Bildirim
Hislon Otomatik

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Burası Kemeraltı Şadırvanaltı caminin oralardaki saatçilerden birimi?? -
Yok hayır üçyolda bir saatçi, bysaat ismide dükkanın
Edit: Kemeraltı Şadırvanaltı caminin oralardaki saatçilerin ne özelliği var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 11 Ocak 2012; 23:53:47 > -
Orayı biliyorum gitmiştim 1 kez. Otomatik Pulsarda vardı ellerinde kalmamışmı? Hislondan kat kat daha iyidir.
Ek: Aynı buna benzer Hislon otomatik ve kurmalılar var onlarda ondan sordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 11 Ocak 2012; 23:56:09 > -
Pulsar'ın bir tane otomatiği vardı yalnızca çok basit bir modeldi. Bunun cancanlı duruşu ilgimi çekti Birde siyah bir kordonla hayal edince güzel göründü gözüme ama saatteki bu aşırı replika havasını siyah kordon kapatabilir mi o konuda tereddütlüyüm
Tabii mekanizması da ayrı problem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 12 Ocak 2012; 0:04:07 > -
Bu saatin modeli ve fiyatı nedir? -
Ürün kodu: GHL3051GKR
Saatçinin bana söylediği fiyat peşinde 350tl -
quote:
Orijinalden alıntı: eddy
Pulsar'ın bir tane otomatiği vardı yalnızca çok basit bir modeldi. Bunun cancanlı duruşu ilgimi çektiBirde siyah bir kordonla hayal edince güzel göründü gözüme ama saatteki bu aşırı replika havasını siyah kordon kapatabilir mi o konuda tereddütlüyüm
Tabii mekanizması da ayrı problem.
Buna hiç bulaşmayın derim. Hislon'un eski kalitesi kalmadı. Güney Kore'de üretilen çoğu modeli quartz, otomatik olanlar da Çin mekanizmalı, orta vadede sizi üzer.
Onun yerine bahse konu Pulsar'ı veya varsa başka bir Japon otomatiği alın.
-
konu açamadığım için burdan yazıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.hislon marka otomatik saat aldım modeli
5213052g makinesi ve çalışma şeklini anlatırmısınız kaç jewel yada taşı varmı.iyimidir yoksa başka markamı almalıydım. -
resim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X