De işte yeni haberim oldu bundan. Dedim kasayı yollayacak olsa, sağlam anlaşması yoksa, kasanın boyutlarından ötürü 35 desi tutar yaklaşık, o da Ankara'dan İzmir'e....
quote:
Orjinalden alıntı: droll
İstanbulada Hiteknoloji isteriz,İstanbulada Serhat Bey isteriz:)
%100 güvenilir firma ve insan. Hem sadece ürün satıp sonra kaçmıyor, sattığı ürünün de arkasında ve sonuna kadar yardımcı oluyor. Benim için yaptıklarına da ayrıyetten teşekkürler burdan.
Bende Hiteknolojiden pc topladım ve cokcok memnum kaldım sonuna kadar guvenebılırsınız tabı onlıne alısverısz yapabılecegımız bır cok sıte var AMA Serhat beyin musterilerine olan ilgisi gercekten bulunmayacak bısey her konuda yardımcı oluyor tecrubelı bır ınsan kı bu cok onemlı hepımız bılıyoruz bu ısı yapıpta hıc bırseyden anlamayanlarda var Saolsun bana her konuda yardımcı oldu Aldıgınız urun cok kısa surede elınıze ulasıyor buda cok onemlı Ben baska bır yerden alısverıs yapmıstım 12gunde gelmıstı urunler hıteknolojiden aldıgım urunler max. 2 gunde elıme ulastı Serhat beye burdan bırkere daha TESEKKUR EDERIM ılgısınden dolayı.
Ayrıca Site uzerınden Online Alısverıs tekrar devreye gırmıs artık Maılorder gerek yok bunuda burdan duyuralım.
dün p888+ 512 mb sparkle calibre sipariş ettim ve ertesi gün elimde oldu.O kadar Soru Sormama Rağmen Serhat Bey Hiç Yorulmadan Cevaplamaya Çalıştı Ama Kendisine Çok Teşekkür Ederim.Müşteri Memnuniyetinize Hayran Kaldım
quote:
İzmir'e De İsterim
bende dun sıparıslerımı verdım yarın elımde olacak ınsallah sacma sapan parcalar ıstedım :) hepsnı kendısı temın edebılecegını soyledı ve bu cok guzel bırsey tek fırma ıle ıstedıgınız herseyı halledebılıosunuz ugrasmıosunuz :) serhat ugrasıo sızın ıcın :)
benden de +9999 :) tesekkur ederım kendısıne tekrardan :D
Nakit parada herhangi bir indirim oluyor mu arkadaslar...
quote:
Aynen
nakdin varsa ikinci el de düşünebilirsin, bazen performans çılgını arkadaşlar 9600gt-8800gt-3870 gibi kartları kelepir bırakıyor az kullanılmış.
arkadasLar bende siteden aLışveriş yaptım 3 gun oLmasına ragmen herhangi bir haber yok.Urun kargodamı tedarik asamasindami hic biLmiyorum nasiL ögrenebiLirim acaba ?
Şimdiye kadar gördüğüm en güvenilir firmadır kendileri.. Zaten benim için alışverişte en önemli etkenlerden biri Müşteri Memnuniyetidir ve tanıdğım kadarıyla HiTeknoloji den Serhat bey bunu layıkıyla yerine getiriyor. 1-2 gün kadar önce kendisinden TT Armor+ şipariş ettim. Kredi kartımın hesap kesimine daha 1 hafta olmasına rağmen ödemeyi yapmadığım halde Serhat bey sorgusuz sualsiz aynı gün ürünü kargoyla bana gönderdi. Böyle bir firmayla çalışmak insana gerçekten huzur veriyor.
Hani bi söz vardır "Babana bile güvenmiceksin" diye. Babana güvenme ama HiTeknolojiye güven
Hiteknolojiden bende tatilden dönünce temmuzun 10-15 inde anakart ve ram almayı planlıyorum şuana kadar defalarca konu okudum ki en az 70 tane okudum ve birinde şöyle birşey yazmadı ve yazamazda HiTeknolojiden x markalı a parçasını mail orderla aldım adamlar paramı almış gibi birşey hayatta ÇIKAMAZ !!! Şuan istanbuldakiler Vatan'dan alacağı parçayı burada daha pahalıya asla bulamaz ...
@JinKaazma
Öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim ama artık bu konuda endişe etmelerine de gerek kalmadı arkadaşların uzun bir süredir SSL güvencesi ile online kredi kartı ile satışlarımız da başlamıştır.
Herkese keyifli alışverişler dilerim.
hiteknoloji gerçektende güvenilirdir ark.lar; daha bu salı günü yeni pc im için sipariş vermek için kendileriyle görüştüm saolsunlar baya yardımcı oldular hem Serhat Bey hem de Deniz hanım. gerek pc parçaları gereksede pc hakkında sorulan tüm sorulara gayet güzel bir şekilde cevaplıyorlar bunuda gözden kaçırmamak lasım raid konusunda tecrübesi olan Serhat Bey de saolsun bizi büyük bir yükten kurtarmasına rağmen ne yazıkki crossfire dan yeteri kadar tecrübesi olmamasından dolayı forumumuzun sevilen editörü Orkun Erdem hocamın yardımıyla sistemimi toplayıp üstünede crossfire konusunda yeni bir tecrübe edinmiş oldu burdan hepsine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum yaptıkları herşey için çok teşekkür ederim. saolsunlar evime kadarda arabalarıyla pc mi getirip yardımcı oldular hem bu arada da Orkun hocamlada tanışmış oldum
pc min özelliklerine gelirsekte:
Anakart DFI LanParty X38-T2RB Bellek TEAM Xtreem 4GB (2*2) PC2 8500 DDR2 Dark 1066MHz CL5 Sabit Disk 500GB Sata2 32MB Cache x2 raid0 DVD Yazıcı LG GH20NS 20X DVD-RW Double Layer Siyah SATA Kasa Lian Li PC-P60B ArmorSuit Ekran Kartı Sapphire HD 4850 512 MB GDDR3 256bit Dx.10.1 HDTV 2*DVI x2 crossfire İşlemci INTEL Core2Quad Q9450 YorkField Güç Kaynağı FSP EPSILON 700W POWERSUPPLY Floppy & Kart Okuyucu Frisby Kart Okuyucu
herşeyiyle sapasağlam elime ulaştı birde güzelcene paketlemişlerki şuanda yeni oyunları yükledim güzelcene oynuyorum herkese tavsiye ederim HiTech i adı üstünde yüksek teknoloji bu kadar güzel yorumuda hakediyor haliyle Teşekkürler...
Peki ne kadara aldın bunu
Müsteri memnuniyetLeri ve satıs sonrası destegi super.Urun yeLpazeside git gide genisLiyor.TesekkurLer hiteknoloji