Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
81.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Himedia yetkilisinin söylediğine göre %100 ya işin içinde bir dalavere var ya da clone

Cihazdan 5000 adet sipariş versek bile o fiyattan alamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 19 Kasım 2013; 20:18:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Denon 1911 Receiver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Arkadaşlar bu arkadaş Himedia Q5 II'yi 65$'a satıyor, kargo da bedava :

http://www.ebay.com/itm/Himedia-Q5-II-2-Dual-Core-Blu-ray-3D-BD-ISO-HD-Media-Player-Android-4-2-TV-Box-/181264497430?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item2a3434bb16

Adam sahtekar değildir çünkü fiyat kırıp satabildikleri kadar satış yapıp hazır para ile toplu alım yapıyorlar kargo süresi çok fazla ama 40 - 50 günden önce geleceğini sanmıyorum dispute açmayı unutmayın bence satın alan kişiler dikkatli olsun vakti geçmesin.Birde ebay da kayıtlı posta sız birşey almayın bence takip edemedikten sonra kesin kaybolur kargo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rheorcyn -- 20 Kasım 2013; 0:31:48 >

• Sonuçta ürün gelmezse Ebay'e şikayette bulunulabiliyor değil mi ? Sürenin bitmesine 1 hafta kala gelmezse Ebay'i dürtmekte fayda var. O satıcının değerlendirmelerine son iki günde 6 tane olumsuz yorum eklenmiş. Hepsi de ürünün gelmemesi ile ilgili şikayetler.

@sarpcore,

Bence adam sahtekar olabilir, sen siparişi iptal et. Aşağıdaki linkte problem yaşandığında ne yapılacağı yazıyor :

http://pages.ebay.com/coverage/index.html?_trkparms=clkid%3D2829031957085932265

Ben de ayın 6'sında sipariş verdim, satıcı izleme kodunu girdi ama hala izleme yapılamıyor. Benimkinin sahtekar olduğunu sanmıyorum çünkü şahıs değil firma. Umarım kazık yemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 20 Kasım 2013; 10:32:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Sonuçta ürün gelmezse Ebay'e şikayette bulunulabiliyor değil mi ? Sürenin bitmesine 1 hafta kala gelmezse Ebay'i dürtmekte fayda var. O satıcının değerlendirmelerine son iki günde 6 tane olumsuz yorum eklenmiş. Hepsi de ürünün gelmemesi ile ilgili şikayetler.

@sarpcore,

Bence adam sahtekar olabilir, sen siparişi iptal et. Aşağıdaki linkte problem yaşandığında ne yapılacağı yazıyor :

http://pages.ebay.com/coverage/index.html?_trkparms=clkid%3D2829031957085932265

Ben de ayın 6'sında sipariş verdim, satıcı izleme kodunu girdi ama hala izleme yapılamıyor. Benimkinin sahtekar olduğunu sanmıyorum çünkü şahıs değil firma. Umarım kazık yemeyiz.

:))) bu işlerde hep bir kazık tehlikesi vardır zaten.kısmet artık ne yapalım.yanlış bilmiyorsam ebay zaten iptal etmiyor belli bir sürenin geçmesi lazım.o süre sonunda itiraz ediyorsun falan.daha erken bir şey söylemek için.zaten rezerve olmuş sanırım.henüz satış yapılmamış galiba.adam siparişleri toplayıp totan alımmı yapacak acaba.çunku en erken teslim tarihi aralığın 6 sı gorunuyor.6 - 26 aralık arasında teslim yapılacak yazıyor.daha çok var.gonderdigin linkte baktım ama çok karman corman.pek bi şey anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Himedia yetkilisinin söylediğine göre %100 ya işin içinde bir dalavere var ya da clone

size ürün ne zaman gelecek?
    İtiraz ettim, adam 3-4 mesaj gönderip yalvardı açıkça ama ben paramı istiyorum, batarya gelirse paranızı gönderirim dedim.
    Bugün iadeyi yapmış.
    Kısaca, en kötü ihtimal iade alırsınız ama uzun süre beklersiniz. Tabi satıcı sahtekar değilse.

Dear cemi-cemi,

Dear Friend
    Today, we will send your item.
    But I do not understand what you mean?
    If you still need, and today we will send to you.
    If you want to cancel. I will refund your money
    Please let me know
    Thank you

ne diyorsunuz iptalmi edeyim yoksa gönderirmi gerçekten

Orijinalden alıntı: sarpcore

quote:

Himedia yetkilisinin söylediğine göre %100 ya işin içinde bir dalavere var ya da clone

Q10'ları da beklediğimiz için geliş tarihleri ay sonu gibi belli olur.
    Denon 1911 Receiver
  • quote:

quote:

quote:

bu ay sonuysa iyi o zaman bir şey kalmamış.

• quote:

quote:

quote:

Fiyat aralığı belli mi ?

• SANCAK BİLGİSAYAR Q5 İN SON ÇIKAN YAZILIMINI TEST EDİYORDU. SONUCU BİZİMLE PAYLAŞIRSA VE LİNKİ BİZDE YÜKLEYELİM. TŞK.

Orijinalden alıntı: ANIL74

SANCAK BİLGİSAYAR Q5 İN SON ÇIKAN YAZILIMINI TEST EDİYORDU. SONUCU BİZİMLE PAYLAŞIRSA VE LİNKİ BİZDE YÜKLEYELİM. TŞK.

Galiba olağanüstü değişiklikler var(!) ki haftalardır bitmedi test. Elektronik ürünlerde felsefe şudur: Yenisi çıkar, eskisi unutulur.

Orijinalden alıntı: enfarktus

quote:

Orijinalden alıntı: ANIL74

SANCAK BİLGİSAYAR Q5 İN SON ÇIKAN YAZILIMINI TEST EDİYORDU. SONUCU BİZİMLE PAYLAŞIRSA VE LİNKİ BİZDE YÜKLEYELİM. TŞK.

Galiba olağanüstü değişiklikler var(!) ki haftalardır bitmedi test. Elektronik ürünlerde felsefe şudur: Yenisi çıkar, eskisi unutulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 25 Kasım 2013; 11:21:47 >
    Denon 1911 Receiver
  • Beyler elimde bir kaç ay önce,forumdan bir arkadaştan almış olduğum Q5 satılıktır,isteyen olursa aynen yollarım,fiyatı da yaklaşık bildiğinize göre
    kendiniz belirleyin gari+
    CAN

PM alışım DH de kapalıdır,eMail gönderin ltf+

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Beyler elimde bir kaç ay önce,forumdan bir arkadaştan almış olduğum Q5 satılıktır,isteyen olursa aynen yollarım,fiyatı da yaklaşık bildiğinize göre
    kendiniz belirleyin gari+
    CAN

PM alışım DH de kapalıdır,eMail gönderin ltf+

Can abi ben almak isterdimde, konuya baktımda alanlar genelde elinden çıkarmak istiyor.Bir mail attım yardımcı olurmusun?

Ben neden satıyorum önce onu yazayım;bu mereti aslında ucuz yollu olduğu için ve aslında fazla da düşünmeden almıştım,
    aynı zaman da elimde de bir MP olsun istiyordum ve fazla da para vermek hiç istemiyordum
    Buna göre aldım ama elimde MP olarak halen kullandığım+BD işini de yapan süper bir BD olduğu için(Tosh5400) Q5 e
    ihtiyacım artık kalmadı! ayrıca bir daha MP cihazı da almayı düşünmüyorum!

Cihaz MP olarak sorunsuz,sizin kriteriniz veya yapacağınız işler v.s nedir bilemem orasını ama ben "resim kalitesi" olarak
    bu cihazı fazla beğenmedim,şöyleki elimdeki "diğer cihazlar" bu konuda daha iyi veya Tosh ciddi olarak daha iyi v.s
    Diğer ıvır-zıvır özelliklerinin zaten hiç birisini ne kullandım nede ilgilendim! bu arada bana çok tuhaf geldi ama cihaz da
    Picture-viewer yok elimde bir ton resim var ama slide-show yapamadım,neymiş,buna uygun bir Viewer netten bulup indirip
    kurup sonra slide-show yapacakmışım! gibi bana ters gelen uygulaması oldu....
    Ayrıca cihazı da doğru dürüst kullanamadım bana zor geldi çoğu şeyi(ayrıca hiç anlamadığım için)

Daha önce Phil7001 kullandım,onuda yolcu etmiştim kumanda tepkimesi sinir bozucu diye ama resim kalitesi bundan
    çok daha iyiydi!

Elimdeki bazı cihazları zaten satıyorum,fiyat konusunda bir kasmam v.s söz konusu değildir,ihtiyacı olan alsın kullansın!

Ben bir MP cihaza örneğin DUNE gibi; bir ton para kesinlikle vermem 100/200 yeter de artar bile bu meretlere

Sonuç olarak illa bir MP cihazı isteyen için F/P olarak hatta biraz daha iyi de olarak bu paraya bu cihaz çoğu insana yarar!

Aldığım arkadaş zaten bu forumda üye ama kimdi unuttum yaw benim 7001 i de Ankaradan birisi almıştı

Arkadaş benim tek kriterim bu tür cihazlarda "resim kalitesidir" gerisi hikayedir,parasında değilim zaten kaç paralık şeyki!
    Salt MP olarak düşünüyorsan ve fazla da bayılmak istemiyorsan bu cihaz uyar,ayrıca Ditribütör firması sağlam,destek v.s ok
    yani muhatabı olan bir mal++

CAN

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Can abi amacım bilgisayardaki dts sesli 1080p mkv filmleri ve bluray filmleri iyi bir görüntü kalitesinde izlemek.Açıkcası görüntü kalitesi pcden kötü olursa üzülürüm. Dune,Himedia Q5 egreat hangisini alsam sıkıntı yaşamam diye bakınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurrapper -- 26 Kasım 2013; 16:22:48 >

Sana ne Dune ne bilmem lazım,bağla PC yi(Desktop veya Notebook)HDMI ile panele olay bitsin kardeşim
    Hiç bir cihaz PC gibi bu işlerde olamaz!

Şayet sana PC ile Panel bağlantısı ve bunun kullanımı rahat geliyorsa;özellikle de elinde Notebook varsa; al sana
    en iyi MP cihazı
    Bütün işlemler "kumandası" senin elinde oluyor bu durumda! kafana göre dilediğin MediaPlayer soft kullanırsın
    ona göre her bir şeyini kafana göre tanzim edersin,beğenmedin diyelim programı o zaman başka bir MP soft una geçersin v.s

Ben açıkçası bu şekilde de kullanıyorum diğer odamdaki Desktop işlemlerini,direk PC den HDMI ile panele bağlıyorum olay bitiyor

Dolayısıyla ne sana ne de başka birisine ben Q5 veya bir başka MP cihazı kesinlikle tavsiye etmem

Ama dersenki,yaw ben o cihazdan bilmem nereye gireceğim,bilmem ne yapacağım yok NAS kuracağım yok Torrent indiririm v.s v.s
    bir dolu işler yapan MP cihazları var tabiki ama sen bu işlemlerde yoksan,haybeye MP filan bakınma,en doğru yerdesin çünkü
    en azında "FILM" izleme olayında

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.