Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
259.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben genelde yabancı dizi ve mkv torrentten indirdigim büyük boyutlu film izliyorum ( şirkette akk sız net var :) ) bu konuda HiMedia Q5 mi yoksa MiniX Neo X8 mi önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

@seko92

Diğer konuya da yazdım, hatırlarsan big.little platformundan bahsetmiştim. Allwinner A80 ve Octacore mimarisine sahip big.LITTLE platformunda ilk media box ön satişta. 4GB ram ve 32GB nand ve 8 çekirdek ile geliyor

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Draco-AW80-Telos-Allwinner-A80-Octa-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-2-4G-5G-WIFI-802-11AC-Bluetooth-OTA-DLNA-336181.html

•CPU: Allwinner A80 Octa-Core ARM Cortex A15/A7
    •GPU: 64-Core PowerVR G6230
    •Android 4.4 OS, support OTA
    •DRR3 4GB RAM + EMMC 32GB ROM
    •Dual-band Wi-Fi, Support 802.11 a/b/g/n/ac
    •Bluetooth 4.0/USB 3.0/ SATA/ Gigabit Ethernet
    •Support 4k2k H.265 decoding
    •Many useful apps pre-install
    •Support DLNA / Airplay / Miracast / SMB
    •Support controlled by smartphone / tablet, download google tv remote from play store
    •Come with rooted
    •Built-in XBMC, Netflix, Youtube, Hulu Plus, Plex Skype etc

iş yerinden açamıyorum şu an.

bu senin aldığın beelink'ten daha üst düzey bir cihaz mı hocam?

sanırım sen yeni ürün modellerini bize tanıttıkça ben karar değiştirmekten yeni cihaz alamayacağım

• charnel kullanıcısına yanıt
    0212 544 86 28 den 2'yi Tuşla hocam...
  • Bu Q5 Quad'ı sancak bilgisayar getiriyor mu yoksa yurtdışından mı alabiliyoruz sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Bu Q5 Quad'ı sancak bilgisayar getiriyor mu yoksa yurtdışından mı alabiliyoruz sadece?

Hocam sancak bilgisayar satışı olacak dedi, ama ne zaman belli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mühbir kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,

O zaman tek çare yurtdışı mı?
  • the wade kullanıcısına yanıt
    2ay önce cihaz çıkınca sancak bilgisayar getireceğiz demişti ama tarih vermedi, geçen ay tarih belli mi diye sordum, ay sonu belli olur demişti ama hala ses yok , tarih belli olsa ona göre hareket ederiz , ama tarih de belli değil.

• Sancak bilgisayar'a sordum getirip getirmeyeceklerini, verdikleri bilgi aşağıdaki şekilde,

Q3 ve Q10 Quad ay sonu gibi bekleniyor.
    Q5 Quad ların belli serilerinde displaylerin bir süre sonra arıza yaptığı bilgisi geldi bu sebepten dolayı Q5 Quad ı şimdilik getirmeyi düşünmüyoruz.

Zaten Q3 Quad Q5 Quad ın neredeyse aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the wade -- 6 Kasım 2014; 16:19:47 >
  • Ben Q5 Quad'ı aldığımda, aynı sitede Q10 Quad bir iki dolar altına satılıyordu. Şimdi fiyatı uçtu gitti. Q3 Quad donanım olarak aynı ama çıkışlar farklı ve sanırım USB 3.0 ve 1000 Mbit ağ bağlantısı yok.

• Off gumruge takıldı q5 :(. 50 dolar fatura kesilsin diye de soylemistim. Buyuk ihtimalle kesmediler.
    ne islem yapmam gerekiyor simdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gumruk bedeli odeyerek urunu teslim alacaksiniz...birsey yapmaniza gerek yok urunu size teslim ederlerken %18 gibi KDV odeyeceksiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Ben Q5 Quad'ı aldığımda, aynı sitede Q10 Quad bir iki dolar altına satılıyordu. Şimdi fiyatı uçtu gitti. Q3 Quad donanım olarak aynı ama çıkışlar farklı ve sanırım USB 3.0 ve 1000 Mbit ağ bağlantısı yok.

Üstat senin aldığın kişi gift 80dolar falan gibi ibareler yazmış mıydı? Bir de linkini atabilir misin lütfen?

Bu arada diğer cihaz nerelerde haber var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 7 Kasım 2014; 11:17:02 >
  • Diğer cihaz daha kargo takbinde bile yok. Zaten bu aralar bu işler biraz ağır gidiyor. Bluetooth hoparlör siparişi vermiştim ama neredeyse 5 hafta oldu gelmedi. Benim aldığım sitenin lnki aşağıda :

http://www.iandroidtvbox.com/

İşte ben bunu aldığımda Q10 Quad 109 $'dı. Kutuya 80$ yazın dedim ama onlar 27 $ mı ne yazmışlardı hatırlamıyorum. Kutu fotoğraflarında belki vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 7 Kasım 2014; 11:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytug16

Gumruk bedeli odeyerek urunu teslim alacaksiniz...birsey yapmaniza gerek yok urunu size teslim ederlerken %18 gibi KDV odeyeceksiniz...

DHL ile geldi.
    ordino ve terminal icin 330 tl istiyorlar + kdv :((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molenbeek

quote:

Orijinalden alıntı: beytug16

Gumruk bedeli odeyerek urunu teslim alacaksiniz...birsey yapmaniza gerek yok urunu size teslim ederlerken %18 gibi KDV odeyeceksiniz...

DHL ile geldi.
    ordino ve terminal icin 330 tl istiyorlar + kdv :((

Oha nasıl yani cihazın fiyatı dahil mi değil mi buna

• DHL ile almanız çok yanlış olmuş. Bedava Çin kargosu varken hiç gerek yoktu. Bunlarla gelince takılmaması mümkün değil çünkü takılınca bunlar ekstra para kazanıyordu sanırım. Önce cihazı kurtarın sonra DHL'ye ağır bir mail yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

SINGAPORE (Yurt Disi)/- - 20/10/2014 19:31:00 The item was forwarded to the destination country (Otb)
    SINGAPORE (Yurt Disi)/- - 21/10/2014 23:50:00 Send item abroad (EDI-received)
    İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖY İST.ULUSLARARASI PİM 30/10/2014 18:42:46 Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı
    İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖY İST.ULUSLARARASI PİM 31/10/2014 11:41:34 İSTANBUL UKİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
    İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL UKİM 31/10/2014 13:38:02 Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL UKİM 03/11/2014 16:09:44 Torbadan Alìndì

Öf ya bir kargo daha ne kadar süründürülebilir. PTT ne istiyor acaba bu kargodan? Bu hafta teslim işi sakat sanki.

Arayıp bilgi alınacak bir tel no ları falan var mı bunların?

Hala hiç bir değişiklik yok. 30 Ekim den beri İstanbul da sürünüyor.

Birileri açtı, beğendi, kullanıyor heralde aleti. Gönderceklerse bari FW yi güncelleyip göndersinler.

Bu arada bende de acaba gümrük sıkıntısı falan mı oldu?

• Valla ben PTT takip sayfasında kargonun oturduğum şehre geldiğini gördüğüm anda gidip kendim alıyorum. Orada yığınla kargo oluyor, sıra gelene kadar haftalar geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 7 Kasım 2014; 23:19:04 >
  • sadece gümrük işlemleri için ücret.

30 gün bekleyemem diye 20 dolar fazla verip hızlı gelsin dedik ama pişman oldum.
    dün tüm evrakları hazırladım. mail attım. yarın ödeme ile ilgili tam bilgi gelecek. net bilgi yazarım. en azından alacak arkadşlar olursa DHL ile hazırlıklı olurlar..
  • şu an acaip mutluyum :)
    DHL Elektronik sisteme geçmiş. Kategori 3 diye bir bölüm açmışlar 1500 dolar ve altı. bireysel gönderilerde artık öyle yüksek ücretler alınmıyor.
    3 gün içerisinde çekim yapılırsa ardiye masrafından da muaf olunuyor.
    şu an işlemler bitti. 165 USD lik bir fatura için toplam masraf 53,93 TL ödüyorum.

artık Herkes DHL UPS ile alışveriş yapabilir. bu herkes için çok avantajlı olacak..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.