Şimdi Ara

Hız Limiti için Nereye İtiraz Edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Aslında ne zamandır aklımda olan bir konuydu ama işlerim sebebiyle erteliyordum. Bugün yaşadığım olayın sıcaklığıyla bu konuyu açıyorum. Eskişehir'de yaşayanlar bilir; osmangazi üniversitesi ile yeni stadyum arasındaki yola radar ve 50 hız limiti koyuldu. Ekimde bu yolda 69 ile gittiğim için 420 lira trafik cezası yedim. O günden beri bu yolda sabit 50 ile gidiyorum ama yaşadığım sıkıntı ve stresi anlatamam. Bugün evime giderken (stada doğru) orta şeritten yine 50 ile gitmeye çalışıyorum, esogünün karşısındaki virajda bir anda sağımdan selka beton mikseri beni tahmini 70le sollamaya kalktı, uzun araçlar virajlarda çift şerit kapattığı için az kalsın bana giriyordu, bunu fark edince sinyal falan veremeden kendimi sol şeride attım, eğer sol şeritte bir araç olsaydı zincirleme kaza olacaktı. Bahsettiğim yol şehir merkezinin dışında sayılabilecek, yayalar için trafik ışığı-yaya geçidi-kasis vb. bulunmayan 3 şeritli bir yol. Bu yolda devamlı sağdan da gidemezsiniz çünkü sağa dönüş ve sağ tali yoldan gelen araçlar var, siz sağdan yavaş giderken arkanızdaki sağa dönecek adam önce sizi sollayıp sonra bir anda önünüze kırarak sağa dönmeye çalışıyor. Bu yolda daimi kamera var ama trafik şube ekibi bazen oluyor. Ekibin olmadığı anlarda benim gibi önceden ağzı yanan 2-3 kişi hız limitine uyuyorsa kalanlar uymuyor ve bu büyük bir kaosa sebep oluyor. Bir 420 lira daha yememek için 50 ile gitmeye çalışırken bu sefer daha büyük maddi hasar ya da candan olacağız. Ben bu yoldaki radarın kaldırılmasını, hız limitinin arttırılmasını ya da 7/24 ekip koyulmasını istiyorum. Bu talebim için nereye başvurmalıyım? (belediye, emniyet, karayolları, adliye vb.). Araba sürmeyi çok seven ben, bu yol yüzünden araba sürmekten soğudum, korkar oldum. Evime 20 dklik mesafe varken bile bu yoldan nasıl geçeceğimi düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam çok iyi anlıyorum ben de bozuyükteki 90 sınırından bıktım, 3 şeritli ana yola 90 sınırı getirip eds koymuşlar kamyonların arkasında gitmekten gına geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimde OMÜ de kampüs içinde 50, hız limiti var 50 ile gidersen dolmuşlar otobüslerden selektör korna yiyosun ben anlamıyorum bize varda onlara mi yok ceza

• bence sen evini değiştir başka yere taşın yada başka yoldan git

• Ayseybi A kullanıcısına yanıt
    eds ler tekrar mı aktif edildi 1 ocakta geçtim ben en son

110 vardı araçlar için en son ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Benim dediğim sarar avm önündeki yol orda 90 sınır ve uzun zamandır eds aktif

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.