quote:Orjinalden alıntı: gordon01 Calibre çıksın da bakalım Iceq hangi deliğe saklanacak İddiaya girerim HD4870'İn Calibresi çıkmaz
quote:Orjinalden alıntı: ecay quote:Orjinalden alıntı: gordon01 Calibre çıksın da bakalım Iceq hangi deliğe saklanacak İddiaya girerim HD4870'İn Calibresi çıkmaz Calibre gtx260 demek istedik anla işte
quote:Orjinalden alıntı: X2 IceQ'suz HIS olmaz Doğrusun.Şöyle mavi mavi uv ışığı koycan altına öff be tam mod luk bi soğutucu IceQ.
quote:Orjinalden alıntı: erhansun ilk olarak referansı çıkardılar.2 haftaya gelir iceq ler IceQ (Ayzek midir, Ays Kû mudur, her ne hasbaysa ), ben onu değil de Giga'nın özel soğutucularını bekleyeceğim.
Hadi kardeşim sürün artık piyasaya neyi bekliyorsunuz be atı alan üsküdarı geçiyor bunlar hala yok erteleme yok 7 temmuz..ne bu yaa..
valla ati ferrarisi his ıceq serisi zaten. şu 4870 gelsin gücüm yeterse ondan alacağım valla.tabi performansı dedikleri gibi çıkarsa. yetsin artık be bıktım artık stok soğutmadan
alıştığımız o eşsiz soğutu kapasitesi olan his neden standart bir soğutucuyla hazırlandıki umarım iceQ geç kalmaz
quote:Orjinalden alıntı: by_rappe daha farklı bekliyodum açıkcası +1 HİS öyle alıştırmış ki kullanıcıları referans tasarımı görünce böööö dedim.