Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
259.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Molenbeek

şu an acaip mutluyum :)
    DHL Elektronik sisteme geçmiş. Kategori 3 diye bir bölüm açmışlar 1500 dolar ve altı. bireysel gönderilerde artık öyle yüksek ücretler alınmıyor.
    3 gün içerisinde çekim yapılırsa ardiye masrafından da muaf olunuyor.
    şu an işlemler bitti. 165 USD lik bir fatura için toplam masraf 53,93 TL ödüyorum.

artık Herkes DHL UPS ile alışveriş yapabilir. bu herkes için çok avantajlı olacak..

selam

bu gönderinin dhl kurye masrafını ürün aldığınızda kesmemişlermiydi?
    yani verdiğiniz bu 53 tl taşıma bedeli mi yoksa gümrük bedeli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanbeyhan

quote:

DHL Elektronik sisteme geçmiş. Kategori 3 diye bir bölüm açmışlar 1500 dolar ve altı. bireysel gönderilerde artık öyle yüksek ücretler alınmıyor.
    şu an işlemler bitti. 165 USD lik bir fatura için toplam masraf 53,93 TL ödüyorum.

artık Herkes DHL UPS ile alışveriş yapabilir. bu herkes için çok avantajlı olacak..

selam

Şöyle ki,

119 USD Cihaz Parası + 46 USD DHL Kargo hizmeti için ödediğim ücret. toplam 165 USD yi cihaz alırken ödedim
    Sonra Türkiye girişinde gümrüğe takıldı, eskiden ordino ve terminal ücretleri çok yüksekti. herkes şikayetçiydi. hatta takıldığında üzülmüştüm gitti cihaz parası diye.
    Ancak öğrendim ki sadece KDV yi ödeyebiliyorsunuz. Vergi işlemleri için 53,93 TL gibi bir rakam çıktı.

ve sadece yaptığım, bana mail ile gönderilen evrakları ve istnilen evrakları mail ortamında gönderdim. 1 iş günü içerisinde ürün gümrükten çıkmış bana geliyor. vergi ödemesini de kuryeye yapacağım.
    yarın elimde olur şu an istanbuldan- Antalya aktarmada

• İyi bari, hallolmasına sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 11 Kasım 2014; 14:47:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Molenbeek M kullanıcısına yanıt
    Üstat hayırlı olsun. Peki toplam kaç günde gelmiş oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 11 Kasım 2014; 16:24:44 >
  • Himedia q5 ve q12 bunlardan hangisi tavsiye edersiniz.2saattir konuyu okumaktan gına geldi.

• darksteal D kullanıcısına yanıt
    Q5 her türlü Q12'den iyidir. Donanım falan aynı, sadece çıkışlar ve kasa farkı vardır. Tabi Q12 II ve Q5 II'den bahsediyorum. Q12 II Türkiye'de satılıyor, diğeri satılmıyor. Q5 Quad ise diğerlerinden çok üstün tabi ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 11 Kasım 2014; 20:58:27 >
  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.de/gp/product/B00F7U16A6

bahsettigin urun bu mu sparisi vermeyi dusunuyorumda?
  • Sancak bilgisayar Q3 Quad ve Q10 Quad ay sonuna doğru gelir dedi yaptığmız telefon görüşmesinde.Q5quad display sorunları yüzünden ilk etapta gelmeyecekmiş.
    Q5Quad ile Q3Quad arasında ciddi farklar varmı,f/p açısından?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya vakıf arkadaşlardan şu üç ürün hakkında yorum yapabilirlermi?
    Himedia Q5 Quad
    Himedia Q3 Quad
    Minix neo 8h
    Üçü arasında bir karar veremedim.

• q5 quad bence daha doğru tercih olacaktır üstat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

q5 quad bence daha doğru tercih olacaktır üstat.

Onuda bulmak zor.Fikir vermesi açısından kıstaslarımı şöyle açıklayabilirim.popcornhour a-110 kullanıyorum gayet menmundum ama emekliye ayrılma vakti geldi.
    Sistemim şu şekilde:
    Samsung 46 f 6650 led tv
    Samsung h-450 soundbar
    Wd 1tb harici hdd
    Digitürk 9503 hd
    Bağlantılarım:
    a-110 hdmi kablo ile tv ye
    a-110 optik çıkışdan soundbarın optik girişine bağlı
    Digitürk hdmi kablo ile tvye bağlı
    Soundbarın air share özelliği ile digitürkden gelen sesi alıyorum.
    Bu sistemde bu bağlantılarla a-110 in yerini alacak bir medya player arıyorum.

• Öncelikli tercihim usbden harici hdd bağlantısıyla 1080p 5.1dd,dts filmlerimi kayıpsız hem görüntü hemde ses olarak işleyebilmesidir.ama hardware olarak yazılımla değil.
    İkinci tercih malum android,xbmc,iptv.
    Varmı böyle bir medya player

• quote:

Orijinalden alıntı: darksteal

http://www.amazon.de/gp/product/B00F7U16A6

bahsettigin urun bu mu sparisi vermeyi dusunuyorumda?
    Bu varken ne gerek var onu almaya ? Ayrıca fiyatı çok yüksek. Çin'den getirt bence...

http://www.amazon.de/HiMedia-Q5quad-Mediaplayer-HD-Audioformate-Gigabit-LAN/dp/B00PB1ZMY2/ref=sr_1_4?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1415774172&sr=1-4&keywords=himedia

• quote:

Orijinalden alıntı: ghettomania

Öncelikli tercihim usbden harici hdd bağlantısıyla 1080p 5.1dd,dts filmlerimi kayıpsız hem görüntü hemde ses olarak işleyebilmesidir.ama hardware olarak yazılımla değil.

Öncelikli tercihin için Himedia'lar en iyisidir diyebilirim. Ne ses ne de görüntüde sıkıntı olmaz. Ancak Himedia Q5 Quad yazılımında Google Play yok, onu ayrıca kuruyorsun. Bunu baştan yazıyorum ki almak isteyen arkadaşlar sonradan ürünü kötülemesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

quote:

Öncelikli tercihim usbden harici hdd bağlantısıyla 1080p 5.1dd,dts filmlerimi kayıpsız hem görüntü hemde ses olarak işleyebilmesidir.ama hardware olarak yazılımla değil.

Öncelikli tercihin için Himedia'lar en iyisidir diyebilirim. Ne ses ne de görüntüde sıkıntı olmaz. Ancak Himedia Q5 Quad yazılımında Google Play yok, onu ayrıca kuruyorsun. Bunu baştan yazıyorum ki almak isteyen arkadaşlar sonradan ürünü kötülemesinler.

Yalnız yabancı forumlarda himedia ya yazılım konusunda fazla destek yok gibi minix neo lara göre,ki kanımca cihazın android xbmc yönü ile ilgili himedia firması fazla destek vermiyor.

• quote:

Teşekkürler.
    P
  • quote:

Teşekkürler.
    Bugun teslim alacagim Antalyadan.
    simdi subeye almaya gidiyorum. Aradilar az önce.
    10 gun oldu tam.
    Pazartesi aldim. Carsamba kargoya verdiler. Cuma gumruge girdi. Pazartesi evraklari gümrük halletti. Sali da gumrukten cikti.
    Kisacasi 7-10 gün diyebiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ihsanbeyhan

quote:

selam

Şöyle ki,

119 USD Cihaz Parası + 46 USD DHL Kargo hizmeti için ödediğim ücret. toplam 165 USD yi cihaz alırken ödedim
    Sonra Türkiye girişinde gümrüğe takıldı, eskiden ordino ve terminal ücretleri çok yüksekti. herkes şikayetçiydi. hatta takıldığında üzülmüştüm gitti cihaz parası diye.
    Ancak öğrendim ki sadece KDV yi ödeyebiliyorsunuz. Vergi işlemleri için 53,93 TL gibi bir rakam çıktı.

ve sadece yaptığım, bana mail ile gönderilen evrakları ve istnilen evrakları mail ortamında gönderdim. 1 iş günü içerisinde ürün gümrükten çıkmış bana geliyor. vergi ödemesini de kuryeye yapacağım.
    yarın elimde olur şu an istanbuldan- Antalya aktarmada

sevindim, işiniz kolaylıkla çözülmüş. iyi günlerde kullanmanız dileğimle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

quote:

Yalnız yabancı forumlarda himedia ya yazılım konusunda fazla destek yok gibi minix neo lara göre,ki kanımca cihazın android xbmc yönü ile ilgili himedia firması fazla destek vermiyor.

Himedia'ya forumlardan hiçbir destek yoktur. XBMC için de yoktur. Ayrıca ben cihaz modeline özelleştirilmiş XBMC'lerin hiçbir cihazda düzgün çalıştığına inanmıyorum. XBMC, hangi platforma hizmet ettiği belli olmayan bir yazılım. Bu zamanda en çok desteği Android cihazlara vermesi gerekirken o hala en az desteği Android'e vermeye devam ediyor nedense...

• Şu an Q5'i nereden alırım en rahat, hangi siteyi tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.