Şimdi Ara

Hiremco X3 Turbo HD mi Baff HD 2000 mi yoksa ne? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
7.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiremco FX Turbo HD almanı öneririm ne ararsan var yok yok fiyatı 250 milyon CCCam son derece güzel çalışıyor kesinlikle donma ve takılma yok...
  • ama onada MKV oynatmıyor diyolar abi
  • Madem 350 milyonu çıkardın git 250ye Hiremco al 100 milyonada gayet güzel media player alabilirsin her türlü ses ve video formatını oynatabilirsin
  • biliyorumda ben işte bende ikisi tek cihazda olsun diye onun derdindeyim hoşlanmıyorum öyle parça parça cihazdan.. onunla bitmiyor ki. ses sistemiydi oydu buydu bir sürü zımbırtı hiç hoş olmuyor..
  • dediğin fiyata Türkiye şartlarında böyle bir cihaz bulman imkansız tek çare ayru yarı almak başka çözüm yok senin için...
  • niye çözüm olmasın ki 250 tl de 350 tl de az para değil.. Benim istediklerimde çok fazla değil.. Bir cihaz HD uydu yayını alıyorsa Hd de oynatabilmeli yahu bundan doğal bir beklentimi olur.. Yada tam tersi.. 2 sinden birini yapabilen adam ikisinide bir cihaza pekala koyup üstede biraz daha yüksek ücretle satabilir..

Almıyorum.. almak zorudna değilmi.. PAramı ancak böyle bir cihaza verebilirim.. Yoksa avcunu yalasınlar..
  • Klon Dreambox 800HD cihazların fiyatları 350 TL'yi gördü. Fiyat performans oranına göre
    alınabilecek cihazların en iyisi diyebilirim.

*.mkv falan filan hepsi tek cihazda sorunsuz...
  • nereden alıcaz onu ?
  • Şöyle yazdığım birkaç mesaj öncesine bakarsanız, rastlamanız lazım.
  • Yok abi hiç birinizin dediğini almıycam gidicem kendi araştırıp bulduğum amstrad-19100-hd ı alacağım. İster çin malı olsun isterse Tel maşa olsun..
  • Senin yaşın kaç ben merak ediyorum bu nasıl küstahca bir konuşma sana yardımcı olmaya çalışıyoruz zorla satmıyoruz...
  • Yok ben sana yanlış bir şey söylemek istemedim.. benim tavrım marka fanatizmi yapanlaraydı.. Açıkçası forumalrda belli markalarla ilişkisi olan .. bayi ,satıcı firma çalışanı vs vs. kendi cihazları aleyhine speküle ettiklerini düşünüyorum.. 50 tane konu okuyup hiç bir fikir edinemeyincede doğal olarak insan sinirleniyor.. konu okumaktan gözlerim şişti ama insanlar ne hikmetse olduk olmadık şeyleri tartışmaya bayılıyor.. asıl tartışılması gereken konu ürünün sana nasıl bir değer verdiği.. gereksiz gereksiz konular tartışlacağına ürünlerin birbirlerine olan üstünlükleri tartışılsa ideal alınabilecek ürün tek 1 konuda bile ortaya çıkar.. Çünkü somut bir şey bu.. ama yok insanlar yok ürün çinde yapılıyormuşmuş yok müşteri hizmetleri şöyleymiş miş.. bunları tartışmaktan ürünün kendisini tartışmıyorlar neredeyse.. benim tavrım ona.. Yahu artık bırakalım bu çinde orda burda yapılıyor olaylarını.. artık malların büyük çoğunluğu orda.. insan gücünün ucuza olmasından dolayı.. tartıştığımız şeyi nitelik olarak tartışalım allah aşkına ya.

Ben bu gün dreambox u kullanmışımdır onu severim yarın sevmediğim marka ondan daha ucuza daha işlevli bir cihaz çıkarmışsa yok abi ben dreambov a ihanet edip onu almam mı diyeceğim.. dreamboxlamı bağlanmış benim göbek bağım.. yada hernangi markaysa.. tuhaf geliyor bana bu muhabbetler yanii..

Yoksa yardımcı olmaya çalışanlara lafım yok.. teşekkür ederim sadece..

Zaten merak etme amstad bulamayınca senin dediğini yaptım yine :) hiremco titanx aldım.. iyi cihaza benziyor.. Mkv oynatmıyor ama bizde artık mpeg2 ye çeviricez öyle izlicez ne yapalım.. 200 liralık alettin bunları yapmasıda yeter..

Bunun turbolardan farkı ne acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 22 Ocak 2011; 17:34:10 >

• Hiremco kullanıyorum 2 aydır HD.hiç bir problem yaşamdım.kesinlikle tavsiye ederim....
  • bu arada v32 test yazılımıyla hiremco x3 turbo ve fx turboya mkv oynatma güncellemeside gelmiş kullanıcıların gözü aydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeNOzGuRuM -- 6 Nisan 2011; 17:33:03 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.