Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
81.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ocen76

quote:

Orijinalden alıntı: bbaki

Ipadde, xboxda, pcde hd video stream sorun yok. Hiz 20 mbit fiber. Q5 de digiturk play haricinde tum hdler seyredilemeyecek kadar takiliyor. Yeni Firmware yukledim gene tik yok. Artik cihazda bir problem olduguna inanmaya basladim. Aldigim icin pisman oldugum ilk cihaz.

cihazı başka bir yerde , denediniz mi? 8mbit internetle sorunsuzca kullanıyorum.

birde takılmaların videosunu çekip buraya link verebilirmisin ?

İlk firsatta video cekip koyacagim. Bu arada ne olur ne olmaz diye bugun superonline da aradim problemi anlattim. Problemi cozemezsem maalesef aleti benim elektronik coplugune ayiracagim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Factory reset denediniz mi?
  • HD kanallarda takılma sorunu bende de mevcut. ilk 10 sn sorunsuz sonra sında takılarak geliyor tüm kanallar futubox ta. başlangıçta böyle bir sorun yoktu son 1 haftadır var ve izlenemiyor kanallar. ne yapmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkaplans

HD kanallarda takılma sorunu bende de mevcut. ilk 10 sn sorunsuz sonra sında takılarak geliyor tüm kanallar futubox ta. başlangıçta böyle bir sorun yoktu son 1 haftadır var ve izlenemiyor kanallar. ne yapmak lazım?

futuboxa üye olup , kendi üyelik bilgilerinizi kullanırsanız hiç takılma yaşamazsınız. Neticede bir şifreyi yüzlerce kişi kullanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popcorn C-300'üm daha yeni gelmiş olmasına rağmen bu aletten sipariş verdim. Yurtdışından geldiğinden epey bir gecikiyor. Ama bu cihazı beklediğim kadar C-300'ü beklememiştim.

USB 3.0 ve HDMI 1.4'de olsaydı tadından yenmezdi.
  • Usb 3.0 teoride verdiği bant genişliğini pratikte hala vermiyor. (işlemcilerle alakalı)
    Dolayısıyla Usb 2.0 her türlü yetiyor.

HDMI 1.4 ise ancak işlemcinin 3D Bluray ISO desteği sunmasıyla bir anlam kazanıyor.
    Android Smart TV ler henüz 3D Bluray ISO desteklemediği için , HDMI 1.4 pratikte hiçbir anlama ifade etmiyor.
    Günümüzdeki android cihazlar bırakın 3D Bluray ISO yu , 2D Bluray ISO bile oynatmıyor.
    Himedia Q5 ise 2D Bluray ISO + HD ses desteği ile piyasadaki alternatiflerin önünde.
  • Sancak Bilgisayar özeldende mesaj attım ama dönmediniz buradan da sorayım size, bu futubox üyeliği açmak istiyorum üyelikte aktivasyon kodu sormakta bu kodu sizden mi temin edebiliriz 1 hafta önce aldığım sizden Q5 içinde kayıtlı olan kullanıcı adı ve şifreden giriş yapıyorum ama kasılmalar oluyor bir kaç üst mesajlarda ise kendi adınıza üyelik açın ordan giriş yapın donmalar olmaz demişsiniz bu konuda yardımcı olursanız sevirim yeni üyelik açmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

Sancak Bilgisayar özeldende mesaj attım ama dönmediniz buradan da sorayım size, bu futubox üyeliği açmak istiyorum üyelikte aktivasyon kodu sormakta bu kodu sizden mi temin edebiliriz 1 hafta önce aldığım sizden Q5 içinde kayıtlı olan kullanıcı adı ve şifreden giriş yapıyorum ama kasılmalar oluyor bir kaç üst mesajlarda ise kendi adınıza üyelik açın ordan giriş yapın donmalar olmaz demişsiniz bu konuda yardımcı olursanız sevirim yeni üyelik açmak istiyorum

http://futuboxhd.com/sign-up/

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Usb 3.0 teoride verdiği bant genişliğini pratikte hala vermiyor. (işlemcilerle alakalı)
    Dolayısıyla Usb 2.0 her türlü yetiyor.

HDMI 1.4 ise ancak işlemcinin 3D Bluray ISO desteği sunmasıyla bir anlam kazanıyor.
    Android Smart TV ler henüz 3D Bluray ISO desteklemediği için , HDMI 1.4 pratikte hiçbir anlama ifade etmiyor.
    Günümüzdeki android cihazlar bırakın 3D Bluray ISO yu , 2D Bluray ISO bile oynatmıyor.
    Himedia Q5 ise 2D Bluray ISO + HD ses desteği ile piyasadaki alternatiflerin önünde.

HDMI 1.4'te Vurgu yapmak istediğim 3D olayıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Himedia Q5 Güncel FW , Hızlı Link :

http://www.mediafire.com/?fj4a765plp441vw

Himedia Q10 Güncel FW , Hızlı Link :

http://www.mediafire.com/?8a714et1bz5v7vi

cihaz kendi üzerinden güncelleme yapamıyor mu?

• Arkadaşlar bir soru;

Hani Google Store'a girdiğimizce Pad ve vaya telefon modelini ekranda görüyoruz. Peki bu cihazla girince google bizi tanıyor mu? yani cihaz Google'un onay verdiği cihazlardan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

Arkadaşlar bir soru;

Hani Google Store'a girdiğimizce Pad ve vaya telefon modelini ekranda görüyoruz. Peki bu cihazla girince google bizi tanıyor mu? yani cihaz Google'un onay verdiği cihazlardan mı?

güncellemeyi manuel yapıyorsun , google play store gmail hesabınızı girince market aktif oluyor.

• Gittigidiyor üzerinden aldığım cihaz dün elime geçti bu gece ufak bir deneme yaptım AirPlay özelliği tam verimli olmasa da çalışıyor zamanla AppleTV'min yerini alacak mı göreceğim.

Yalnız bir kaç sorum var
    1: cihaz çok ısınıyor bana normal gelmedi kapanma filan olmadı yalnız
    2: ürünle beraber garanti belgesi yok fatura tek başına yetiyor mu?
    3: ifutubox hiç çalışmadı sürekli login ekranına geri dönüyor
    4: kumandası hiç hassas değil tam karşısından bir kaç kez basmam gerekiyor.

Daha aklıma soru gelirse yazarım ilk izlenimlerim bunlar ve tam karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Gittigidiyor üzerinden aldığım cihaz dün elime geçti bu gece ufak bir deneme yaptım AirPlay özelliği tam verimli olmasa da çalışıyor zamanla AppleTV'min yerini alacak mı göreceğim.

Yalnız bir kaç sorum var
    1: cihaz çok ısınıyor bana normal gelmedi kapanma filan olmadı yalnız
    2: ürünle beraber garanti belgesi yok fatura tek başına yetiyor mu?
    3: ifutubox hiç çalışmadı sürekli login ekranına geri dönüyor
    4: kumandası hiç hassas değil tam karşısından bir kaç kez basmam gerekiyor.

Daha aklıma soru gelirse yazarım ilk izlenimlerim bunlar ve tam karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

1: Pasif soğutucu içerideki ısıyı dışarıdaki aliminyum alaşımlı kasaya verdiği için , kasanın içerisini soğutuyorken dışını gecici olarak ısıtıyor.
    Sorun olmaz , elimizdeki numune 4-5 aydır sorunsuz çalışıyor.

2: Kargocular düşürmüş olmalı , bizim için asıl olan faturadır.

3: Futubox şifresi normalde çalışıyordu ama bazı uyanıklar sürekli şifreyi değiştirdiği için , futubox hesabı geçici olarak dondurmuş.

4: Kullandığınız pillerin tam dolu ve tam olarak oturduğuna emin olun , temassızlık yapabilir.
    Gerçi ben cihazı android tablet ile yönetiyorum ama kendi kumandasını da zaman zaman 6-7 metrelik mesafeden sorunsuzca kullanabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 3 Mayıs 2013; 10:43:53 >

• Q10 kendi kendine kapanmaya başladı updateden sonra yaşayan varmı acaba aynı sıkıntıyı arkadaslar.

• cihazı fabrika ayarlarına getirin.

• getirdim yinede sıkıntılı çalışıyor. 1.1.3 için link alabilirmiyim.

Edit : yeniden firmware attım düzeldi. Anlamadın neden sapıttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riner -- 4 Mayıs 2013; 0:05:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riner

getirdim yinede sıkıntılı çalışıyor. 1.1.3 için link alabilirmiyim.

Edit : yeniden firmware attım düzeldi. Anlamadın neden sapıttı.

Menüden mi kurdunuz , kürdan yöntemiyle mi ?
  • Hayır açılıyordu bir müddet sonra direk kapanıyordu. Firmware ayarlardan attım. Fakat dizi sitelerinde çok stabil çalışmıyor. Üstünde gelen daha iyiydi. Varsa link alabirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: riner

Hayır açılıyordu bir müddet sonra direk kapanıyordu. Firmware ayarlardan attım. Fakat dizi sitelerinde çok stabil çalışmıyor. Üstünde gelen daha iyiydi. Varsa link alabirmiyim.

kürdan yöntemiyle tekrar kurun.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.