Şimdi Ara

๑۩۞۩๑ Hint Filmleri Tanıtım Köşesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
35
Favori
46.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: argadini

quote:

Orijinalden alıntı: cryingwolf

quote:

Orijinalden alıntı: ««T®AVI§»»

Herşey iyi güzel de bir de şu araya giren danslar olmasa tam olacak.

dostum sen ghajini'yi izledin mi? sormuştun izleyeyim mi diye. biri izleme demişti, ben de izlemeni söylemiştim. izledin mi acaba merak ettim

İzledim hocam. Ancak memento ile olan benzerliğinden dolayı pek ısınamadım. Zaten memento'yu da sevmemiştim de neyse.

Alıntıları Göster
    3 Idiots'dan sonra Bollywood'a bakış açım değişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cineman

3 Idiots'dan sonra Bollywood'a bakış açım değişti.

Alıntıları Göster
    veer zaara yı izledim dün. çok güzeldi ağladım bazı yerlerde

Orijinalden alıntı: Kaya.

veer zaara yı izledim dün. çok güzeldi ağladım bazı yerlerde

Alıntıları Göster
    Hint Filmleri

slumdog millionaire hint filmi değildir, ingiliz filmidir. sadece oyuncular hintli. diyerek başlayayım. biraz film önererek devam edeyim. Fanaa, my name is khan, 3 idiots, taare zaamen par, black, ghajini, kabhi khushi kabhie gham, kal ho naa ho, veer zaara, kuch kuch hota hai bu filmler benim favorilerimden. bunun haricinde beğendiklerimi sayayım: lagaan, rab ne bana di jodi, rang de basanti. devdas ve we are family diye 2 tane de hint filmi izledim. bunları pek beğenmedim. ama devdas uluslararası yarışmalarda en iyi film ödülü falan aldı lakin ben beğenemedim
    bir de indirdiklerim izlemeyi bekleyen ve indirme listesinde olan filmler var. olumlu yorumları referans alarak oluşturdum bu listeyi de. billu barber, dil chahta hai, gandhi, guzaarish, mohabbatein, kurbaan, ra one, don, dil se.., kabhi alvida naa kehna, dilwale dulhania le jayenge, the rising: ballad of mangal pandey, swades: we the people, zindagi na milegi dobara, baazigar, awaara. bu filmlerde izlenmeyi bekliyor. meraklısı varsa hint filmlerinin bu filmlere de göz atsın

dilwale dulhania le jayenge Kesinlikle ilk zamanda izle. Gerçekten çok güzel eğlenceli bir film.

• quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

quote:

slumdog millionaire hint filmi değildir, ingiliz filmidir. sadece oyuncular hintli. diyerek başlayayım. biraz film önererek devam edeyim. Fanaa, my name is khan, 3 idiots, taare zaamen par, black, ghajini, kabhi khushi kabhie gham, kal ho naa ho, veer zaara, kuch kuch hota hai bu filmler benim favorilerimden. bunun haricinde beğendiklerimi sayayım: lagaan, rab ne bana di jodi, rang de basanti. devdas ve we are family diye 2 tane de hint filmi izledim. bunları pek beğenmedim. ama devdas uluslararası yarışmalarda en iyi film ödülü falan aldı lakin ben beğenemedim
    bir de indirdiklerim izlemeyi bekleyen ve indirme listesinde olan filmler var. olumlu yorumları referans alarak oluşturdum bu listeyi de. billu barber, dil chahta hai, gandhi, guzaarish, mohabbatein, kurbaan, ra one, don, dil se.., kabhi alvida naa kehna, dilwale dulhania le jayenge, the rising: ballad of mangal pandey, swades: we the people, zindagi na milegi dobara, baazigar, awaara. bu filmlerde izlenmeyi bekliyor. meraklısı varsa hint filmlerinin bu filmlere de göz atsın

dilwale dulhania le jayenge Kesinlikle ilk zamanda izle. Gerçekten çok güzel eğlenceli bir film.

evet onu en yakın zamanda izleyeceğim. izleyeceklerim listesindeki en iyi film galiba o. bayağı beğeni toplayan bir film :)

• Bu hint filmlerinde vatandaşlar niye yarı hintçe yarı ingilizce konuşuyorlar?

Orijinalden alıntı: sano

Bu hint filmlerinde vatandaşlar niye yarı hintçe yarı ingilizce konuşuyorlar?

Zamanında İngiliz sömürgesi oldukları için olabilir.Veya batıya hitap etmek için olabilir.
    “Ne olursa olsun bir meta olarak tüketilmek istenmeyen her türlü sanatın amacı, hiç şüphesiz kendine ve çevresine, hayatın ve insan varlığının amacını açıklamak, yani insanoğlunun gezegenimizdeki varoluş nedenini ve amacını göstermek olmalıdır. Hatta belki de hiç açıklamaya bile kalkmadan onları bu soruyla karşı karşıya bırakmalıdır.”-Andrei Tarkovsky-
  • quote:

hindistan biraz değişik bir ülke. eyaletlere ayrılmışlar ve eyaletlerin farklı farklı resmi dilleri var. ülkede ingilizce ve hintçe resmi dil. bunun haricinde 20 kusur yerel dil konuşuluyor. mesela tamilde tamilce, batı bengal bölgesinde bengalce konuşuluyor. yani sen gidip hintçe konuşsan burda yaşayan adamlar anlamayacak. bende tam olarak sırf neden hintçe ya da sırf neden ingilizce çekilmiyor bilmiyorum. ama ülke genelinde hintçenin yaygınlaştırılmasına uğraşılıyor. uzunca bir süre ingiliz sömürgesi olmalarından kaynaklı halk ingilizce bildiğinden dolayı filmlerde ingilizce-hintçe kullanılıyor olabilir. belki seneler sonra sırf hintçeye dönülür. benim bildiklerim bu kadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1warsangel1

quote:

hindistan biraz değişik bir ülke. eyaletlere ayrılmışlar ve eyaletlerin farklı farklı resmi dilleri var. ülkede ingilizce ve hintçe resmi dil. bunun haricinde 20 kusur yerel dil konuşuluyor. mesela tamilde tamilce, batı bengal bölgesinde bengalce konuşuluyor. yani sen gidip hintçe konuşsan burda yaşayan adamlar anlamayacak. bende tam olarak sırf neden hintçe ya da sırf neden ingilizce çekilmiyor bilmiyorum. ama ülke genelinde hintçenin yaygınlaştırılmasına uğraşılıyor. uzunca bir süre ingiliz sömürgesi olmalarından kaynaklı halk ingilizce bildiğinden dolayı filmlerde ingilizce-hintçe kullanılıyor olabilir. belki seneler sonra sırf hintçeye dönülür. benim bildiklerim bu kadar :)

Alıntıları Göster
    Boolywood

Candır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Blue

Boolywood

Candır.

Alıntıları Göster
    "Rang De Basanti" izlenmesi gereken bir film..

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

"Rang De Basanti" izlenmesi gereken bir film..

Alıntıları Göster

Kanser kurbanı genç bir adam ve hayatındaki iki genç güzel bayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perfect Blue -- 27 Haziran 2012; 0:18:11 >

Orijinalden alıntı: Perfect Blue

Kanser kurbanı genç bir adam ve hayatındaki iki genç güzel bayan.

Alıntıları Göster
    asiantorren davetiyesi olan varsa gonderebilir mi?
    fanaa ve birkaç tane indirmek istedgim film var.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

asiantorren davetiyesi olan varsa gonderebilir mi?
    fanaa ve birkaç tane indirmek istedgim film var.

Alıntıları Göster
    izlemeye çalışacam hepsini bro eyvallah

"Bakkalım ben, bakkal !"

• quote:

Orijinalden alıntı: sittroen

izlemeye çalışacam hepsini bro eyvallah

Alıntıları Göster
    3 idiots da çoğu kişiyi Bollywood'a nasıl sevkettiyse aynen benide sevketti Aamir Khanın oyucnuluk yeteneğine diyecek birşey yok adama resmen tapıyor hale geldim.

Rang.De.Basanti Filmini izledim ikinci olarak , Gene aynı kadro vardı Sevindim valla aynı kadroyu görünce :D

Ama o son sahne nasıl birşeydir ya , Ömrümden ömür gitti

Önce Pilotumuzun , ölmesi , sonra radyo istasyonunda öldürülmeleri yeminlen içime oturdu çıkmadı 2yıl yaşlandım üzüntüden. Bu adam birde 40 yaşındaymış 25 yaşında gösteriyor

Keşke tekrardan 3 idiots tarzı bir film çekse kadro tekrar toplanıp

Aamir Khanın filmleriini yazabilcek olan varmı ?
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

3 idiots da çoğu kişiyi Bollywood'a nasıl sevkettiyse aynen benide sevketti Aamir Khanın oyucnuluk yeteneğine diyecek birşey yok adama resmen tapıyor hale geldim.

Rang.De.Basanti Filmini izledim ikinci olarak , Gene aynı kadro vardı Sevindim valla aynı kadroyu görünce :D

Önce Pilotumuzun , ölmesi , sonra radyo istasyonunda öldürülmeleri yeminlen içime oturdu çıkmadı 2yıl yaşlandım üzüntüden. Bu adam birde 40 yaşındaymış 25 yaşında gösteriyor

ben de ilk 3 idiots da gördüm 20li yaşlarda sandım ama yaşlı başlı adammış. rang de basantinin sonları güzeldi etkileyiciydi.
    dil chatha hai
    lagaan
    fanaa
    taare zameen par
    ghajini bunlar benim izlediklerim filmleri. hepsi de iyi filmler. başka var da aklıma gelmiyor

• 15-20 yıldır sinema seyrederim geniş bir arşivim vardır artık izlerken sonunu tahmin ettiğim repliklerinden sıkıldığım yabancı sinemaların yerini
    hint filmleri aldı
    biraz daha bize yakın hissediyor

3 idiots
    tare zamane pare
    fana
    milyoner

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

15-20 yıldır sinema seyrederim geniş bir arşivim vardır artık izlerken sonunu tahmin ettiğim repliklerinden sıkıldığım yabancı sinemaların yerini
    hint filmleri aldı
    biraz daha bize yakın hissediyor

3 idiots
    tare zamane pare
    fana
    milyoner

Şimdi başladı TRTHD

Orijinalden alıntı: haka35

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

ben de ilk 3 idiots da gördüm 20li yaşlarda sandım ama yaşlı başlı adammış. rang de basantinin sonları güzeldi etkileyiciydi.
    dil chatha hai
    lagaan
    fanaa
    taare zameen par
    ghajini bunlar benim izlediklerim filmleri. hepsi de iyi filmler. başka var da aklıma gelmiyor

Mumbai Dairies (2010)
    3 Idiots (2009) (Rancho)
    Luck by Chance (2009)
    Ghajini (2008)
    Taare Zameen Par (2007) (Ram Shankar Nikumbh)
    Fanaa (2006)
    Paint It Yellow (2006)
    The Rising: Ballad Of Mangal Pandey (2005)
    Dil Chahta Hai (2001)
    Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da (2001)
    Mela (2000)
    Sarfarosh (1999)
    Mann (1999)
    Earth (I) (1998)
    Ghulam (1998)
    Ishq (1997)
    Raja Hindustani (1996)
    Rangeela (1995)
    Akele Hum Akele Tum (1995)
    Aatank Hi Aatank (1995)
    Baazi (1995)
    Andaz Apna Apna (1994)
    We Are Travellers On The Path Of Love (1993)
    Sahebzaade (1992)
    Daulat Ki Jung (1992)
    Isi Ka Naam Zindagi (1992)
    Parampara (1992)
    Jo Jeeta Wohi Sikandar (1992)
    The Heart Refuses To Listen (1991)
    Afsana Pyar Ka (1991)
    Tum Mere Ho (1990)
    Dil (1990)
    Jawani Zindabad (1990)
    Deewana Mujh Sa Nahin (1990)
    First Rank (1990)
    Raakh (1989)
    Love Love Love (1989)
    Qayamat Se Qayamat Tak (1988)
    Holi (1984)
    Yaadon Ki Baaraat (1973)

• 3 idiots forever

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

3 idiots forever
    Özel Bir Anne diye bir film izlemiştim, orijinal ismi ne bilmiyorum.Bende bu filmi çok beğenmiştim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.