Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
259.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hi media Q9 olan modeli hazir gelmisken bir kez olsun denemek icin cihazi kurdum..cihaz androit dili turkce media center uygulamasi ingilizce olarak calisiyor..Bazi media denemelerimde guzel sonuclar aldim media oynatimi gercekten basarili ozellikle goruntu ve alt yazilardaki netlik beni cezbetti diyebilirim..Bu cihaz dual core cift cekirdekli olan modeli ama gayet stabil ve hizli calisiyor menuler arasinda gecis uygulamalardaki hizi gayet iyi begendigimi soyleyebilirim..Kumandasi sanirim diger modellerin ki ile ayni cekim gucu guzel malzeme kalitesi orta seviye diyebilirim...bu arada karaoke icin olan mikrofonlarindaki ses kalitesi cok iyi yada bende ses iyi konser havasinda onuda denedim..daha fazla kurcalamadan kutusuna koyup geri iade edicem cunku tipini begenmedim..Q10 modeli daha yakışıkli onu alıcam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytug16

Hi media Q9 olan modeli hazir gelmisken bir kez olsun denemek icin cihazi kurdum..cihaz androit dili turkce media center uygulamasi ingilizce olarak calisiyor..Bazi media denemelerimde guzel sonuclar aldim media oynatimi gercekten basarili ozellikle goruntu ve alt yazilardaki netlik beni cezbetti diyebilirim..Bu cihaz dual core cift cekirdekli olan modeli ama gayet stabil ve hizli calisiyor menuler arasinda gecis uygulamalardaki hizi gayet iyi begendigimi soyleyebilirim..Kumandasi sanirim diger modellerin ki ile ayni cekim gucu guzel malzeme kalitesi orta seviye diyebilirim...bu arada karaoke icin olan mikrofonlarindaki ses kalitesi cok iyi yada bende ses iyi konser havasinda onuda denedim..daha fazla kurcalamadan kutusuna koyup geri iade edicem cunku tipini begenmedim..Q10 modeli daha yakışıkli onu alıcam..

Geçmiş olsun hocam, yurt dışı alışveriş tecrübem yok ama bundan sonra ki adımlar da karşı tarafla iyi iletişime geçmek gerekir yoksa sizinde korktuğunuz kargo olayı sizi yıpratabilir tahminimce. Karşı tarafın kurumsal kimliği ne derece oturmuş, ürününe ne derece sahip çıkar bu da sizin şansınıza kalmış artık.
    Umarım en az zararla olayı kapatırsınız. Bende bu tür olaylardan çekindiğim için internetten alışverişe mesafeli duruyorum.

• Benim bildiğim kadarıyla PTT kargo ile yollanırsa çok maliyeti olmuyor. Böyle şeyler zaman zaman olabiliyor. İnternetten alışveriş yapmazsanız aynı ürünü buradan iki katı fiyata alırsınız, tek farkı da sizin yerinize adamlarla başkası uğraşır. İsterseniz cihazı Sanalpazar'dan, aldığınız fiyata satın, bir günde satılır.

Bu arada benimkinin yazılımı fos çıktı. İngilizce falan değil, aynı yazılım, Play Store yok ve de apk indirip kurulsa bile açmıyor. Medya oynatması çok iyi, internet daha hızlı ve akıcı. Beklemedeyim yani...

• Hocam şimdi play store çince yazılımda mevcut ama ingilizcede mi yok ?
  • İlk kullandığım yazılım Sancak Bilgisayar'ın linkini verdiği 1.0.1 sürümüydü ve onda Goggle Play vardı. Sanırım 1.0.2 sürüm yazılımda da varmış. İngilizce yazılım diye dün yüklediğim 1.0.4 sürümünün ise Çince 1.0.4 sürümden bir farkını göremedim ve içinde Google Play de yok. Üstelik kurulamıyor da... İstediğim uygulamaların Apk dosyalarını indirip kurarak kullanıyorum. Ayrıca henüz bu yazılımların hiçbirisi root edilmemiş durumda.

Tüm bunlara rağmen yine de cihazı hiçbir cihaza değişmem. Freaktab'daki arkadaşlar adı sanı duyulmamış problemli cihazlarla uğraşacaklarına şu cihazın yazılımına bir el atsalar cihaz rakipsiz olur. Zaten %80 sorunsuz bir cihaz, birazcık elden geçmesi gerekiyor o kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 18 Ekim 2014; 12:27:57 >
  • Arkadaslar buyicoins yanlis gonderimle ilgili ozur dileyerek konuyla ilgili yardimci olacaklarini iceren msj gondermis.mail adreslerine bana gelen urunun resimlerini gondermemi istediler.yollladim resimleri bakalim hangi sartlarda nasil yardimci olacaklar cok mrk ediyorum..çinde musteri memnuniyeti ne derece onemli hep birlikte gorecegiz..

Alisverisimle ilgili yardimci olmalari gereken durumlarda su sekilde olmalidir...

1: yanlis gelen urunun geri iadesi bedelsiz gonderim..
    2: siparis ettigim urunun suan ellerinde olmayip tedarik edilmesi veya es deger urun ( musteri istegi talebine uygun olmasi sartiyla )
    3: iade ettigim urunun para iadesi yapilmasi.
    4: sorunsuz alisveris mutlu son :))

• Merhaba arkadaşlar buyicoins msj göndermiş fakat İngilizceyi translate ile çevirdiğim için tam olarak nedemek istemişler anlayamadım..gelen msj buraya kopyalıyorum İngilizce bilen birisi bana tercüme ederse çok sevinirim..Herkeze iyi pazarlar.

Gönderen: Satıcı - BuyinCoins Inc

19.10.2014 04:15 EEST

Dear Madam/Sir, Thanks for your message and sorry for the delaying repsonse .

Sorry to tell you that the item P043713 is out of stock now , so we don't sell it temporary.

Besides, we just get response that we did send you the another item P043714($165.49 ) instead . It might be the negligence of our warehouse stuff that caused this inconvenience to you. They have a lot of orders to handle every day, hope you understand.In this case, since you have got it now , how about we refund u 15USD as compensation and you donm't need to send it back ? If you still don 't need it , you can resell it to others who need it , OK?

Hope we can reach a consensus on this matter.

Looking forward to you reply.

Best regards.

Della.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytug16

İngilizce bilen birisi bana tercüme ederse çok sevinirim..

hocam kimse çevirmemiş yardım olsun diye bozuk ingilizcem ile çevirmeye çalışacağım. daha iyi bilen bir mutlaka çıkar diye umut ediyorum.
    Gönderen: Satıcı - BuyinCoins Inc

Dear Madam/Sir, Thanks for your message and sorry for the delaying repsonse .
    Mesajınız için teşekkürler ve geçiken cevap için özür dileriz.

Sorry to tell you that the item P043713 is out of stock now , so we don't sell it temporary.
    P043713' in şuanda stokta olmadığını söylemekten üzgünüz. bu yüzden bu ürünü geçici olarak satmıyoruz.

Besides, we just get response that we did send you the another item P043714($165.49 ) instead . It might be the negligence of our warehouse stuff that caused this inconvenience to you. They have a lot of orders to handle every day, hope you understand.In this case, since you have got it now , how about we refund u 15USD as compensation and you donm't need to send it back ? If you still don 't need it , you can resell it to others who need it , OK?
    ayrıca, bu ürün yerine size P043714($165.49 ) ürününü gönderdiğimizi yeni öğrendik. size verdiğimiz rahatsızlığın nedeni depomuzda çalışanların ihmali yüzünden olabilir. çalışanların üstesinden gelmeleri gereken çok fazla sipariş var, umarım anlıyorsunuz. bu durumdan dolayı elinizde o ürün var. şöyle yapsak, size telafi olarak 15 dolar geri ödesek ve siz de o ürünü geri göndermeseniz acaba nasıl olur, ne dersiniz? eğer hala ona ihtiyacınız yoksa ihtiyacı olan başka birine satabilirsiniz. olabilir mi? OK mi?

Hope we can reach a consensus on this matter.
    Umarız bu mesele konusunda bir fikir birliğine varabiliriz.

Looking forward to you reply.
    hemen cevap vermenizi bekliyoruz

Best regards.
    saygılarımızla

Della.

Not: hocam yazışmalar konusunda ingilizce bölümüne yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirler.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_671/tt.htm

• Tam çakallar valla, 15 dolara fit etmeye çalışıyorlar adamı

• quote:

Orijinalden alıntı:dirgen
    hocam kimse çevirmemiş yardım olsun diye bozuk ingilizcem ile çevirmeye çalışacağım. daha iyi bilen bir mutlaka çıkar diye umut ediyorum.

dirgen@ vakit ayırıp çeviri konusunda yardımcı olduğun için çok tşk ederim..
    Buyicoins gönderdiği msjı translate ile çevirdiğimde acabamı dedim..senin çevirin bu anlamda çok faydalı oldu arkadaşım tekrar tşk ederim..

Bu alışverişimle ilgili kısaca şöyle ifade edeyim..yurt dışından veya sanal ortamda yaptığım genel alışverişlerimde her zaman risk olduğunun bilincinde olduğumu belirtmek istiyorum..
    ve bu sebeple yaşadığım mağduriyetle ilgili en ufacık endişe etmedim..zaten öyle bir şey hissetseydim..sanal ortamda alışverişten uzak dururdum..yüksek Mevla tutarlı ürünlerde bu tarz alışverişleride kendimce doğru bulmuyorum..
    Buyicoinsle yaptığım alışverişte bana siparişini verdiğim ürünün farklı bir modelini gönderdiler..hatta yolladıkları model benim istediğim modelden 10$ kadar daha pahalı olanı geldi..
    gelen cihaz daha pahalı olabilir..Ben modelinin tipini v.s yazılım destediğini olmayaşından ötürü cihaza çok ısınamadım..Bu sebeple cihaza sahip olmak istemiyorum..
    15$lık müşteri değilim..paypalda hak talebinde bulunacağım kimi haklı görüyorsa ödemeyi o şekilde gerçekleştirsin o zaman..yada işi zora sokacak başka formüller varmıdır arkadaşlar.?

• beytug16 B kullanıcısına yanıt
    ben de aynı siteden q10 ii almıştım, ne gümrük ne de yanlış model gibi bir sorun olmadı, geçmiş olsun
  • Daha önce de yazdığım gibi ilk önce cihazı aldığınız fiyata burada satılığa çıkarın. Hemen satılacaktır. Sonra da 15 doları kabul edip yeni chaz sipariş edin. Siteyle uğraşmaya değmez, mesafe çok uzak, zaman kaybı olur. Sonuçta cihaz medya oynatma işini yapıyor, alan da memnun kalacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Güncel ING. Yazılım :

http://dl.himedia-tech.cn/3798/himedia/googleplay/20140721/update_qualcore_Q5.zip

Bir şeyi merak ediyorum, siz bu yazılımları nasıl indiriyorsunuz ve nereden haberiniz oluyor ? Dün Himedia'ya ve cihazı aldığım siteye bu konuda sağlam bir fırça attım. Bu cihazın İngilizce yazılımının indirilebileceği tek bir link bile yok. Son çıkan yazılımlar nasıl temin ediliyor ? Bu işe acayip sinirlenmeye başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

ben de aynı siteden q10 ii almıştım, ne gümrük ne de yanlış model gibi bir sorun olmadı, geçmiş olsun

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Daha önce de yazdığım gibi ilk önce cihazı aldığınız fiyata burada satılığa çıkarın. Hemen satılacaktır. Sonra da 15 doları kabul edip yeni chaz sipariş edin. Siteyle uğraşmaya değmez, mesafe çok uzak, zaman kaybı olur. Sonuçta cihaz medya oynatma işini yapıyor, alan da memnun kalacaktır.

feelulive tşk ederim çok saol..malesef piyango bana vurdu..:))

Seko92 sizin daha önce söylediğinizi dikkate alarak cihazı her ihtimale karşı satılığa çıkarmış durumdayım..ayrıca firma itirazıma tazminat arttırımı şeklinde çözümleme çabasında 20$ teklif ettiler..
    Senin cihazın eng yazılımıda çıkmış hadii hayırlı olsun...:))

• Sancak Bilgisayar'ın verdiğini söylüyorsan, o eski versiyondu. Bana yenisi lazım. Himedia mailime yanıt verip yeni yazılım için mediafire linki göndermiş. Bakalım akşama denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 20 Ekim 2014; 11:29:50 >
  • Himedia'nın verdiği yazılımı yüklemeye çalıştım ama tam yüklenirken hata verdi.İki defa denedim ama olmadı. Bu arada cihazı satın aldığım Iandroitvbox sitesi de yazdığım yazı sonrası sitesine yazılım linklerini eklemiş ama eklediği linkler yine Çin forumlarındaki linkler, yani hepsi Çince.

Acaba cihazı root edebilir miyim diye uğraştım ama onu da beceremyince pes ettim. Sancak Bilgisayar veya herhang bir Avrupa sitesi satıncaya kadar bu cihazda Google play'i unutun. Şimdilik Aptoid sitesi işimi görüyor.

Kullandığım 1.0.4 yazılımı ile cihazın internet performansı inanılmaz arttı. Merak edenler için, derbi maçı öncesi 1200 kbps'lik Lig TV paketi satın aldım ve gayet iyi bir görüntüde maçı izledim. İki üç defa donma yaptı ama maçı kapatıp tekrar açınca devam etti.

• Seko92 hocam firma bu cihazla ilgili yazılım konusunda neden bu kadar gec kaldi ve neyi bekliyorlar anlamadim...daha onceki cihazlardan olusmus bir alt yapi var zaten ver coskuyu gitsin..insanlar iphone 6 gibi himedia bekliyor..cihazin dogru duzgun satisini yapan yer bile yok...ben bu modelin cok satacagini dusunuyorum fakat firma isi nedense agirdan aliyor..umarim bu kadar emegine cabana bekledigimize degecek bi yazilim cikarirlarda bizde tadini cikaririz...Dual core modelinden hevesimi aldim..Bende Quad core modelini alıcam..

• Himedia'dan bir yanıt daha geldi. Dediklerine göre çin versiyonu cihazda İngilizce yazılım çalışmıyormuş. İyi de Sancak Bilgisayar yukarıda linkini verdiği yazılım çalışıyordu. Anlamadım ben bu işi...

• Çin yapımı cihazlarda mantık arama!
  • Evet arkadaşlar, son bir atımlık kurşunum kalmıştı ve bu sefer oldu . Bir Rus sitesindeki arkadaşlar sağolsunlar, her şeyi daha önce linkini verdiğim aşağıdaki siteye yüklemişler. Sayfadaki "gaps" isimli klasör içerisinde bulunan güncelleme dosyası Google play ve gerekli olan diğer şeyleri kurdu. Kurulum biraz korkuttu yalnız. Cihaz donup kaldı ve saat göstergesinde "4" yazısı sabit duruyordu, ben de fişini çekip takmak zorunda kaldım. Sonra açıldı ve 15 adet güncelleme yapılıyor diye yazdı ve güncellemeler bitince açıldı.

Artık cihazın bana göre bir eksiği kalmamıştır. Bundan sonra hiç güncelleme çıkmasa da olur.

https://www.dropbox.com/sh/40gu142pvppc0hb/AAD1a_09rpk2V-Kw833IctONa?dl=0

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.