Şimdi Ara

Hitachi R-VG540PRU3X GBK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık alma zamanı. O bu derken Hitachi Solo Buzdolabı R-VG540PRU3X GBK bu model GG hafta sonu indirimiyle 2499 olmuş. 10 yıl garanti veriyor aklımı çeliyor.
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/hitachi-buzdolabi-r-vg540pru3x-gbk-223543729

Alalım mı yeni evlenecek çift için.

• Kaliteli. Bence alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisi nasıl, araştırfınuz mı? Ek garanti var mı? Herhangi bir sıkıntı olduğunda elinizde kalmasın.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Servis yakınlarda 2 tane var. Ek garanti 7 yıl veriyor o hediye işte. 3+7=10 yıl garantili. Hitachi forumda sevilen ve bilinen bir marka değil sanırım. Bosh, Arçelik, Profilo falan hep forum. O yüzden bilgi çok kısıtlı.
  • 2374 liraya düştü şuan. Harbi harbi şu dolapla ilgili bilgisi olan yok mu? Alıcam sıfr burada bilmeyenler bilgilensin diye he.
  • Ben de şu an buzdolabı alma arefesindeyim hocam. Hitachi için kötü yoruma denk gelmedim, genelde övülüyor. Türkiye'ye enplus getirip satıyor, ayrıca başka mağazalara da veriyorlar. Benim olduğum yerde servisleri var, siz de servisini bir araştırın
  • Hypericum kullanıcısına yanıt
    Kötü yoruma denk gelmedim zira yoruma denk gelmedim. Burada varsa yoksa Bosh, Profilo. Bende Bosh ve Samsung'u beyaz eşyada hiç sevmem. Ama bütün konular Bosh, Samsung.
    Şu ürünü almadım ya sırf bilmemekten.

Bu arada siz ne aralıkta nasıl bir şey bakıyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben soğutucu kısmı net 400 l ve üzeri birşey bakıyorum. Evlenirken aldığımız dolap yetmemeye başladı artık hanım büyük buzdolabı diye başımı yemeye başladı :))
    Hatta bunun için konu bile açtım ama halen cevap yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 14 Haziran 2016; 7:48:26 >
    Yanlış anlamazsanız kaç yıllık evlisiniz, eski dolap ne marka, kaç litre, çocuk var mı? Bizde Allah nasip ederse eylülde düğün var onun için ev diziyoruz. Küçük yeter diye düşündük. 450l bişey bu 550l olanda var sonuçta.
  • Bn yerinizde olsam dondurucusu altta bir model alırdım. Klasik dolaplara göre kullanımı çok rahat.

• Ben de düğün için kombi tipi bakıyorum. Öyle istiyorlar :)

500 üzeri hatta 550 litre üzeri düşünüyorum şu an.
    Profilo uygun fiyatlı geliyor, daha önce 10 yıl kullanmıştık bir profilo, sağlamdı dolap.
    Boş markayı kötüleyen çok.
    Arçelik de pahalı, ve bence gereksiz pahalı.

Profilo 560 litre kombi tipi 1750 ye geliyor.
    Arçelik 580 litre için kampanya var diye 2800 diyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende zaten bunu beğendiremedim. Kombi tipi diye tutturuyor. Ayrıca kullanacak kadın kendisi sonuçta. Ama boyu 1.57 kesin bir süre sonra bu dolap çok yüksek diyecek. Hemde normal kısım yukarıda olduğu için her zaman tabure kullanmak zorunda kalacak. Ve nihayetinde bir kaç yıl geçince baş yeme yoluyla yenisi aldıracak. Kadınlara soruyoruz ama onlarında kullanılabilirlik ya da işlevsellik değil de dertleri modaya uymak.

2375 liraya bunu almadık. 2000 lira civarı kombi tipi inox bir profilo alıcam artık. Maalesef forumumuz kaliteli markalardan uzak durmuş yıllarca. Varsa yoksa Bosh. Bende kıl oluyorum bu markaya. Çok acı bir tecrübeden ötürü.

Varsa arkadaşlar Profilo şöyle indirimde kombi tipi ve inox tavsiyelerinizi isterim. Ama Hitachi 2375'e almadığım düşünülürse Profilo'ya 2 bin üstü vermem kendime yediremem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Yanlış anlamazsanız kaç yıllık evlisiniz, eski dolap ne marka, kaç litre, çocuk var mı? Bizde Allah nasip ederse eylülde düğün var onun için ev diziyoruz. Küçük yeter diye düşündük. 450l bişey bu 550l olanda var sonuçta.

10 yıl oldu hocam, iki çocuk ellerinden öper:)
    Beko D9430 NM modelini almıştım o zaman, pek araştırma imkanım olmamıştı. 415 litre net hacmi var ama artık ufak geliyor.
    Arçelik'te son kapasitör kalitesizliğinden yangın çıkma olaylarından sonra bu markaya (ve tabiiki bekoya) güvenim hiç kalmadı. Bizim buzdolabı ciddi sorun çıkarmadı şimdiye kadar ama yine de Arçelik /Beko grubunu düşünmüyorum.
    Bu arada Bosch/Siemens /Profilo'nun tamamen aynı markalar olduğunu biliyorsunuz umarım. Profilo 'da fiyat performans oranı çok daha yüksek oluyor genelde.

Allah bağışlasın çocuk illa olacak bizde de yetmez mi acaba. Şimdi ben 450l civarı bakıyorum. Acaba almışken 500l üstü mü alsak aklım karıştı yine.

Bosch kötü bir marka değil üçü aynı fabrika malıymış duydum. Ama o Bosch yazısını görmek bile istemiyorum. Şu hitachi'de çok gözüm kaldı. Alaydım onu keşke diyorum şuan ama işte kız farklı illa o buzluk altta olacak.

Neyse hocam sizde umarım güzel bir parça bulursunuz ben de bulurum inşallah. Nisandan beri bakıyorum bu gidişle düğüne yetişmicek. En güzeli hiç dinlemicen kadını alcan iyi bişe geçicen.
  • Şu sıralar kombi tipi dedikleri dondurucu kısmı aşağıda olan buzdolapları moda olduğu için genelde hanımlar onu istiyor sizde olduğu gibi. Ben eşime sordum, boyu 1,58m ve kullanmanın zor olacağı için istemediğini söyledi mantıklı davrandı.
    Benim tavsiyem çon pahallıya kaçmadan düzgün bir buzdolabı alın. 8-10 sene gitse çok bile, verdiğin paraya yanmazsın. Bahsettiğiniz Hitachi nin iç hacmi yeterli ama daha uygun fiyatlı kombi tipi birşey bakılabilir. Bir sonrakine kaliteli ve daha büyük bir model alırsın.
    Ayrıca LG alternatif olarak düşünülebilir. Buzdolabı için çok kaliteli olduğundan bahsediliyor. Profilonun normal boy dolapları çok önerilmiyor, sadece benim baktığım ebat xxl boy planlar güney kore (sanırım Daewoo) üretimi ve iyi deniliyor forumdaki araştırmalarıma göre

Edit : Buzdolabına net hacim brüt hacim olayına dikkat edin çok farkediyor. undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 14 Haziran 2016; 22:18:32 >

Heh tam üstüne bastınız hocam. 1.57 boyu var dedim her açtığında tabure mi kullancan bide ona kızdı :)
    10 yıllık evlilik işte eşiniz daha olgun düşünüyor anlayışlı ama genç kız olunca bir şeye dayattı mı illa olacak. Marka ayrımı yok düşünün Vestel olsun yeter ki o buzluk altta olsun. Hitachi beğenmiyor Vestel beğeniyor. Kafayı yicem. Kendisi gitmiş çamaşır makinesini bulaşık makinesi Vestel almış siyah istiyor bide çünkü. Of of. Çok zor işler. Git Vestel al diyor zorla insana. Anlatamıyorsun Vestel ile Hitachi bir değil.
    Miele süpürge al dedim markayı bilmiyorlar kızlar Fakir demiş gitti Fakir aldı. En iyisi 30 yaşında evlencen. Kadın dincek öyle. Evlenmek değil ev dizmek zulüm.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Biz de ilk başta eşim tutturduğu için bütün beyaz eşyaları arçelik almıştık Bosch bayi arkadaşım olduğu halde :))
    Bazı şeyler zamanla oturur hocam dert etme. Sana güvenmeyi de zamanla öğrenecek

• test

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaramaz dolap servis sıkıntı bulaşmayın sakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Yaramaz dolap servis sıkıntı bulaşmayın sakın

Biraz detay verebilirmisiniz ? Servisle ne sorununuz çıktı, buzdolabının hangi yönü sıkıntılı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.