Şimdi Ara

## HİS HD4870 ICEQ4+ SATISA CIKTI ## VİDEO İNCELEMESİ ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: starless

doların uçmadığı zamanlarda bu kartı getirmeyen distribütor firma duy sesimizi!!!

1,3 kurla 397+kdv e alabilirken bu kartı
    1,7 kurla 520+kdv e alabileceğiz.

tebrik ediyorum sizi. hani nooldu getirmeyecektiniz bu kartı, hatta sadece 1 tane getirmeyi düşündüğünüzü ve onuda bir donanım inceleme sitesine, inceleme amaçlı yollayacağınızı yazmıştınız. (distr. firmadan, bir donanım sitesine inceleme amaçlı bir kart neden gönderilir ki? salağız zaten biz)Hatta HIS 4870 ve ICEQ4 arasındaki tek farkın soğutucusu olduğunu bile yazmıştınız. (müthiş bir zeka)

her neyse olan oldu ATI alan üsküdarı geçti ve siz en çok tercih edilen kartı 4970 arefesinde getirdiniz. bravo!

4970 Iceq4 de 5870 öncesinde gelirse şaşırmayın derim!

Şuan bu krizde 4970 falan alınmaz, alan da olmaz, o yüzde daha 3-4 ay 4870 devam eder.
    Ama ürünü geç getiren disti ben de kınıyorum..

• His kalitesi için bence de uygun bir fiyat .
    1-2 sene öncesine kadar piyasada en pahalı ekran kartı markalarından biride HIS ken kriz ve donanım meraklılarının fiyatlara gösterdikleri tepki de etkili oldu demekki.
    Daha şimdiden 3 adet sipariş verdik yakın çevreye .
    Bu fiyatla stokların tükenmesi fazla sürmez.
    Haber için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy

His kalitesi için bence de uygun bir fiyat .
    1-2 sene öncesine kadar piyasada en pahalı ekran kartı markalarından biride HIS ken kriz ve donanım meraklılarının fiyatlara gösterdikleri tepki de etkili oldu demekki.
    Daha şimdiden 3 adet sipariş verdik yakın çevreye .
    Bu fiyatla stokların tükenmesi fazla sürmez.
    Haber için teşekkürler

alanlara hayırlı ugurlu olsun kardeşim. umarım karttan memnun kalırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin25

alanlara hayırlı ugurlu olsun kardeşim. umarım karttan memnun kalırlar.

Stoklara girmesini bekliyoruz bakalım .
    İnşallah öyle olur , yıllarca his i iyi bildik , beklediğimiz gibi çıkmazsa bozum olurum walla.
  • oyo oyoy oyyy dolar uçmuşşşşşşş nasıl alacaz kartı şimdiii
  • Vatan bilgisayarda, stok dışı seçildiğinde ürün gözüküyor, buna göre yarın yada cuma kart orda satılır.
    fiyatları world card olana çok daha uygun bir bakın derim.

Alakası yok ama 2 AYdır DFI 790fx bekliyorum oda gelmiş. Kuracam sonunda mondragonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starless -- 26 Şubat 2009; 21:26:27 >
  • Bu kartı full OC yapsan bile ısınmaz ya ...
  • Hazır konu acılmısken sorayım, ben bu hafta içinde ekran kartı alacagım kesin, palit gtx 260 sonic modelini almayı duusnuyordum ancak forumlarda okudugm kadarıyla ICEQ4 modeli beklenen bir kart, ama sunu biliyorum 4870 modeli bayaadır var ve ati'nin driver problemleri oldugun biliyoruz. Hala palit 260 sonicle devammı edeyim yoksa ICEQ 4e mi yoneleyim. (lutfen ICEQ fanatikliigi ile cevap vermeyin :P)
  • driver sorunu falan yok ben bunu 4850 ICEQ kullandığım için söylüyorum.
    ama kafanı burda yazanlara çok takarsan kararsız kalmakla yetinmeyip gidip hayvani fan sesi veren sonic alırsın.(4870 sonic uçak motoru maşallah. gtx260 farklı olurmu bilmiyorum)
  • quote:

driver sorunu falan yok ben bunu 4850 ICEQ kullandığım için söylüyorum.
    ama kafanı burda yazanlara çok takarsan kararsız kalmakla yetinmeyip gidip hayvani fan sesi veren sonic alırsın.(4870 sonic uçak motoru maşallah. gtx260 farklı olurmu bilmiyorum)

ses benim için sorun olmaz ya zaten kasanın birçok parcası yeteri kadar ses cıkartıyor, performans bakımından bahsediyorum. 1280x1024 cozunurluk kullanıyorum maksimum, bu cozunurlukte hangi kart en iyi performansı verir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamscape

quote:

ses benim için sorun olmaz ya zaten kasanın birçok parcası yeteri kadar ses cıkartıyor, performans bakımından bahsediyorum. 1280x1024 cozunurluk kullanıyorum maksimum, bu cozunurlukte hangi kart en iyi performansı verir ?

o zaman ezberi yırtmak lazım

o çözünürlikte oynayacaksan oyunları al 4850 HIS ve keyfine bak.
    bunu 22' ve üstü monitör kullanmadığını farzederek söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starless -- 26 Şubat 2009; 23:26:36 >

• quote:

Uçak motoruymuş hayatımda bu kadar abartılı bir yorum görmedim, sen sanırım hiç HD4870X2 kullanmadın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serpantin

quote:

Uçak motoruymuş hayatımda bu kadar abartılı bir yorum görmedim, sen sanırım hiç HD4870X2 kullanmadın.

abartı olduğunu kabul ediyorum :)
    çok heyecanlı olmuş bu, sanki kezman gibi (oynarsam 20 gol atarım)

• quote:

quote:

quote:

o zaman ezberi yırtmak lazım

o çözünürlikte oynayacaksan oyunları al 4850 HIS ve keyfine bak.
    bunu 22' ve üstü monitör kullanmadığını farzederek söylüyorum.

nasıl yani, o cozunurlukte nasıl olurda 4850 daha iyi olur bu iki karttan ?

• daha iyi olduğunu söylemiyorum ki zaten.
    gerek yok diyorum o çözünürlüğe para bayılmayanın . hani bütçe açısından dolar açısından kur açısından vs..
  • quote:

Hazır konu acılmısken sorayım, ben bu hafta içinde ekran kartı alacagım kesin, palit gtx 260 sonic modelini almayı duusnuyordum ancak forumlarda okudugm kadarıyla ICEQ4 modeli beklenen bir kart, ama sunu biliyorum 4870 modeli bayaadır var ve ati'nin driver problemleri oldugun biliyoruz. Hala palit 260 sonicle devammı edeyim yoksa ICEQ 4e mi yoneleyim. (lutfen ICEQ fanatikliigi ile cevap vermeyin :P)

Bence en mantıklısı yurtiçi yurtdışı incelemeleri güzelce okuyup öyle karar vermek , biz hep öyle yaptık (maddi sıkıntıdan dolayı ben henüz kart alamadım ama bekliyorum bakalım) . Bende bir ICEQ fanatiğiyim ne yalan söyleyim zira eğer yanlış bilmiyorsam özellikle ülkemizde yıllardır üst seviye vga sınıfında en çok satan ve beğenilen modellerden biri . Ayrıca ATI denince benim aklıma yıllardır ve nedense HIS gelir. Öyle bir özdeşlemişlik durumu var . Dahası bildiğim kadarıyla sağlam bir distribitörü ve ülkemizde ofisleri veya yöneticileri var . Bu bakımdan piyasaya ne kadar önem verdikleride ortada diye düşünüyorum .

• quote:

Vatan bilgisayarda, stok dışı seçildiğinde ürün gözüküyor, buna göre yarın yada cuma kart orda satılır.

Alakası yok ama 2 AYdır DFI 790fx bekliyorum oda gelmiş. Kuracam sonunda mondragonu

Evet bende şimdi gördüm vatanbilgisayar.com da.Herhalde bundandır HD4850 IceQ 1 Gb ın fiyatı 245$+kdv den 223$+kdv ye düşmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnUr_02

quote:

Vatan bilgisayarda, stok dışı seçildiğinde ürün gözüküyor, buna göre yarın yada cuma kart orda satılır.

Evet bende şimdi gördüm vatanbilgisayar.com da.Herhalde bundandır HD4850 IceQ 1 Gb ın fiyatı 245$+kdv den 223$+kdv ye düşmüş

Novada 211$;

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3905

• Bu kartı amak isteyen oyuncu arkadaşların hevesini kursağında bırakma Yarabbi !

Dolar illeti bir an önce düşsün Yarabbi !

Oc ile uğraşan arkadaşların sistemlerini buz gibi ferah tut Yarabbi !

Gümrük vergisi ve KDV çokcana düşsün, bizde ucuza alalım artık Yarabbi !

Daha ne diyeyim Yarabbi !

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.