Şimdi Ara

Hıncal ULUÇ bu sefer haklı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www2.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/aykut-kocamana-korkak-suclamasiSXHBQ326350SXQ

Hıncal ULUÇ cesur ama bazen işi abartıya götüren yorumlarıyla çok tepki alan bir adam. Ama bu sefer sonuna kadar hak veriyorum.

• UEFA KUPASI ELLERİNİZDE İDİ. KENDİ ELİNİZLE KAÇIRDINIZ. BU AYKUTLA BURAYA KADAR DOĞRU SÖYLÜYOR. DURUM 3 1 ELENİYORSUN. KENARDAN SADECE BAKIYORSUN. TAKTİK MAKTİK HAK GETİRE. ANCA EGEMEN ÇIKACAK BİRİ ONA TOP ATACAK KARAMBOLDE O DA VURACAK. VURDURURLAR MI? VURDURMAZLAR.
  • Hıncal genelde troller ama bu sefer haklı olduğu konular var. İlk maçta iyi bir skor, 2. maçta iyi bir hakem bulmuşsun deplasmanda gol de atmışsın. Rakip te Chelsea, City değil hatta Juventus bile değil. Kupa kazanmak istiyorsan bu şartlarda böyle bir rakibi eleyeceksin. Eleyemiyorsan kupayı alma zaten. Avrupa'da başarılı olmak istiyorsan bu tür rakipleri eleyeceksin. Karşına Bayern, Barça, Dortmund, Man U falan çıkar elenirsin anlarım ama Benfica elenmesi gereken bir takım.
  • Adam haklı ama söyledi ya şimdi gene kötü olur
  • Haklı olduğu çok yer var ama, Benfica 2. maçta süper oynadı. Buna stadın atmosferini de eklersek, Benfica'ya 2. sınıf takım muamelesi yapamazsın. İlk maçta büyük ihtimalle Fenerbahçe'yi küçümsedikleri ve Fenerbahçe de gayet güzel oynadığı için kötüydü ama 2. maç bambaşka bir takım vardı. Yiğidi öldür de, hakkını yeme..
  • aslında fb ile gs cl finali bjk de uefayı alacak takım ama işte hep bu sorumsuz yöneticiler teknik kadro
  • Bu herif Benfica köy takımı diyordu. Bunu da ona göre yorum yapmış. Anti aykutçu taraftarlarımız da hıncal'ı haklı buluyor. Hıncal Fener şampiyon olsun diye çok istemiştir eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İÇİNDEN NE GEÇTİĞİ VEYA NEYİ İMA ETTİĞİ PEK ÖNEMLİ DEĞİL
    ÖNEMLİ OLAN ŞU KOSKOCAAAAA SPOR MEDYASINDA BİRİSİDE ÇIKIP '' BURADA EZDİĞİN TAKIMA ORADA EZİLDİN , SEN NASIL BİR HOCASIN '' DİYEMEDİĞİ İÇİN HINCAL ULUÇ'U AYAKTA ALKIŞLIYORUM. İSTER FENERİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTESİN İSTERSE İSTEMESİN UMRUMDA DEĞİL ÖNEMLİ OLAN ŞU YAZISINDA DOĞRULARI SÖYLÜYOR OLMASI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

İÇİNDEN NE GEÇTİĞİ VEYA NEYİ İMA ETTİĞİ PEK ÖNEMLİ DEĞİL
    ÖNEMLİ OLAN ŞU KOSKOCAAAAA SPOR MEDYASINDA BİRİSİDE ÇIKIP '' BURADA EZDİĞİN TAKIMA ORADA EZİLDİN , SEN NASIL BİR HOCASIN '' DİYEMEDİĞİ İÇİN HINCAL ULUÇ'U AYAKTA ALKIŞLIYORUM. İSTER FENERİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTESİN İSTERSE İSTEMESİN UMRUMDA DEĞİL ÖNEMLİ OLAN ŞU YAZISINDA DOĞRULARI SÖYLÜYOR OLMASI

+1 hıncal asla trollemez. ama hep fanatik okuyana ağır gelir. fener galatasarayı 6 0 yenmeden önce. tarihi fark olur diyen tek kişidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Drogba

quote:

+1 hıncal asla trollemez. ama hep fanatik okuyana ağır gelir. fener galatasarayı 6 0 yenmeden önce. tarihi fark olur diyen tek kişidir.

o neredeyse her fb - gs derbisinde fb fark atar diyor özellikle takımın başında terim varsa

• adam başından sonuna kadar haklı düşündüğüm herşeyi söylemiş resmen... ama bizim taraftar takar mı bu adamı? takmazlar yav troll o troll derler geçerler bu kadar basit...
  • quote:

quote:

quote:

o neredeyse her fb - gs derbisinde fb fark atar diyor özellikle takımın başında terim varsa

maalesef hep haklı çıkıyor vede. her fener yener dediğinde fener de yeniyor zaten. son on yıla bak. genelde fener üstün. tabi bunda değişik şartlar mevcut idi. ancak bundan sonrasını bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Bu herif Benfica köy takımı diyordu. Bunu da ona göre yorum yapmış. Anti aykutçu taraftarlarımız da hıncal'ı haklı buluyor. Hıncal Fener şampiyon olsun diye çok istemiştir eminim.

kastettiği şu ki.

ilk maç öncesi millet benfikayı bir anlattı. sanırsın barca. fenerin kadro küçümsendi. geldiler. 4 atabilirdiniz. rahat hemde. adamları oynatmadınız. şaşkın ördek gibi kaldılar. bakma karizmayı çizdirmemek için td leri konuştu monuştu ama basını takip ettim ben portekiz basını benfika bu feneri eleyemez dedi. git bak istersen.

ama ikinci maçta adamlar ne istediyse onu yaptınız. yüzde 74 topla oynadılar. attıkları goller tesadüf. ööle çokta pozisyonları yok. ve son dakkaya kadar turu geçebilirdiniz.

aykut korktu. vede dogru taktigi koyamadı. semih stoch hazırlanıp maça çıkarılsaydı. işler farklı olurdu.

• Evet bu adamın çok ağır yorumları olabiliyor ama bazen de kendimize güvenmemiz gerekiyor. Aykut' un %51 Benfica demesi daha maça çıkmadan ne kadar umutlu olduğunun bir göstergesidir. Benfica teknik direktörü Jesus, 1-0 kaybettikleri maçtan sonra bile, takımına güvenip basın toplantısında neler söyledi hatırlayın. Lizbon' daki maçtan sonra adam resmen dalga geçti bizimle. Leverkusen, Newcastle daha iyi falan dedi. Ee tabi korkak Aykut efendi hangi takımı çalıştırdığının farkında olmadığı için bu durumlara geliyoruz.
  • quote:

quote:

Bu herif Benfica köy takımı diyordu. Bunu da ona göre yorum yapmış. Anti aykutçu taraftarlarımız da hıncal'ı haklı buluyor. Hıncal Fener şampiyon olsun diye çok istemiştir eminim.

kastettiği şu ki.

ilk maç öncesi millet benfikayı bir anlattı. sanırsın barca. fenerin kadro küçümsendi. geldiler. 4 atabilirdiniz. rahat hemde. adamları oynatmadınız. şaşkın ördek gibi kaldılar. bakma karizmayı çizdirmemek için td leri konuştu monuştu ama basını takip ettim ben portekiz basını benfika bu feneri eleyemez dedi. git bak istersen.

ama ikinci maçta adamlar ne istediyse onu yaptınız. yüzde 74 topla oynadılar. attıkları goller tesadüf. ööle çokta pozisyonları yok. ve son dakkaya kadar turu geçebilirdiniz.

aykut korktu. vede dogru taktigi koyamadı. semih stoch hazırlanıp maça çıkarılsaydı. işler farklı olurdu.

Altına imzamı atarım dostum.

• quote:

quote:

kastettiği şu ki.

Benfica dediğin takımın bu sene Fenerbahçe hariç sadece Spartak Moskova ve Barcelona'ya yenildğini, UEFA sıralamasında ilk 10'da olduğunu biliyor musun? Benfica'da ilk maç burda ezildi o maç orda ezdi. Kimsenin Jorge Jesus'a niye burda ezdiğin takıma orda ezildin diye hesap sorduğunu sanmıyorum. Neden. Çünkü eledi. Bir maçta ezilmesine rağmen eledi. Biz de bir maçta ezmemize rağmen elendik. Niye. Burda çok kaçırdığımız için. Bu kadar basit. Gören de Barcelona'yı verdiler Aykut'un eline elendi zannedecek

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

quote:

kastettiği şu ki.

Altına imzamı atarım dostum.

hocam aykutu sevedebilirsin. kaladabilir. kalsın 5 sene. ama yanlışını eleştirmemek diye bişi yok. her eleştirene trol deniyor. herkes dokunulmaz. herkes korumada. suçlu seluk oldu. aykutta bunu uzaktan seyrediyor

açıkca demiyor ama aba altından sinsice oyuncularını satıyor. yok ikinci gol yenmeseymiş. yok bööle gol yenirmi. sen böyle konuşursan oyunucunu satarsın. suçlu selçuk la bekir oldu. iyide sormazlarmı. senin hücum planın ne diye.

aykut maçta biz olduda turu verecek skora gelirsek nasıl oynamalıyız taktiğini çalışmamış çünkü ööle bi taktiği yok. plezen le bateye bir bir zor attı. karşı takımlar 10 kişi kalıpta gol atamayınca aykut başarılı oldu.

başarılımı evet başarılı uefada yarı final. ama konu futbol ise iyi futbol var mı ? fenerin oynadığı oyuna bakınca seneye real bayern dormund arsenal cl de iş yapar mı sence?

bence gayet açık.

• quote:

quote:

quote:

kastettiği şu ki.

Benfica dediğin takımın bu sene Fenerbahçe hariç sadece Spartak Moskova ve Barcelona'ya yenildğini, UEFA sıralamasında ilk 10'da olduğunu biliyor musun? Benfica'da ilk maç burda ezildi o maç orda ezdi. Kimsenin Jorge Jesus'a niye burda ezdiğin takıma orda ezildin diye hesap sorduğunu sanmıyorum. Neden. Çünkü eledi. Bir maçta ezilmesine rağmen eledi. Biz de bir maçta ezmemize rağmen elendik. Niye. Burda çok kaçırdığımız için. Bu kadar basit. Gören de Barcelona'yı verdiler Aykut'un eline elendi zannedecek

benfikanın istaitistiğinde haklısında adamlar iki maçtada hiç bir şey oynamadılar. ileriye şişirdiğin toplar bile gol pozisyonu oldu. orda da kuyt boş kaleye atamadı. egemen yanlış vuruş yaptı.

son dakka egemen golu atsaydı tüm konuşmalar değişrdi.

hıncal diyorki. fener benfikayı elinden kaçırdı. bırak ilk onu monu. vede haklı. benfika aykut sayesinde tur atladı.

• Olayın özeti bana göre şudur.
    İlk maçta nasıl fener benfica'ya top oynatmadıysa,adım attırmadıysa,benfica'ya köy takımı lafını söyletse de(provoke amaçlı söylemiyorum); 2.maçta da benfica'yı o derecede oynattı.
    Bakın özellikle diyorum Benfica Feneri oynatmadı değil,Fener benfica'nın oynamasına izin verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkef231

Olayın özeti bana göre şudur.
    İlk maçta nasıl fener benfica'ya top oynatmadıysa,adım attırmadıysa,benfica'ya köy takımı lafını söyletse de(provoke amaçlı söylemiyorum); 2.maçta da benfica'yı o derecede oynattı.
    Bakın özellikle diyorum Benfica Feneri oynatmadı değil,Fener benfica'nın oynamasına izin verdi.

işte hıncal da bunu diyor. ilk maçta aynatmayan fener ikinci maçta oynatan fener.

yani turu veren fenre. alan benfika değil. yada turu veren aykut.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.