Şimdi Ara

HİS 4870 1GB TAKILMA PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çuğu oyunda yüksek performans alıyorum ama oyunda sık sık fps düşüşleri yaşıyorum,9.2 drıverları kullanıyorum ortalama 20-30 arası çoğu zaman 35 40 a kadar çıkıyor (crysis,gta4,farcry2...) oyunlarda aa açıyorum ve 1440+900 de oyunuyorum ,takılmaları nasıl çözücem anakartım foxconn nun 45 cmx k türünde ufak 2 ram girişli tek ekran kartı girişli dandik bi anakartım var takılmalrın nedeni bu mu yoksa 667 mhz ram 2 gb ramden mi? Ben bi pc ciye gittim anakartın dandik o yüzden dediler ama yüksek sistemde oynayınca ram yetersiz kalıyomuş gibi geliyor netten de baktım öyle gibi 2 tane 2 gb 667 ram alsam sorunum çözülür mü anakartım destekler mi??

SİSEMİM
    Core 2duo 3.0 E8400
    His 4870 1gb
    2gb kingston 667mhz ram
    250 hardisk
    feel büyük kasalardan büssürü fanı war ışıklı fln
    galaktical power 650watt psu
    Anakart Foxconn 45 cmx k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merttszgn -- 26 Şubat 2009; 17:41:32 >

• anakartın FPS üzerindeki etkisi yok denecek kadar az. Ama RAM takılmalar ile direkt ilgili. Çok miktarda RAM yüksek FPS almanı sağlamaz ama anlık takılmalar yavaşlamalar oluyorsa nedeni %90 yetersiz Ram dir.
    Bahsettiğin oyunlarda zaten yüksek sistem ihtiyacı olan oyumlar. Birde vista kullandığını varsayarsak, 4gb Ram ve 64bit Vista sorunları çözebilir.
  • Çok sağol kardeşim o zaman 200 ytl bir anakrta vermiycem 2 tane 2 gb kingston 667 ram alıcam sizce nasıl ??
  • 3*2 6gb ram takarsan, ram leri dual modda kullanamayabilirsin (hatta kullanamazsın) ve stabilite sorunları yaşaman muhtemel. Mümkün mertebe 2 yada 4 slot dolu şekilde kullan.
  • yıl oldu 2013 bu süre içerisinde bakır soğutmalı OCZ 1066mhz 4gb (2*2) ram aldım amd x965 aldım , alalı baya oldu tabi , oyunlarda atlama donma takılma sorununu hala yaşıyorum tahminim problem hdd de eskiden 250gb iken şuan 150 olmuş okuma hatasından kaynaklı bir donma tahminim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.