Şimdi Ara

hiteknoloji güvenilirmi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
5.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende hiteknolojiden topladım sistemimi

Serhat bey güvenilir biri, en iyiside ilgili bir satıcı olması

alışveriş yaptıktan sonra bile msn den destek alabiliyorum kendisi sıkılmadan cevap veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashinsoft -- 28 Mart 2008; 9:32:24 >
  • Serhat Bey ile geçen hafta irtibata geçtik.Cuma günü eski bilgisayar kasasını kendisine devrettim.Ricamı kırmadı çalışmamasına rağmen Pazar günü bilgisayarı komple adam edip teslim etti.Konfigürasyon konusunda da sağolsun baya yardımcı oldu.Tercihleri genel olarak pahalıdan değil, kaliteliden yanaydı.
    Hiteknoloji'nin en büyük avantajı firma sahibi Serhat Bey müşterilerle bizzat ilgileniyor.Yani herhangi bir sorunda muhattabınız belli.Bana da yeterli güveni verdi kendisi.Toparlamayı düşündüğüm sistemin anakartını (Biostar TA780G) stoklarında sınırlı sayıda (yanlış hatırlamıyorsam 2 idi) kalmasına rağmen bana ayırmıştı.
    Bundan sonra bilgisayar donanım konusunda ilk adresim kendisi.
    Verdikleri hizmet beni fazlasıyla memnun etti.Herhangi bir şekilde şüpheniz olmasın.Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz hiteknoloji'den.
  • bende bir akrabama sistem topladım hi-teknolojiden,serhat bey sağolsun çok yardımcı oldu,bir miktarda indirim yaptı ve tam istediğim makinayı topladık.Cumartesi sipariş verdim salı günü geldi siparişler,kargolar dikkatli paketlenmişti,ürünlerde hiçbir sorun çıkmadı,ardından kendime his 3870 iceQ3 Turbo aldım,dün sipariş verdim bugün elime ulaştı kart.Aslında serhat beyle ilgili burda yazılcak çok şey var ama ben kısaca çok dürüst ve güvenilir biri olduğunu düşünüyorum,ve hi-teknolojiden alışveriş yapıpta pişman olabilecek biri olacağını sanmıyorum,fiyatlarıda piyasaya göre gayet uygun,gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
  • benim sistemimde Hi-teknolojide toplandı teslim alalı üç gün oldu.mail order konusunda benımde şüphelerim vardı ama yersizmiş onuda öğrendik.firma hakkında söyliyeceğim gayet ciddi çalışan bır yer.serhat bey müşterileri ile gayet ilgili defalarca tel ile ve msn,den görüştük bu güven verici. mesela istediğim parcaların bazısı yoktu bekleyın gelecek gibi uyarılarda bulundu.bunlar müşteri için gayet memnun edici durumlar. ayrıca istanbul,da 1670tl,ye toplayacağım sistem "en uygun 1570tl fiyat verildi..!" 1400tl,ye toplandı ve hepsi benim istediğim parçalar .
    yani güvenli+müşterisine ilgili
    istanbulda okadar yer varken ben Ankarada sistemimi toplattım..
    beden on puan

• Yaw Serhat Bey'e iletir misiniz kendisinin bir şubesini açsın Istanbula.. Dükkanın demiyorum, kendisinin diyorum.

3-5 dolar fazla verip parçalar her yerden alınır ama eğer anlattığınız kadar müşteri ile birebir ilgileniyorsa işte onu bulmak çok güç malesef :(
  • bende sistemimi serhat beyden yani hiteknolojiden aldım. mail order yöntemi ile. burda okuduklarımdan yola çıkarak serhat bey almaya karar vermiştim. ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim burda serhat bey için iyi ne yazılmışsa doğru ve dahada fazlası var. gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğiniz bir firma. kendisi çok ilgili. her konuda inanılmaz yardımcı oluyor. en güzelide arada soğuk bir bürokrasi yok. ne demek istediğimi serhat beyle çalışanlar anlar. kendisine burdan bir kez daha teşekkür ederim. gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz arkadaşlar. bu arada kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyorum
  • benden de +1 serhat beye ve hiteknolojiye.
  • siparişimi verdim, ödememi sabah yaptım, yarın kargoya verilecek inşallah.
    umarım +1 de ben yazacağım buraya :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nelstar

bir miktarda indirim yaptı

Hımm yazdım kenara müşteriye göre muamele demek
  • Serhat beye bende çok teşekkür ediyorum yardımlarından ötürü...
    Sistemin siparişini verdim ertesi gün öğlenden önce sistemim elimdeydi..
    İstediğimden ve beklediğimden daha güzel oldu sistem tabi Serhat bey sayesinde...
    Tekrar teşekkür ediyorum ve herkese tavisye ediyorum...
  • Bende siparişimi verdim bakalım pazartesi-salı gününü bekliyorum, umarım sizinkine yakın olur benimde yorumlarım
  • benim pc henüz ulaşmadı, yarın da gelmeyeceğine göre pazartesiye kaldı herhalde :-/
  • Kesinlikle güvenilir ve son derece ilgili.
  • az önce geldi kargo. geciktiniz dedim, cumartesi pazar girdi falan dedi :)

hdd yi ve dvd-rom umu yerleştirmeyi bilebilirsem takıp çalıştırcam :D çok değişmiş bu sistemler yahu :D

+1 de benden oldu!
  • serhat bey kesinlikle güvenilir ve en önemlisi her konuda yardımcı olmaya çalışan biridir,

bu arada önceden kargo ücretliidi artık kargoyuda ücretsiz gönderiyor, bi arkadaştan okey bekliyorum olursa serhat beyden 2 adet sistem toplayacağım...

( bu arada serhat bey hala okey gelmedi arkadaşlardan, beklemedeyim )
  • İstanbulada Hiteknoloji isteriz,İstanbulada Serhat Bey isteriz:)
  • geçen cuma günü serhat bey'le telefonda tanıştık.ona kafamdaki kurmak istediğim donanımı söyledim.çok ilgilendi.hemen ve çok çabuk bir şekilde,tavsiyelerini de dikkate alarak donanımımızın teorik ve pratik aşamalarını bitirdik.ben istanbul'da ikamet etmeme rağmen kendisini tercih ettim.iyi ki de tercih etmişim! cuma akşamı konuştuk,bugün öğleden sonra kargoya verildiğine dair kendisi bana mail atarak durumu haber vermiş.tüm testlerini,kurulumunu da bizzat ilgilenerek yapmış.ayrıca hertürlü ihtiyacınızda mail,telefon,msn kadar yakın olduğunu da belirtmeden geçmedi.Bundan sonra bilgisayar,donanım konusunda ilk adresim kendisi olacaktır.tüm çevreme de tavsiye ediyorum.Müşteri memnuniyeti üst seviyede.1.sınıf bir hizmet aldığımı söylemeliyim.

ayrıca sistemi bu kadar kısa sürede toplama zahmetine katlanıp,testlerini de tamamlayan,kargoya dek verip,haber mailini yazan Serhat Bey'e teşekkür etmeyi borç bilirim.

arkadaşların yazdığına katılmamak elde değil.en kısa zamanda hiteknoloji'nin istanbul'da bir şubesini dört gözle bekler olacağız.bu konuda üstümüze de bir vazife düşerse yapmaya da hazırız.

• Ben de alışveriş yapayım diyorum ondan, ama farklı ilde olunca zor işte. Bugün de gittim kasa aldım, dedim şimdi ondan alsam, zaten kargo parası güzel (!) gelir Gerçekten ilgilenen ve işi bilen satıcı bulmak zor.
  • cpu ve ekran kartı testlerim gurur verdi vallahi, çok başarılı bir satıcı, kafanızda soru işareti olmadan alışveriş yapabilirsiniz!..
  • quote:

Ben de alışveriş yapayım diyorum ondan, ama farklı ilde olunca zor işte. Bugün de gittim kasa aldım, dedim şimdi ondan alsam, zaten kargo parası güzel (!) gelir Gerçekten ilgilenen ve işi bilen satıcı bulmak zor.

kargo artık ücretsiz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.