Şimdi Ara

Hipergami Örneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hipergami: Bir kişinin kendisinden sosyal statü ya da kast olarak daha üstün biriyle evlenmesidir. Kadınların eş bulma stratejidir.

Hipergaminin sebebi basittir, kadınlar 1 yılda 1 çocuk doğurabilirken; erkekler 1 yılda binlerce dişiyi dölleyebilir. O yüzden erkekler kendisinden çok düşük kadınlarla da bir süreliğine beraber olsa da, kadın her zaman en iyisini seçmek zorundadır.

Kadınlar daha kolay sevgili bulabilirken erkeklerin sevgili bulmak için uğraşması bu sebepledir.

Kabaca Hipergami: şu an altınızda bir Tofaş olduğunuzu varsayın. Elinizde bir Ferrari almak için her şeyiniz mevcut, tabi ki de Tofaş'ı satıp Ferrari'ye geçersiniz.

Hipergami örnekleri

Hipergami Örneği

Kocama artık bana yetmediğini nasıl söyleyebilirim?

Forma girdim, terfi aldım. İş yerimde bana ilgi gösteren, kocamdan daha çekici olan, daha iyi arabaları, daha büyük evleri olan erkekler var. Daha fazlasını ve iyisini hak ettiğimi düşünüyorum.

Hipergamiye karşı çözümler

Erkeklerin hipergamiye karşı stratejisi bolluktur. Daha önce de belirttiğim gibi, erkekler bir yılda bin tane dişiyi dölleyebilir hâlde iken kadınlar sadece yılda bir kere hamile kalabilir.

Birden çok kadınla beraber olmak hipergamiye karşı olan en sağlam çözümdür. Sokakta gördüğünüz her kadın çiftleşmek için potansiyel adayınızdır. Biraz gündüz oyununuzu konuşturursanız yaparsınız bir şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundercry -- 5 Mayıs 2018; 12:32:21 >

• Okumayın kadınları çözdüğünü zanneden red pillci ergen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39573EE72

Okumayın kadınları çözdüğünü zanneden red pillci ergen
    oğlum ne tür bir eziksin lan anlamadım ki, evrimsel psikoloji bu
  • Bana ezik diyene bak büyük ihtimal ömrün boyu kızlar yüz vermemiş sen de kudurup red pillci olmuşsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yüzden olabildiğince mükemmel erkekler olmalıyız. ama her zaman aha iyi birileri vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 5 Mayıs 2018; 12:44:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39573EE72

Bana ezik diyene bak büyük ihtimal ömrün boyu kızlar yüz vermemiş sen de kudurup red pillci olmuşsun
    bu postunda 2 tane yanlışın var
    1 - ömrüm boyunca kızların yüz vermemesi
    2 - redpillci olmam
  • Bu dünyanın üstüne ben varım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hipergamiye önlemden bahsediyorsan , tek ciddi önlem evlenmemektir

Daha iyisini bulduğu an seni bırakır , kadınlar biyolojik olarak buna programlanmış. Onların suçu da değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.