yav hakem beni 90 dakka içinde deli etti valla.. adam her hareketimize sarı gösterdi nerdeyse yarı final için biçti bizi... penaltımızıda vermedi bence, ayrıca tüm takdir haklarınıda onlara kullandı bizi birazda hakem bayılttı ..
anası hırvatmış valla nedesem ayıp kaçacak artık
Kartlar yanlıştı...faul olduğu bile şüpheli pozisyonların... Sanırım Tuncay'ın pozisyonundan bahsediyorsun...bence kesin penltı....
bu aksam hakemi de yendik..
quote:
Orjinalden alıntı: robertpires
oha
quote:
harbiden bu neyaaa.. al eve götür çocuğu bari yuhhh
tam bir ... Neyse semih verdi cevabı.Çok gereksiz sarı kart verdi çoook
Rezalet bir hakemdi. Penaltı kesin penaltıydı, sarı kartlar uydurmaydı. Faullerimizi vermedi, yanlış fauller çaldı. Gol atacağımızı tahmin etse maçı da uzatmazdı zaten. Yorumcular beğenmiş bu arada
Hakemler dörtte dört yaptılar. Dört maçta da hakemler karşı takımın oyuncusuydu sanki...
quote:
Yalniz orada Kazim'da Kugu Balesi'nde sanki.Nasil bir kosustur o.
quote:
Bu pozisyona da ayrıca YUH diyorum
duduk agzina yapismis, her nefes alis verisinde caliyor gibiydi. ama her nedense cok rahat penalti verebilecegi pozisyonda calamadi o duduk...
yuh bu nedir ya ben olsam dava açarım bu şerefsize
quote:
şaka mı bu ?
Bugün de atv de bir görüntü gösterdiler,Çek maçında Koller'in kafa dışarı gidince hakemin "ahhh" der gibi bir ifadesi vardı.. Hadi bunu anlayabiliyorum da o daha tuhaf geldi bana
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Bugün de atv de bir görüntü gösterdiler,Çek maçında Koller'in kafa dışarı gidince hakemin "ahhh" der gibi bir ifadesi vardı.. Hadi bunu anlayabiliyorum da o daha tuhaf geldi bana
bende gördüm.
5-1'lik Ajax-PSV maçındaki (sanırım öyleydi maç) hakem skandalını gündemden eksik etmeyen avrupa basınını pek bir pasif gördüm ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme