Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
81.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shngzm

İyi günler bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim ..

Bu dediğiniz kaliteli ses alma işini bu aşağıda linkini paylaştığım cihaz ile alabilirmiyim arkadaşlar eğer öyle ise bu cihazı almayı düşünüyorum ?

yani bu ses düzenini : DTS-HD , Dolby True HD aşağıdaki sistem ile alabilirmiyim ?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/pioneer-bcs-424-pioneer-bcs-424-ev-sinema-sistemleri/productdetails.aspx?I_ID=63815

Biraz daha üzerine ekleyerek, giriş seviyesi bir hi-fi sistem alabilirsiniz. Pioneer VSX-520'li setler var. Onları tavsiye ederim. Yanına bir de iyi bir media player alırsanız çok çok yeterli gelecektir.

• Teşekkür ederim arkadaşım zaten şuan elimde q5 media player aldım onun için istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

Teşekkür ederim arkadaşım zaten şuan elimde q5 media player aldım onun için istiyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_74490707/tm.htm

bunu kastediyordum. kaçırmayın bence.
  • iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

\\192.168.1.222 yazınca bizde şak diye açıyor.

Tamam hocam, o şekilde yazınca çıktı, demek ki slaşları yanlış yapıyoduk, teşekkürler yardım için.

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU

• Ne demişler , yanlış bir slaş ağı götürür

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

Ne demişler , yanlış bir slaş ağı götürür

Oldum olası slaşla ters slaşı karıştırırım
  • http://v.himedia-tech.cn/Q5/114/update.zip

beklenen yeni firmware çıktı.
  • Yeni firmwarede ne degisiklikler var? Degisiklik notlari da yayinlanmis mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

Ne demişler , yanlış bir slaş ağı götürür

Oldum olası slaşla ters slaşı karıştırırım

• Himedia Q5 Güncel FW , Hızlı Link :

http://www.mediafire.com/?fj4a765plp441vw

Himedia Q10 Güncel FW , Hızlı Link :

http://www.mediafire.com/?8a714et1bz5v7vi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 29 Nisan 2013; 15:55:43 >
  • Hata düzeltme , GPU & CPU optimizasyonu yapılmış.
    Stabilite arttırımı ...

http://bbs.himedia-tech.cn/thread-116903-1-1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 29 Nisan 2013; 16:06:11 >
  • quote:

Hata düzeltme , GPU & CPU optimizasyonu yapılmış.
    Stabilite arttırımı ...

Bir de usb dvd olayını çözseler harika olacak !
  • Az önce yeni FW yükledim, gördüğüm kadarıyla arayüzde bir değişiklik yok.
    Zaten Himedia İngilizce sitesine bizim cihazı koymadığından update'lerin neler getirdiğini göremiyoruz maalesef. (edit: mesajı sonradan gördüm)

Bu arada benim Q5, dizilere düşman oldu, daha önce oynatabildiğim .mkv dizilerin hiçbirini oynatmaz oldu.
    Bugün Game.of.Thrones.S03E05.PROPER.720p.HDTV.x264-KILLERS [PublicHD] çektim torrentten, hem HDD hem flaş hem de ağ üzerinden oynatmadı.
    Eski sezon GOT, Spartacus vs. dizilere baktım hiçbirini oynatmıyor. Cihaz durduk yere cinsleşti anlayamadım.
    Ama .mkv filmleri oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 29 Nisan 2013; 16:52:37 >
  • cihazı yeniden başlatın.
    sorun çıkarmaya devam ederse , cihazı tekrardan başlatın ve menü dilini ingilizce seçip tekrardan deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 29 Nisan 2013; 16:59:06 >
  • Merhaba,cihazı fabrika ayarlarına dönsem herhangi bir sorun yaşarmıyım,bir şey daha var,gereksiz ve hiç bir işime yaramayan çince olan dosyalar mevcut ve silinmiyorda,çok rahatsız oluyorum ne yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupbakir

quote:

Hata düzeltme , GPU & CPU optimizasyonu yapılmış.
    Stabilite arttırımı ...

Bir de usb dvd olayını çözseler harika olacak !

Hoi Mei Di Q series-firmware] Q5/Q6/Q10 1.1.4 (2013-4-28) New firmware released

Modifications based on version 1.1.3

Media and systems

1) to solve the the DTSHD source output, Andy Lau concert SEEK no sound problems
    2) solve the Blu-ray sources for playback a certain probability no sound and no picture
    3) enhance the fault tolerance of the media player on the source of the film in a special format
    4) to optimize the media audio and video synchronization mechanism
    5) to solve a hardware PNG decoder exception
    6) Update the GPU driver, enhance the GPU compatibility of the game (for Q5, Q6, Q10)

HiTV

1) to solve the the PPTV play some movie player hops issues, such as the Shaolin Temple, killing;
    2) solve the problem the HiTV play the audio and video are not synchronized;
    3) solve the problem of HiTV, some movies will automatically out of the question or some fragment was skipped
    4) solve the HITV Timeline wrong

Live online

1) increase the cache, live online play Caton, you can press the pause button, the cache data. Cache to 90% of the time, the system will automatically play (the present live-definition cache about four and a half minutes)
    2) live online encounters can not play the video source, no longer pop-up dialog box
    3) live online during playback, if the player is stopped, will automatically connect to continue playing
    4) to solve the TV look back at the time is not synchronized, can not get the EPG

Note: The test firmware, live television, no data will be black problem has been resolved.

Firmware Download

1) Q5 firmware update.zip
    2) Q6C 4G domestic version of the the Q6 product update_Q6C.zip
    4) Q6 Hong Kong custom 16G eMMC Q6 products, update_Q6.zip
    5) Q10 firmware update_Q10.zip

• Ipadde, xboxda, pcde hd video stream sorun yok. Hiz 20 mbit fiber. Q5 de digiturk play haricinde tum hdler seyredilemeyecek kadar takiliyor. Yeni Firmware yukledim gene tik yok. Artik cihazda bir problem olduguna inanmaya basladim. Aldigim icin pisman oldugum ilk cihaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaki

Ipadde, xboxda, pcde hd video stream sorun yok. Hiz 20 mbit fiber. Q5 de digiturk play haricinde tum hdler seyredilemeyecek kadar takiliyor. Yeni Firmware yukledim gene tik yok. Artik cihazda bir problem olduguna inanmaya basladim. Aldigim icin pisman oldugum ilk cihaz.

cihazı başka bir yerde , denediniz mi? 8mbit internetle sorunsuzca kullanıyorum.

birde takılmaların videosunu çekip buraya link verebilirmisin ?

• quote:

cihazı yeniden başlatın.
    sorun çıkarmaya devam ederse , cihazı tekrardan başlatın ve menü dilini ingilizce seçip tekrardan deneyin.

Dediklerinizi tek tek yaptım yine de birşey olmadı.
    Bugün şunu farkettim, Vikings dizisini ilk oynatmada oynattı fakat çıkıp geri geldiğimde "kaldığı yerden devam et" uyarısı çıkınca başa döndürdüm ve ondan sonra kesinlikle açmadı.
    Ben bu yeni FW'lerden kıllandım, custom FW var mı? İlk haliyle sanki bu kadar format ve altyazı sorunu yaşamamıştım.
    Cihazın tam bir yerini halletmişken diğer yerden bişeyler çıkıyor. Kafayı yemeye ramak kaldı.

Edit: Az önce "factory reset" yaptım düzeldi, sanırım marketten yüklenen programlar sistemi olumsuz etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 30 Nisan 2013; 16:34:17 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.