Şimdi Ara

Hipernet icin sabit telefon hatti gerekiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde telefon hatti var ama acik degil.. Actirip Turk Telekom'a ayrica bir ucret odemem gerekiyor mu arkadaslar? Tesekkurler.

• fiber için bile gerekiyor türk telekom
  • Emin misin? Fibernet, fiber optik kablo uzerinden geldigi icin bildigimiz bakir telefon kablosuna ihtiyac duymaz. Hipernet, VDSL2 oldugu icin mevcut telefon hatti uzerinden calisiyor ama merak ettigim TTNET bunu 'Yalin (ADSL) Internet' gibi, telefon numarasi gerektirmeden mi satiyor?
  • Fiziken baglanti tabii ki olmak zorunda. Ttnet sagolsun telefon numarası almasanız bile yalın internet ücreti adi altında o ücreti bir sekilde sizden alıyor yani. Tercih sizin. (taahhutlu aboneliklerde bazen kampanya kapsamında telefon ücreti ya da yalın internet ücreti almiyorlar)

Aynı sey fiber icin de gecerli. Tabii ki telefon hizmeti almak zorunda değilsiniz teknik acıdan ama o ücreti alıyorlar yine de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anliyorum, fiziksel baglantida sorun yok. Sadece telefona takinca sinyal gonderen, yani acik ve sabit ucreti odenen bir telefon aboneligi gerekiyor mu diye merak etmistim. Olmasa bile dediginiz gibi TTNET onu bir sekilde baska bir yerden cikaracaktir herhalde.
  • Aynen öyle maalesef dostum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hizli cevaplar icin tesekkurler arkadaslar :) Yarin TTNET ile konustuktan sonra, durum farkli ise buraya yazacagim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bağlantı tipi önemli değil aslında. Ttnet'in resmen "ya telefon hizmeti de alır kullanmasanız da para ödersiniz ya da ben sizden onu yalın internet kılıfı ile bir şekilde tahsil ederim" dayatması. Gelişmiş ülkelerde kurumlar, kuruluşlar halk için çalışır. Biz de ise tam tersi. Yapılacak en güzel şey topluca tüm aboneliklerin iptali. Fakat kimsenin elini taşın altına sokup bir süre internetsiz kalabileceğini sanmıyorum. Onlar da bunu bildiğinden dayıyorlar faturayı, dayıyorlar faturayı...
  • yesugey Y kullanıcısına yanıt
    Yalın fiber ücreti dünyanın hiçbir yerinde yoktur bence. Fiber zaten altyapı olarak telefondan bağımsızdır. Fiberde bile olmayan telefonun ücretini alıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.