Şimdi Ara

Seiko Atlas Otomatik Dalgıç Saati (Made in Japan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seiko atlas otomatik dalgıç saati. pilsiz mekanik saattir.singapur üretimlerinden daha pahalı satılan skz211j japonya üretimi versiyon.Bezel 40mm,çap 42 mm
    -200 metre wr
    -döner dış bezel
    -içte pusula bezeli(soldaki tepe ile döndürülür)

geçen yıl aldım, toplamda 1 ay kadar sadece evdeyken taktım.arka kapağında çelik bileziğinin oluşturduğu çizikler ve bazı baklalarında klipsinde kılcal çizikler var,kasada çizik yok,çalışmasında hiç bir kusur yok, hassasiyeti mükemmel.(hassasiyeti günlük 0,3 sn ile 6 sn arası değişebiliyor).230 TL

Seiko Atlas Otomatik Dalgıç Saati (Made in Japan)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 210 Tl ye indirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 23 Mayıs 2011; 20:38:44 >
  • Bu saat kaçmaz, iç ve dış dönen bezeliyle mükemmel bir diver. Hayırlı satışlar.
  • sağol Can,malesef sürü psikolojisi 2 yıl ömürlü swatchlara 300-400 tl verdirirken ömürlük gerçek bir saate burun burkturuyor, ama senin gibi kaliteli malı bilen de biliyor

saatim satılmıştır,ilan silinebilir

sıfırından farksız saatime 150 tl gibi absürd pazarlık tekilf edenler çok büyük bir fırsatı kaçırdı,artık bir bardak buzlu su içsinler,tabi keserse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 29 Mayıs 2011; 14:41:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.