, 105 diyelim, hiz gostergen 105' i gosterirken 'C' tusuna bir kere bas, bu kadar. Artik gazdan ayagini ceksende hiz 105' e ayarli olacagindan, 105 den asagi inmeyecek , yukari cikmayacaktir.
    Ama senin icin mod daha kullanisli olur gibi.

110 bana gore fazla, taksileri solluyor olabildikten sonra tir olmanin bi anlami kalmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

c tuşu ile
  • quote:

quote:

quote:

c tuşu ile

sağol hocam
  • quote:

quote:

quote:

sağol hocam

• quote:

@
    HerhangiBiriyim

110 iyidir iyi

Paşam, sen dedin diye, bir de ben deneyeyim dedim hızlı gitmeyi. Meğer "hız sabitleyici" varmış, ondaki işareti kaldırınca istediğin kadar hızlanabiliyorsun. eski sürümlerde galiba yoktu, dikkatimi çekmemiş ya da.

Ama boşuna. Sonuç olarak aynı mesafeyi gerçek saat olarak aynı zamanda tamamladım. Çünkü hemen herkes bir şeyi atlıyor. Oyun 90 kilometrelik hıza göre dizayn edilmiş. Zaten pek hızlanamıyorsun. Hızlansan kaza yapıp geriden yükleyip bir sürü zaman kaybediyorsun. Zaten dikkat ettiysen oyunda çok fazla dönemeç var ve otoyollar da pek düz değil, sürekli kıvrıldığı için yine hız yapamıyorsun. Ayrıca, araçlar ve trafik yoğunluğu da hızlanmana izin vermiyor. Çoğu yerde 90 kilometre bile fazla olduğu için hızı düşürmek zorunda kalıyorsun. Çok çok sınırlı alanlarda hız yapabiliyorsun. O yaptığın hızı da yaptığın kazalardan dolayı geri kaybediyorsun. Neticede aynı mesafeyi yine aynı zamanda kat ediyorsun.

Oyun fena değil ama, birkaç defa oynamak için. Birkaç defa oynadıktan sonra sıkıyor. Mesela RPG tarzı oyunlar öyle değil. Aylarca, yıllarca oynayan var. Knight ve WOW gibi. Ama bu oyun sıkıcı. İnsanlar pek dikkat etmiyor ama içinde pek fazla opsiyon/seçenek yok. Yani yapabileceğin şeyler çok ama çok sınırlı.

Durum bu olunca, zaten 90 kilometrelik hız üzerinden ayarlanmış haritada uzun mesafeler basbayağı sıkıcı oluyor. Evet, sıkılıyorsunuz. Aslında zevkli olsa, mesafelerin uzun olduğunu bile anlamazsınız. Zaman çabucak geçer. Ama oyun zevkli bir oyun değil. Bu gerçeği söyleyince, bazıları sanki babalarının malına laf ediyormuşum gibi kızıyor. Ama sen akıllı birisin, anlarsın ne anlatmaya çalıştığımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: HerhangiBiriyim

quote:

@
    HerhangiBiriyim

110 iyidir iyi

Paşam, sen dedin diye, bir de ben deneyeyim dedim hızlı gitmeyi. Meğer "hız sabitleyici" varmış, ondaki işareti kaldırınca istediğin kadar hızlanabiliyorsun. eski sürümlerde galiba yoktu, dikkatimi çekmemiş ya da.

Ama boşuna. Sonuç olarak aynı mesafeyi gerçek saat olarak aynı zamanda tamamladım. Çünkü hemen herkes bir şeyi atlıyor. Oyun 90 kilometrelik hıza göre dizayn edilmiş. Zaten pek hızlanamıyorsun. Hızlansan kaza yapıp geriden yükleyip bir sürü zaman kaybediyorsun. Zaten dikkat ettiysen oyunda çok fazla dönemeç var ve otoyollar da pek düz değil, sürekli kıvrıldığı için yine hız yapamıyorsun. Ayrıca, araçlar ve trafik yoğunluğu da hızlanmana izin vermiyor. Çoğu yerde 90 kilometre bile fazla olduğu için hızı düşürmek zorunda kalıyorsun. Çok çok sınırlı alanlarda hız yapabiliyorsun. O yaptığın hızı da yaptığın kazalardan dolayı geri kaybediyorsun. Neticede aynı mesafeyi yine aynı zamanda kat ediyorsun.

Oyun fena değil ama, birkaç defa oynamak için. Birkaç defa oynadıktan sonra sıkıyor. Mesela RPG tarzı oyunlar öyle değil. Aylarca, yıllarca oynayan var. Knight ve WOW gibi. Ama bu oyun sıkıcı. İnsanlar pek dikkat etmiyor ama içinde pek fazla opsiyon/seçenek yok. Yani yapabileceğin şeyler çok ama çok sınırlı.

Durum bu olunca, zaten 90 kilometrelik hız üzerinden ayarlanmış haritada uzun mesafeler basbayağı sıkıcı oluyor. Evet, sıkılıyorsunuz. Aslında zevkli olsa, mesafelerin uzun olduğunu bile anlamazsınız. Zaman çabucak geçer. Ama oyun zevkli bir oyun değil. Bu gerçeği söyleyince, bazıları sanki babalarının malına laf ediyormuşum gibi kızıyor. Ama sen akıllı birisin, anlarsın ne anlatmaya çalıştığımı.

Aslında pek sık oyun oynayan biri değilim. O dediğin diğer oyunları hiç oynamadım bile. Ama arada böyle gerçek gibi grafikleri olan (özellikle görüntü ayarlarından en yüksek olanı seçince oyun kalitesi tamammen gerçek gibi oluyor.)
    Sıkılma bir süre sonra olabilir herkeste farklı dozda tabi.
    Mesela ben 25. seviyeye kadar gelip SCANIA R 730 alabilmek için deli gibi oynuyordum.
    Zaten uzun yol da seçilince (mesela 10 saatli bir yol) günde bir sevkiyat ta yeterli olabilir bir süre sonra o da zevk için.
    Hız konusunda şehir içi zaten istesek te belli bir hızda gidiyoruz trafik nedeniyle bu da normal. Dönüşlerde 40-50 ile ancak dönebilirsin zaten şehir içinde. Ama otobanda bir tırın 110 basması bana normal birşey gibi görünüyor. O kurallar gerçek hayatta 90 a sınırlayabilir ama Tırların 110 basma gücü var sonuçta. Bu da oyun içinde bizim ayrıcalığımız olabilir.
    Çok aradım ama bulamadım 110 luk modu yabancı sitelerde de yok. 97 ve 120 var ve tabi diğer uçuk hızlar.
    120 olanın 120 olduğu konusunda şüphelihim çünkü 130 gibi gözüküyor yani abartılı sanki.
    Toplamda kullandığım 13 mod var
    Gerçekçiliği bozmayan birkaçı
    -Daha az paraya garaj satın alma
    -Yerli markada dorse skinleri
    -interior
    -3 çeşit çekiciyi tasarım ve ışıklandırma olarak geliştirme
    -display
    -Godfather korna sesi
    -kabin motor sesi
    -yerli radyolar

Bulunur ileride heralde bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi How Ghastly -- 24 Temmuz 2013; 12:26:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.