Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
260.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın sancak bilgisayar, haber bekliyoruz bie zahmet bilgilendirseniz bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

Sayın sancak bilgisayar, haber bekliyoruz bie zahmet bilgilendirseniz bizi
    Sanırım gümrükten pazartesi çekebilecekler miş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anamasliyim

Sanırım gümrükten pazartesi çekebilecekler miş.

Alıntıları Göster
    biz bu gidişle 1 ay daha bekleyeceğiz.
    çinden sipariş versem gelirdi
  • quote:

biz bu gidişle 1 ay daha bekleyeceğiz.
    çinden sipariş versem gelirdi

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar nihayet gümrük işlemleri sonuçlandı ve gümrük vergisini ödedik.
    Ancak saat 16:00 yı geçtiği için ve ambarlıdaki kötü hava şartları sebebiyle ürünlerin nakliyesi yarın sabahtan yapılacaktır.
    Gazamız mübarek olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 12 Ocak 2015; 16:11:59 >

• Ürünler yarın en gec kac gibi stoklara girer?

• quote:

Orijinalden alıntı: pininfarina

Ürünler yarın en gec kac gibi stoklara girer?
    Bugün saat 14:00 gibi stoklara girmesini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Bugün saat 14:00 gibi stoklara girmesini bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    o zaman bu gün kargoya verilir herhalde
  • quote:

o zaman bu gün kargoya verilir herhalde

Alıntıları Göster
    q3 ile q5 arasında ki fark nedir? q5'in birçok versiyonu var hangisini nerden ucuza alabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

q3 ile q5 arasında ki fark nedir? q5'in birçok versiyonu var hangisini nerden ucuza alabilirim..

Alıntıları Göster
    Q3 ler stokta.
  • quote:

Q3 ler stokta.

hayırlı olsun. iyi satışlar. kargoları bekliyoruz sabırsızlıkla
  • quote:

quote:

Q3 ler stokta.

hayırlı olsun. iyi satışlar. kargoları bekliyoruz sabırsızlıkla

Alıntıları Göster
    Kısmetse hepsini bu akşam kargo yapacağız.
  • Arkadaşlar,
    Q3 te default açılan masaustundeki uygulamaların çoğu kullanışsız şeyler. Oysa ideal olan xmbc vs gibi uygulamalar "app box" içinde gizlenmiş.

İstediğim uygulama kısayolunu sürükleyerek ana ekrana taşıyarak kişiselleştiriyorum. Ancak cihazı açıp kapatınca veya bir uygulamaya girip çıkınca tüm ayarlar bozuluyor ve default ikonlar geri geliyor!

Bu sorunu nasıl çözeriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 14 Ocak 2015; 9:35:52 >
  • Acaba bizim cihazlar kargolandı mı

• Arkadaşlar sabah 3 e kadar cihazla uğraştım. Karşılaştığım küçük ama can sıkıcı sorunları paylaşalım ki hep birlikte çözüme ulaşalım.

Karşılaşılan diğer sorunlar;

- Yazılım son versiyon olmasına rağmen ürüne fiziksel klavye bağlandığında (microsoft, klavye-fare bir arada nano usb) klavyeyi inatla "ingilizce" görüyor. Dil girişlerinden Türkçe Android seçili olmasına rağmen bi türlü TR fiziksel klavyeyi tanıtamadım.

- Ayarlar menüsünde hiçbir yerde "varsayılan uygulama ayarları" gibi bir ifade bulamadım. Her defasında ör, bir web sayfası açarken "her zaman" seçmeme rağmen her defasında seçmek gerekiyor.

- Sistemi sıfırladım menüden ve süpriz! XMBC media center yok oldu Netten yeni isimli arm ve x86 versiyon KODI yuklemeye çalışınca " bu cihazla uyumsuz" hatası verdi.

- Default üzerinde gelen dosya yöneticisi pek kullanışlı değil. Onun yerine "es dosya yöneticisi" yükledim. Ne var ki bir türlü es dosya yöneticisini "varsayılan uygulama" olarak atayamadım.

Sancak bilgisayar çok ilgili, alakalı ve kibar insanlar. Kendilerinden rica edeceğim güncel yazılımı. Kürdanlamayla aynı yazılımı yeniden yüklemek mümkünse şayet deneyeceğim. Küçük ama lezzetsiz bu tarz sorunların bi şekilde halolacağına inanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 14 Ocak 2015; 12:28:16 >

• quote:

Arkadaşlar sabah 3 e kadar cihazla uğraştım. Karşılaştığım küçük ama can sıkıcı sorunları paylaşalım ki hep birlikte çözüme ulaşalım.

- Yazılım son versiyon olmasına rağmen ürüne fiziksel klavye bağlandığında (microsoft, klavye-fare bir arada nano usb) klavyeyi inatla "ingilizce" görüyor. Dil girişlerinden Türkçe Android seçili olmasına rağmen bi türlü TR fiziksel klavyeyi tanıtamadım.

- Ayarlar menüsünde hiçbir yerde "varsayılan uygulama ayarları" gibi bir ifade bulamadım. Her defasında ör, bir web sayfası açarken "her zaman" seçmeme rağmen her defasında seçmek gerekiyor.

- Sistemi sıfırladım menüden ve süpriz! XMBC media center yok oldu Netten yeni isimli arm ve x86 versiyon KODI yuklemeye çalışınca " bu cihazla uyumsuz" hatası verdi.

- Default üzerinde gelen dosya yöneticisi pek kullanışlı değil. Onun yerine "es dosya yöneticisi" yükledim. Ne var ki bir türlü es dosya yöneticisini "varsayılan uygulama" olarak atayamadım.

Sancak bilgisayar çok ilgili, alakalı ve kibar insanlar. Kendilerinden rica edeceğim güncel yazılımı. Kürdanlamayla aynı yazılımı yeniden yüklemek mümkünse şayet deneyeceğim. Küçük ama lezzetsiz bu tarz sorunların bi şekilde halolacağına inanıyorum...
    Açıkçası ben bu işten soğudum. 31 Aralıkta verilen siparişler hala kargoya verilmedi. bu gün mail attın eğer faturası kesilmediyse siparişimi iptal ettireceğim. (sadece soğuduğum için)

• quote:

Açıkçası ben bu işten soğudum. 31 Aralıkta verilen siparişler hala kargoya verilmedi. bu gün mail attın eğer faturası kesilmediyse siparişimi iptal ettireceğim. (sadece soğuduğum için)

Alıntıları Göster
    Dün tüm siparişler kargoya verildi , ancak hepsinin kargo takip numarası dün akşam çıkmadı.
    Bugünden itibaren diğer kargo takip numaraları yavaş yavaş çıkıyor.
  • Kargo gelsin iyide yukarıda arkadaşın bahsettiği sıkıntılar canımı sıktı benm de, Hani sıkıntısız dı, hani süper di, ürünü satmak için kaç taklalar atılıyor arkadaş, birde bir ay önce parasını verip beklediğimiz ürün.

• Ha birde ürünler gelince fiyat 350 olacak 400 olacak diye eerkenden aalsınlardiye insanlar uyutmak ta ayrı onuda unutmayalım.bu alışverişten çok şey öğrendim, almayanlar acele etmeyin bakalım daha ne sıkıntılar çıkacak. Biz ürünler daha elimize geçmeden üründen soğuduk, gelsin bakalım daha ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühbir -- 14 Ocak 2015; 13:45:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühbir

Ha birde ürünler gelince fiyat 350 olacak 400 olacak diye eerkenden aalsınlardiye insanlar uyutmak ta ayrı onuda unutmayalım.bu alışverişten çok şey öğrendim, almayanlar acele etmeyin bakalım daha ne sıkıntılar çıkacak. Biz ürünler daha elimize geçmeden üründen soğuduk, gelsin bakalım daha ne olacak.

Arkadaşım fındık kabuğunda sanal fırtınalar koparmaya gere yok, sakin olun.
    Dün gözümle gördüm cillop gibi, koli koli Q3 ler gelmişti. Arkadaşlar sağolsunlar hepsiyle tek-tek ilgileniyor, her faturayı özenle hazırlayıp kutulara iliştirip kargo için hazırlıyorlardı. Hariçten gazel okumak kolaydır.

Biraz sabredin, bugün yarın elinizde cihazlar olacaktır. Tepe tepe kurcalayın

• quote:

Arkadaşlar sabah 3 e kadar cihazla uğraştım. Karşılaştığım küçük ama can sıkıcı sorunları paylaşalım ki hep birlikte çözüme ulaşalım.

1.0.7 Güncel Yazılım :http://www.mediafire.com/download/7sgmsvrkfsmk16k/update_1.0.7.zip

Cihaza bağlanan fiziksel klavye ( Logitech MK240 ) yi donanımsal klavye yi dil ayarları altında aktive ediyorsunuz.
    Daha sonra hemen altta Logitech diye birşey çıkıyor. ( sizde microsoft gibi birşey çıkabilir )
    Logitech e tıkladığınız zaman altta dil seçenekleri çıkıyor , ingilizce yazan yeri türkçe yaparsanız türkçe karakterleri aktif hale getirirsiniz.

Cihazı fabrika ayarlarına getirirseniz xbmc gider , ya yazılımı kürdan yönetimiyle yeniden kurun ya da aşağıdaki linkten Kodi yi kurabilirsiniz.

http://www.mediafire.com/download/nbxy714pdgnpo4i/kodi-20141208-abbfacf-master-armeabi-v7a.apk

Aslında kendi dosya yöneticisi de oldukça iyidir , dosya yöneticisine girdiğiniz zaman gizli menüleri kumandadan menü tuşu ile açabilirsiniz.

Öncelikle sakin olup cihazı biraz tanımaya çalışın , zaten tanıdıkça daha çok seveceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 14 Ocak 2015; 13:59:11 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.