Şimdi Ara

Hint Bülbülü hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde bu şirin kuşlardan beslemeyi düşünüyorum. Bana arkadaş olurlar diyorum.. Çabukta ürüyorlarmış!? Besleyen arkadaşların ne gibi önerileri olur?

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...
  • hocam alma çok bik bik bik ötüyolar baarıyorlar fln tamam yavrulaması kolay da ben sana gene de alma diim
  • bu kuşlardan bende 3 tane vardı.2 erkek bir dişi........1 erkek oburunu oldurdu.........sonra dişi ile çiftleşti..10-12 adet yumurtadan sadece 1 tane yavru çıktı ....o yavruyu da kafasinin ustundeki yuvalığından aşşağı atmışlar olu olarak buldum.....sonra dişi olan(beyaz)...hastalandı yumurtlayamadı 1kaç kere kurtardım çeşitli yontemlerle ama sonra.bi gun cok hastalandı yine yumurtlayamadı ve oldu şimdi 1 tane erkek var sadece kapı gcırtısı gibi ses çıkarıyo...bi o kaldı elimde

allahtan ewde sultan.ve afrika gri war.......
  • Düşünmeden al ya, insanın ruhunu rahatlatıyo bıcır bıcır daha doğrusu tam anlamıyla "vik vik" diye öterek Bakımı da kolay ama çok hassas bünyeleri var dikkatli olmak lazım soğuk\sıcak olayına.. Sorun varsa sor 2 tane aldıydım ben sevgilime sorarım hemen
    temel bilim isteyenler var mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.