Şimdi Ara

hiteknoloji güvenilirmi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
5.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sorun sadece bende mi acabawww.hiteknoloji.com'a girince domainin suresi bitmi$ bir sayfa cikiyor. hani bu reklam sayfalari var ya. ktunnel uzerinden baktim orda da oyle
  • Evet az önce hiteknoloji.com 'a whois çektim ve süresinin dolduğunu öğrendim. Şuanda yenilenene kadar domaini kayıt eden şirketin elinde bulunuyor. Eğer kısa bir süre içinde kaydı yenilenmezse domain düşecek.

NOT: Domainin süresi dün dolmuş. Domainin 06-Eylül-2008 'e kadar yenilenmesi lazım.

EDIT: Siteyehttp://hiteknoloji.net/ 'den ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 29 Temmuz 2008; 19:39:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

Evet az önce hiteknoloji.com 'a whois çektim ve süresinin dolduğunu öğrendim. Şuanda yenilenene kadar domaini kayıt eden şirketin elinde bulunuyor. Eğer kısa bir süre içinde kaydı yenilenmezse domain düşecek.

NOT: Domainin süresi dün dolmuş. Domainin 06-Eylül-2008 'e kadar yenilenmesi lazım.

Bu site öncekinden farklı ve ürünlerde öyle ?!

• quote:

Orjinalden alıntı: juveline

quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

Evet az önce hiteknoloji.com 'a whois çektim ve süresinin dolduğunu öğrendim. Şuanda yenilenene kadar domaini kayıt eden şirketin elinde bulunuyor. Eğer kısa bir süre içinde kaydı yenilenmezse domain düşecek.

Bu site öncekinden farklı ve ürünlerde öyle ?!

Evet onu ben de farkettim ancak sitenin en altında iletişim bilgilerinde
    "E-mail : info@hiteknoloji.com"

yazıyor. Yani domain'i hiteknoloji.com olduğuna göre bildiğimiz Hiteknoloji ile aynıdır diye düşündüm. Bu arada hiteknoloji.com'un süresinin dolmuş olması ve yenilenmemiş olması ilginç.

• Domain işi unutulmuştur benimde başıma geldi bana görede Hiteknoloji bu piyasadaki en güvenilir firmalardan biridir. Ben 3-5 PC toplattım hiç sorun yaşamadım . Ülkeye dönünce mevcut sistemimi gene ordan Update edecem nasip olursa..
  • ne ilginci. cok buyuk bir ayip bence. o kadar guvenilir firma bilmem ne bo$a gitti $imdi. domainin suresini gecirmenin bahanesi yok. bence buyuk bir hata
  • arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olmasında

hiteknolojiden alışveriş yapmıştım gerçekten ucuzdu fiyatlar dışarıya göre, serhat beyde iyi biriydi

kaçgündür site yapım aşamasında yazıyo ve açılcak gibi durmuyor

hiteknoloji ye ne oldu acaba kapandımı şimdi ?

kapandıysa eğer cok kötü oldu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honey Sweety -- 17 Ocak 2009; 10:22:26 >
  • Bende merak ediyorum kapandımı acaba?
  • yok site açık gözüküyo hatta COOLERMASTER RC-690 460W 200lire baya iyi fiyatı şimdi alsammıki ya stokta varmıdır acaba
  • Arkadaşlar şimdi hiteknoloji kapanmışsa benim mesela bilgisayarda bir parça bozuldu ne yapacağım o zaman ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Arkadaşlar şimdi hiteknoloji kapanmışsa benim mesela bilgisayarda bir parça bozuldu ne yapacağım o zaman ???

Hangi kartın bozulmuş ise o kartın türkiye distribitör'üne göndericeksin
  • Ya o değilde gerçekten yalan oldu herhalde hiteknoloji
  • Bende çok ucuza sistem toplamıştım. hatta nasıl bir sistem toplayayım diye konu açtığımda hiteknolojide bulunmayan ürünler vardı bende bazısını oradan bazını başka yerden almayı düşünüyordum bir baktım sisteme eklemiş serhat kardeş :D kapanması kötü olmuş :(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.