Şimdi Ara

## HİS HD4870 ICEQ4+ SATISA CIKTI ## VİDEO İNCELEMESİ ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten harika bi karta benziyo
  • Exa'ya gelir gelmez sipariş verdim ücretini yatırdım bu kartın, şu zaman oldu kart halen yok. ücret iadesini isteyeceğim pazartesi günü. ürün gelir gelmez bitmiş, yok az sayıda gelmiş gibi bahaneler sunuyorlar. saçmalık yani bana cuma gününden için kargoya verileceğini söylüyorlar (ki defalarca kez aradım) şimdide stokta gözükmüyor bu ürün diyorlar. ücret iadesini isteyip zotac 260 amp2 alacağım. exa nın yaptığı tam bir rezillik yani! kınıyorum kendilerini!!
  • Aynı şeyi nova da yaptı. kapora verdim. cuma günü gelecek dedikleri için vermiştim. hafta sonu yine kartsız kaldım.

şimdi paramı istiyorum diyorum. bilmem ne bey var ona sormam lazım dedi, şu an yok dedi. cumartesi günü de yokmuş. başından savıyor beni. o beyefendinin de ne hikmetse telefonundan bile ulaşamıyor.

kısacası yalan söylüyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupant

Aynı şeyi nova da yaptı. kapora verdim. cuma günü gelecek dedikleri için vermiştim. hafta sonu yine kartsız kaldım.

şimdi paramı istiyorum diyorum. bilmem ne bey var ona sormam lazım dedi, şu an yok dedi. cumartesi günü de yokmuş. başından savıyor beni. o beyefendinin de ne hikmetse telefonundan bile ulaşamıyor.

kısacası yalan söylüyor..

Allah belasını versin hepsinin ya! 580 TL havale yaptım peşin para perşembe günü ürün gelcek öğleden sonra hemen kargolarız dediler. perşembe gelmedi cuma dediler cumada gelmedi. Bugünde çalışıyorlarmış aradım exayı, bugün gelmiş ürün fakat az sayıda gelmiş işte daha önceden sipariş verenler varmış falan filan kıvırıyorlar yani. ne zaman gelecek peki dedim, belli değil bi süre beklemiyoruz ürünü dediler. yani 20-30 kez aradım telefon parasına mı yanayım kartı alamadığıma mı yoksa parayı gönderdiğime mi! Allah'a havale ediyorum artık ne diyeyim, çok moralim bozuldu!

• bu arada demin novayı aradım onlarda var mı bu ürün diye bir sorayım dedim, ordakide pazartesi gelecek diyor ama garantisi yok. güvenilmez yani! gene de bir gelişme olursa haberleşelim coupant ;)
  • Tamam hocam. Ben de aslında exa'dan alacaktım. Taksit imkanları exa kadar iyi olmamasına rağmen bu hafta sonu karta bir an önce kavuşayım diye nova'dan aldım.

Ama yalan oldu maalesef. Exa'ya yönelecektim ama, sana böyle söylemeleri yüzünden orası da sakata bindi.

Mesela sanalmarketim bunlar gibi yalancı değil. Söz gelimi sapphire 4870 toxic 1 gb'ın resmi siteye konmuş ama stokta yazmıyor. Ekran kartı ellerine geçmeden, kimseden para almak istemiyorlar.

http://www.sanalmarketim.com/urun/8e0b9e94a0d67f60febaad0ca34d0504/SAPPHIRE-ATI-HD4870-TOXIC(256Bit)1GB-DDR5-AVIVO-16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 28 Şubat 2009; 19:33:43 >

• Arkadaşlar

Bu kartlar yurtdışında istenildiği anda stokta olan ürünler değil talepleri belirlenen sürelerde yetiştirdikleri kadar yükleyebiliyor ve üretici firmalar sadece Türkiyeye ürün üretmiyorlar. Sizinde bildiğiniz gibi chip sıkıntısı ve buna bağlı fiyat artışları yaşanmakta. Üretici firmalarda chip bulmakta sıkıntı yaşıyorlar. Bu bütün markalar için geçerli. İnternet üzerinden satış yapan firmalarada haksızlık etmemek gerekiyor sonuçta bu güne kadar birçok kullanıcının ihtiyaçlarını sonuna kadar temin etmiş ve temin etmeye devam ediyorlar. Bu kartı beklemeye devam edin bence emsallerinden daha performanslı bir kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: coskunerf

Arkadaşlar

Bu kartlar yurtdışında istenildiği anda stokta olan ürünler değil talepleri belirlenen sürelerde yetiştirdikleri kadar yükleyebiliyor ve üretici firmalar sadece Türkiyeye ürün üretmiyorlar. Sizinde bildiğiniz gibi chip sıkıntısı ve buna bağlı fiyat artışları yaşanmakta. Üretici firmalarda chip bulmakta sıkıntı yaşıyorlar. Bu bütün markalar için geçerli. İnternet üzerinden satış yapan firmalarada haksızlık etmemek gerekiyor sonuçta bu güne kadar birçok kullanıcının ihtiyaçlarını sonuna kadar temin etmiş ve temin etmeye devam ediyorlar. Bu kartı beklemeye devam edin bence emsallerinden daha performanslı bir kart

Dostum haklı olabilirsin tamam fakat benim burda sinirlendiğim nokta verilen sözlerin tutulmaması, yalan söylenmesi. Şöyle ki, ben exaya ürün ilk geldiğinde telefon açtım ürün ellerinde var mı, ön sipariş olayı falan olmasın boşuna para verip beklemeyim diye. Onlarda, ürün bugün kesin gönderilir size, stoklarımıza bugün öğleden sonra girecek dediler ve ben ürünün ücretini hemen o saatte havale geçtim onlara işleme konulsun diye. Ama gel gelelim ne o gün ne de ertesi gün ne ondan sonraki gün üründen haber yok. Sürekli telefon açtım (ürünle ilgili gelişme olmayınca) bugün kesin gönderilecek merak etmeyin cevabını aldım her telefon açtığımda. En son bugün telefon açtığımda da ürün stoklara girmeden tükenmiş ve o yüzden de bana kalmamış. Yani nasıl bir iştir bu anlamadım. Resmen dalga geçiliyor burda, ben telefon açmaktan utandım onlar utanmadılar ne diyeyim daha başka. Ayrıca pazartesi günü ürün gelse ellerine hadi neyse gene beklemeye razıyım ama üstüne üstük uzun bir süre beklenmiyormuş ürün! Şimdi sen benim yerime koy kendini insan nasıl sinirlenmesin, sitem etmesin?

• elimdeki sapphire 4870 ile sorun yaşıyorum. tekmara gelse değiştirmek için başvurcam. inşallah sorun çıkarmazlar
  • arkadaslar vatan bilgisayarda office 2007 alanlara %25 indirim vardı ama bugun bitti sanırım. Ben IceQ 4870 512mb versiyonunu 186 dolar a aldım. bu arada tğm bilgisayar %25 indirimli geldi
  • ha bu arada ne urasiosunuz abi vatandan ver siparis ben cok memnunum %25 indirimlide aldım mis gibi 4870 i..
  • geç kalınmış bi kart..
  • gtx 260 core 216hertülü geçiyor
  • offf süper kart Allah herkese nasip etsin
  • almayı dusunen arkadaslar icin video incelemesi eklenmistir...
  • Bu adamlar ya gariban yada çok zangin. Kaç ay oldu seri çıkalı Ne 4850x2 çıkardı ne özel tasarım 4870. HİS gibi sağlam kart yapan bir firma nasıl geç kalır anlayabilmiş değilim. Böyle yapmakla sapphire gibi çöp satan insanların eline bırakıyor milleti, çok geç kaldı çoook yeni serinin gelmesine ne kaldıki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

gtx 260 core 216hertülü geçiyor

Bırak bu işleri burhan gtx260ları satamadınmı hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: X2

Bu kartı amak isteyen oyuncu arkadaşların hevesini kursağında bırakma Yarabbi !

Dolar illeti bir an önce düşsün Yarabbi !

Oc ile uğraşan arkadaşların sistemlerini buz gibi ferah tut Yarabbi !

Gümrük vergisi ve KDV çokcana düşsün, bizde ucuza alalım artık Yarabbi !

Daha ne diyeyim Yarabbi !

amin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.