Bildirim
Hindistanlı kız bile mesajıma bakmadı beyler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bile? -
Amacinizi yeterince belli etmemissiniz daha agresif bir mesaj yazsaydiniz kesin kabul ederdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
intihar edebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Bile?
Yani faceden o kadar istek attigim kiz oldu rusu ingilizi falan iclerinden bu BILE mesaj atmadi diyorum
Beni anlayabiliyor musun dostum?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hi baby yazarsan kimse bakmaz hocam güldürme beni, git başkasını trolle.quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbullquote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Bile?
Yani faceden o kadar istek attigim kiz oldu rusu ingilizi falan iclerinden bu BILE mesaj atmadi diyorum
Beni anlayabiliyor musun dostum?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: k3k
Amacinizi yeterince belli etmemissiniz daha agresif bir mesaj yazsaydiniz kesin kabul ederdi.
Ne yazayim mesela hocam ciddi konu kizi begendim yardim edin
Ne yazayim hocam sen bir bayanla ilk tanismanda merhaba demeden direkman konuyami daliyorsun
Merhaba bağğğyan bir saniye bakabilir misiniz diyorum hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Ne yazayim hocam sen bir bayanla ilk tanismanda merhaba demeden direkman konuyami daliyorsun -
Iste bende onu söylicem ama bir adim atmasini bekliyorum
Sizce benin yaptigim bir vakit kaybi mi yoksa azimle ugrasirsam bir neticeye ulasabilir miyim?
Ingilizce bilmiyordur belki. Ya da yabancı olduğun içindir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış mesaj atmışsın. Şöyle yazmalıydın:
"Merhaba ya da selamün aleyküm mü demeliydim, ehe"
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hindislanlı kız " Bile " yazmışsın fakat farkında değilsin ama sen ona yazmışsın yani ondan bir beklenti içindesin. Kısacası sen seçilen o seçen konumuna gelmiş.
O yüzden birine hep yanaşıp hem ondan bahsederken " bile " diyen birine yüz vermeytip yazmaması normal. -
inege taparsın kız senindir -
İnek taklidi yap kız senindir
Sırf Amerika tarafından domine edilmiş medyadaki güzellik olgusundan farklı diye hindistanlı kıza "bile" diyorsan zaten hak ediyorsundur reddedilmeyi. Hi baby ne zaten -
En Beğenilen Yanıtlar

Hindislanlı kız " Bile " yazmışsın fakat farkında değilsin ama sen ona yazmışsın yani ondan bir beklenti içindesin. Kısacası sen seçilen o seçen konumuna gelmiş.
O yüzden birine hep yanaşıp hem ondan bahsederken " bile " diyen birine yüz vermeytip yazmaması normal. ![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X