Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
259.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seko92

quote:

Orijinalden alıntı: ghettomania

quote:

quote:

Öncelikli tercihim usbden harici hdd bağlantısıyla 1080p 5.1dd,dts filmlerimi kayıpsız hem görüntü hemde ses olarak işleyebilmesidir.ama hardware olarak yazılımla değil.
    İkinci tercih malum android,xbmc,iptv.
    Varmı böyle bir medya player

Öncelikli tercihin için Himedia'lar en iyisidir diyebilirim. Ne ses ne de görüntüde sıkıntı olmaz. Ancak Himedia Q5 Quad yazılımında Google Play yok, onu ayrıca kuruyorsun. Bunu baştan yazıyorum ki almak isteyen arkadaşlar sonradan ürünü kötülemesinler.

Yalnız yabancı forumlarda himedia ya yazılım konusunda fazla destek yok gibi minix neo lara göre,ki kanımca cihazın android xbmc yönü ile ilgili himedia firması fazla destek vermiyor.

Himedia'ya forumlardan hiçbir destek yoktur. XBMC için de yoktur. Ayrıca ben cihaz modeline özelleştirilmiş XBMC'lerin hiçbir cihazda düzgün çalıştığına inanmıyorum. XBMC, hangi platforma hizmet ettiği belli olmayan bir yazılım. Bu zamanda en çok desteği Android cihazlara vermesi gerekirken o hala en az desteği Android'e vermeye devam ediyor nedense...

Minix kendisi x8 icin custom xbmc cıkartıyor ve düzgün calistiği iddia ediliyor. XBMC isim değiştirdi bu arada 14 ile, bundan sonra ismi kodi..

Himedia da keske boyle bir sey yapsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvven -- 12 Kasım 2014; 11:29:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet nereden en uygun fiyata bulabiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iandroidtvbox.com'dan almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben iandroidtvbox.com'dan almıştım.

Üstad site güvenli mi,ayrıca gümrüğe takılmaması için ne yapmak lazım,gönderim süresi.Tecrübelerini paylaşırmısın?

• quote:

quote:

Üstad site güvenli mi,ayrıca gümrüğe takılmaması için ne yapmak lazım,gönderim süresi.Tecrübelerini paylaşırmısın?

geçen hafta o siteden aldım. sabah teslim aldım ürünü.
    DHL ile aldım. bi üst mesajlarımda kargo ile ilgili sıkıntıları anlattım. gümrüğe takıldı. 53,93 TL ödedim vergi için.
    Postane ile alırsanız 20 USD daha ucuz ancak 30 gün bekleyen arkadaşlar var. bana 10 gün bile çok geldi :)

o siteye 60 USD diye fatura kesmelerini rica etmiştim ancak yine de kesmemişler bu yüzden gümrüğe takıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Molenbeek

quote:

quote:

geçen hafta o siteden aldım. sabah teslim aldım ürünü.
    DHL ile aldım. bi üst mesajlarımda kargo ile ilgili sıkıntıları anlattım. gümrüğe takıldı. 53,93 TL ödedim vergi için.
    Postane ile alırsanız 20 USD daha ucuz ancak 30 gün bekleyen arkadaşlar var. bana 10 gün bile çok geldi :)

o siteye 60 USD diye fatura kesmelerini rica etmiştim ancak yine de kesmemişler bu yüzden gümrüğe takıldı

Hmmm anladım.posta yolu ile göndermede pek gümrüğe takılma durumu yok galiba,birde satıcı 60-70$ fiyat ibaresi koysa sıkıntısız gelir değilmi?
    Maksimum 30 günmü geliş süresi?Bu arada bende antalyadayım,nerden aldınız kargonuzu?

• Gümrüksüz geçiş sınırı 75 €. Beninmkini düşük gösterdiler, takılmadı.

• quote:

Evet arkadaşlar, son bir atımlık kurşunum kalmıştı ve bu sefer oldu . Bir Rus sitesindeki arkadaşlar sağolsunlar, her şeyi daha önce linkini verdiğim aşağıdaki siteye yüklemişler. Sayfadaki "gaps" isimli klasör içerisinde bulunan güncelleme dosyası Google play ve gerekli olan diğer şeyleri kurdu. Kurulum biraz korkuttu yalnız. Cihaz donup kaldı ve saat göstergesinde "4" yazısı sabit duruyordu, ben de fişini çekip takmak zorunda kaldım. Sonra açıldı ve 15 adet güncelleme yapılıyor diye yazdı ve güncellemeler bitince açıldı.

Artık cihazın bana göre bir eksiği kalmamıştır. Bundan sonra hiç güncelleme çıkmasa da olur.

https://www.dropbox.com/sh/40gu142pvppc0hb/AAD1a_09rpk2V-Kw833IctONa?dl=0

kurdum ancak herşey çince oldu. nasıl inglizce yapabiliriz ?

edit: ayarlardan ezbere buldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Molenbeek -- 12 Kasım 2014; 21:17:50 >

• @Seko92 arkadaşıma çok teşekkür ederim. Google Play'i onun sayesinde kurmuş oldum.
    Sorunsuz Q5 Quad'ımı kullanıyorum şu an. AĞ üzerinden bilgisayara da bağlandım. şimdilik 720p Blueray dosyalarını başarıyla oynatıyor. 1080p Denemesi de yapacağım.
    D.igitplay i de sorunsuz açıyor. DTS'yi coaxial ile çözüyorum

hiçbir sorun görünmüyor şimdilik.

@ghettomania satın almadan önce faturanın düşük kesilmesini isteyiniz. ben aldıktan sonra mesaj attım, herhalde geç gördüler.
    DHL eve getirecekti. evde kimse yok dedim. şubeden aldım. meydan kavağı 12.cadde de ofisleri

şimdi futubox olayı nedir ve nasıl kullanıyoruz hiçbilgim yok ?
  • Güle güle kullan. Oynatamayacağı bir şey pek çıkmaz merak etme. Benim bildiğim, Samsung Oceanic Life videosunda görüntü vermiyor, nedendir anlamadım ? Yoksa her türlü filmi her bitratte rahatça oynatır. Yalnız ben o ağ üzerinden bilgisayara bağlanma işini bir saat uğraştım beceremedim. İnsanlar burada yardım etmeye çalıştılar ama olmadı. Nasıl yaptığını adım adım anlatabilir misin ?
  • PTT kargoyu 2 kere düşünün bence. 8 Ekimde verdim siparişi. Cihaz yaklaşık 2 haftadır İstanbul da hala. Hakkaten sıkıldım. Bu hafta da Bursa ya daha gelemez sanırım.

50-60 Lira fazladan verip 1 haftada teslim almak çok daha iyiymiş.

SINGAPORE (Yurt Disi)/- - 20/10/2014 19:31:00 The item was forwarded to the destination country (Otb)
    SINGAPORE (Yurt Disi)/- - 21/10/2014 23:50:00 Send item abroad (EDI-received)
    İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖY İST.ULUSLARARASI PİM 30/10/2014 18:42:46 Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı
    İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖY İST.ULUSLARARASI PİM 31/10/2014 11:41:34 İSTANBUL UKİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
    İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL UKİM 31/10/2014 13:38:02 Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL UKİM 03/11/2014 16:09:44 Torbadan Alìndì

En son 3 gün öncede torba kapandı yazıyodu baktığımda. Başlıycam torbanıza da, kargonuza da.

• quote:

Orijinalden alıntı: charnel

PTT kargoyu 2 kere düşünün bence. 8 Ekimde verdim siparişi. Cihaz yaklaşık 2 haftadır İstanbul da hala. Hakkaten sıkıldım. Bu hafta da Bursa ya daha gelemez sanırım.

50-60 Lira fazladan verip 1 haftada teslim almak çok daha iyiymiş.

SINGAPORE (Yurt Disi)/- - 20/10/2014 19:31:00 The item was forwarded to the destination country (Otb)
    SINGAPORE (Yurt Disi)/- - 21/10/2014 23:50:00 Send item abroad (EDI-received)
    İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖY İST.ULUSLARARASI PİM 30/10/2014 18:42:46 Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı
    İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖY İST.ULUSLARARASI PİM 31/10/2014 11:41:34 İSTANBUL UKİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
    İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL UKİM 31/10/2014 13:38:02 Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL UKİM 03/11/2014 16:09:44 Torbadan Alìndì

En son 3 gün öncede torba kapandı yazıyodu baktığımda. Başlıycam torbanıza da, kargonuza da.

50-60 tl fazla vermeye hazırım,yeterki gümrüğe takılmadan gelsin.bunun için himedia q5 quad almak istiyorum ama yurtdışı ilk alışverişim olacak,prosedürleri bilmiyorum.Alan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.yani
    -nerden hangi siteden veya hangi satıcıdan
    -ödeme
    -gümrüğe takılmadan posta yolu ile mi
    -dhl daha hızlı ama takılma riski nedir,
    Tecrübeli ve çinden sürekli alışveriş yapan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• ghettomania G kullanıcısına yanıt
    Üstat ben de alacağım. İstersen birlikte alalım. DHL ile alınca 1 haftada geliyor. Sonuçta uçakla gönderiyor adamlar. Ancak alırken siparişi geçmeden önce 80 dolar diye belirtmelerini istemek lazım. Bu arada ben ankaradayım.

Bir de eweat i inceliyorum avforumsdan.
    Linki:
    http://www.avsforum.com/forum/39-networking-media-servers-content-streaming/1708994-eweat-ew902-4k-media-player-look-promising-2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 13 Kasım 2014; 14:29:11 >
  • Ben de alacağım bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Üstat ben de alacağım. İstersen birlikte alalım. DHL ile alınca 1 haftada geliyor. Sonuçta uçakla gönderiyor adamlar. Ancak alırken siparişi geçmeden önce 80 dolar diye belirtmelerini istemek lazım. Bu arada ben ankaradayım.

Bir de eweat i inceliyorum avforumsdan.
    Linki:
    http://www.avsforum.com/forum/39-networking-media-servers-content-streaming/1708994-eweat-ew902-4k-media-player-look-promising-2.html

Alalım ama aklıma takılan birşey var.Sancak bilgisayar q5quadlarda display sorunu var diye bu modeli ilk etapta getirmeyecekmiş.benim bildiğim bu cihazda display sadece saati gösteriyor,yoksa yanılyormuyum?bu display sorunu beni biraz teredütte bıraktıyoksa alet on numara.bir bilene danışmak lazım.@seko 92 arkadaşda vardı galiba bu cihaz.Kendisi bir fikir belirtse...

• Birde q5quad iptv perfomansı nasıldır,araştırdım bu yönde bir bilgi bulamadım.internet bağlantım TTnet 8mbs,maksimum 7mbs alabiliyorum.iptv için tam verim alabilirmiyim?ethernetden bağlanacak modeme,wifii fazla güvenmiyorum açıkcası

• Evet sadece saati gösteriyor, başka fonksiyonu yok. Göstergesi Q5 II'ye kıyasla oldukça parlak, belki de o yüzden bozulmalar yaşanmıştır. Bende şimdilik sorun yok. Aklıma gelmişken şunu da söyleyeyim, cihazın saati her kapanışta sıfırlanıyor ve açınca tekrar ayarlamanız gerekiyor. İlk yazılımda bu yoktu, sonradan ortaya çıktı diye hatırlıyorum. Sonradan düzeltirler. Bu arada son yazılımdan beri çok zaman geçti, artık yazılım çıkması lazım. Bakarsınız sürpriz yapıp, İngilizce yazılım da verirler.

• Seko92 S kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılımdan memnun değilsen ben alırım

bir daha yazarsam küfür yiyecem büyük ihtimal, şaka yapıyorum
  • Yok valla ben çok memnunun cihazımdan :). Şöyle diyeyim, şu anda adı geçen tüm cihazları yanyana koyup bedava birini seç deseler yine bunu seçerim. Belki bir istisna Allwinner A80 cihazlar olur.
  • quote:

Evet sadece saati gösteriyor, başka fonksiyonu yok. Göstergesi Q5 II'ye kıyasla oldukça parlak, belki de o yüzden bozulmalar yaşanmıştır. Bende şimdilik sorun yok. Aklıma gelmişken şunu da söyleyeyim, cihazın saati her kapanışta sıfırlanıyor ve açınca tekrar ayarlamanız gerekiyor. İlk yazılımda bu yoktu, sonradan ortaya çıktı diye hatırlıyorum. Sonradan düzeltirler. Bu arada son yazılımdan beri çok zaman geçti, artık yazılım çıkması lazım. Bakarsınız sürpriz yapıp, İngilizce yazılım da verirler.

Üstad nasıl dil sadece çince mi şimdilik?ingilizce veya almanca yok mu?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.