Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
260.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim. peki bu ürün de 5+1 ses sistemini sorunsuz bağlayabilir miyim? ayrıca projeksiyon u direk bu makinaya bağlayıp film izleyebiliyor muyum?
  • Ses sistemi optik girişli ise veya HDMI üzerinden ses çözebiliyorsa olur. Cihaz tv'ye bağlandğına göre projeksiyona da bağlanıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 5 Ocak 2015; 9:13:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Himedia q3 quad core, bu hafta elimize ulaşır mı acaba?

• Teknik konuların acemisi olduğum içüin belki saçma sorular soruyorumdur fakat ben Himedia q3 quad core ürününü aldığımda evde bulunan sinema ses sistemini arka tarafına bağlamak istiyorum. bunu HDMI girişi ile yapmak yeterli olacak mı? bunun içüin makinada iki tane mi hdmi girişi olmalı? yada optik bağlantı yapmak zorundamıyım? en iyisi ikisi de olsun mu? bu üründe optik giriş var mı?

neden burada soruyorum çünkü sancak bilgisayarın web sitesinde ürünün bu yönleriyle ilgili öyle acemileri aydınlatacak bir bilgi bulamadım. :)
  • anamasliyim A kullanıcısına yanıt
    Ses sisteminin markası ve modeli nedir ? Arka bağlantılarının resmini görebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühbir

Himedia q3 quad core, bu hafta elimize ulaşır mı acaba?

Ürünler şuan gümrükte ve gümrük işlemleri yapılıyor.
    Eğer anormal bir durum olmaz ise hafta sonuna kadar teslim alırız (alırsınız) diye düşünüyorum.
    Burdan bilgi vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Ses sisteminin markası ve modeli nedir ? Arka bağlantılarının resmini görebilir miyim ?

Seko hocam, konuya hakim oldugunuzu goruyorum. Birkaç sorum olacak size.

1- Gelecek Q3 ler ingilizce arayuz ve fw'mi olacak?

2- G. Play marketten tıpkı bir tablete yukluyormuş gibi sorunsuzca uygulama vs kurulabilecekmi?

3- Cihazda hardware destekli görüntü yongası oldugu iddia edliyor. Bu gerçekmi? GERÇEKSE mx player gibi hardware destekli video playerlar bu cihazlara sorunsuzca kurulabilirmi?

4- Herkes urunle birlikte default gelen xmpc playerdan ve sorunlarından bahsediyor. İlla bu playeri kullanmak zorundamiyiz?

• Q3'ün detaylarını Sancak Bilgisayar daha iyi biliyor, ben cihazı görmedim, kullanmadım ama Q5 kullandığımdan kapasitesini biliyorum. Marketten uygulama yüklenebiliyor, buna Mx Player de dahil ancak cihazın kendi medya oynatma yazılımı hepsinden daha iyi ve kullanışlı. Film afişlerini gösterme işi dışında başka bir oynatma yazılımına gerek yok. XBMC çalışıyor ama ben performans ve stabilitesini kendi medya oynatma yazılımı kadar beğenmediğimden hiç kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 6 Ocak 2015; 21:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Q3'ün detaylarını Sancak Bilgisayar daha iyi biliyor, ben cihazı görmedim, kullanmadım ama Q5 kullandığımdan kapasitesini biliyorum. Marketten uygulama yüklenebiliyor, buna Mx Player de dahil ancak cihazın kendi medya oynatma yazılımı hepsinden daha iyi ve kullanışlı. Film afişlerini gösterme işi dışında başka bir oynatma yazılımına gerek yok. XBMC çalışıyor ama ben performans ve stabilitesini kendi medya oynatma yazılımı kadar beğenmediğimden hiç kullanmıyorum.

Kendi default video player i hardware decoding destegine sahipmi?

• Evet.
  • Sancak Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Herhangi bir gelişme var mı?
  • himedia q3 quad ürünü 4 tb harici hdd destekliyor mu? ürün açıklamasında göremedim.

himedia q5 quad'ın özelliklerinde 4tb desteleniyor şeklinde yazılı, peki q5 ne zaman satışa sunulur arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahirzora

Merhaba;

Herhangi bir gelişme var mı?

Bu soruma cevap alabilir miyim? Ayrıca sipariş detay sayfasına girdiğimde hiçbir bilgi gelmiyor. Her satırda aşağıdakine benzer hatalar var.

Php hatası bildirildi
    Önem Derecesi : NoticeMesaj : Undefined index: teslimatDosya Adı : siparis/detay_content.phpSatır Numarası : 224
  • Malum Uydularda 4K demo kanallar yayına başladı. Bazı 4K TV marka ve modelleri HEVC H.265 60 fps desteklemiyor.
    4K aldık neden seyredemiyoruz diyerek alanlar isyan ediyorlar. Dikkatimi çeken bu media aynatıcısında bu destek yok gibi yanılıyorsam
    yetkili arkadaş açıklamasını yapar.
    Video performance:Decoding scheme: H.265 support 4K@30FPS
    Bu cihazı alanlar aynı durumla karşılaşırlarmı ?
  • Normalde HDMI 1.4'ün band genişliği 4K 60fps için yeterli değil. Tabi bu H264 için geçerli bir durum. H265 için yeterli olacaktır çünkü H265'in sıkıştıma oranı daha yüksek ve bitrate daha düşük. Ben H264 ile denediğimde ses ile görüntü arasında senkron bozukluğu, takılmalar oldu. Diğer yandan bazı Oppo marka oynatıcılar HDMI 1.4 ile +K 60 fps oynatabiliyorlarmış diye de okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: mühbir

Himedia q3 quad core, bu hafta elimize ulaşır mı acaba?

Ürünler şuan gümrükte ve gümrük işlemleri yapılıyor.
    Eğer anormal bir durum olmaz ise hafta sonuna kadar teslim alırız (alırsınız) diye düşünüyorum.
    Burdan bilgi vereceğim.

Merhaba,
    bugün cuma, hafta sonu. Cihazlar ne durumda?
  • Şimdi gümrükten geldim , bir sorun yok ama gümrük ana baba günü
    O kadar çok yığılma var ki , inşallah akşama kadar ürünleri almış oluruz.
  • Yalan hikayesi oldu himedia q3 quad core. Bir ay oldu neredeyse, bari tarih, gün vermeyin getiremiyecekseniz. Ha verilen tarihtede gelmiyorsa en azından bilgi verin ,haber bekliyoruz.

• Q3 ü taksitle alma şansı yok mu?
  • sitede taksit seçeneği mevcut aynı fiyata 6 taksit var
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.