Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
259.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilginc. guzel tespit. paylasim icin tesekkur

Hormetler
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, indirdim şimdi. Yakında güncellerim cihazı.

@basitadam
    Problem yaşıyorsanız denemenizde fayda var. Sağolun...

Sevgilerimle
  • Benim q3 bu aralar tad vermiyor. Nedense takılıyor, özellikle klavye açınca cihaz takılıyor . 3 4 sn yanıt vermiyor sonra Devam ediyor işlem yapmaya. Kürdan yöntemiyle en Son yazılımı da yükledim ama sonuç aynı. Başına gelen var mı bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyildizemre -- 21 Ağustos 2015; 16:56:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodinin yeni sürümü çıkmış,artık harici hdd yi direk görüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

Kodinin yeni sürümü çıkmış,artık harici hdd yi direk görüyor

Ben yuklemedim siz yuklediniz mi bir sorunu yok değil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim için önemli bir sorum. Lütfen tecrübeliler cevaplasın. Ben film vb izlemekten daha çok (müzik player gibi düşünebilirsiniz) wav, flac, ape , mp3 gibi ses parçalarını dinlemek için Hİmedia almak istiyorum. BU YÜZDEN bu Himedia modellerinden HANGİ MODELİ ALMALIYIM. Kullanmayacağım özellikler için para ödemek istemiyorum. Hi-Fi siteme bağlayarak akliteli ses almak isityorum. Acaba doğru bir yoldamıyım ve tercih doğru mu? Yoksa Popcorn, Dune gibi cihazları mı almam gerekir? Veya bu hedefim için başka seçenekler de var mıdır? Cevap alabilirsem çok çok mutlu olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

Kodinin yeni sürümü çıkmış,artık harici hdd yi direk görüyor

Ben yuklemedim siz yuklediniz mi bir sorunu yok değil mi

Eski sürümü bende hata verdiği için kullanamamıştım yorum yapamayacağım.eski sürümde hdd gösterememiştim yeni sürümünde görüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_nrdgn

Arkadaşlar benim için önemli bir sorum. Lütfen tecrübeliler cevaplasın. Ben film vb izlemekten daha çok (müzik player gibi düşünebilirsiniz) wav, flac, ape , mp3 gibi ses parçalarını dinlemek için Hİmedia almak istiyorum. BU YÜZDEN bu Himedia modellerinden HANGİ MODELİ ALMALIYIM. Kullanmayacağım özellikler için para ödemek istemiyorum. Hi-Fi siteme bağlayarak akliteli ses almak isityorum. Acaba doğru bir yoldamıyım ve tercih doğru mu? Yoksa Popcorn, Dune gibi cihazları mı almam gerekir? Veya bu hedefim için başka seçenekler de var mıdır? Cevap alabilirsem çok çok mutlu olacağım.

Bu işi her türlü medya oynatıcı yapar da, sadece müzik dinleyecek olsam bir tane kaliteli mp3 çalar alır sisteme bağlarım olur biter. Bunun için böyle bir cihaza gerek yok.

• Bunu da değerlendireceğim kardeşim. Tşk ederim cevap için.
  • Arkadaşlar ingiliz versiyonu himedia q5 quad(v1.09 yüklenebilen) satmayı düşünen varsa pm atsın lütfen. Vtenin atmos olayını çözmesini bekledim ama çözmeye niyetleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 29 Ağustos 2015; 0:04:07 >
  • arkadaşlar Q3 ile Q5 arasında görüntü kalitesi açısından fark var mı ?
    cihazı sadece film seyretmek ve dt play kullanımı için satın almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz q3 mü q5 mi ?
    teşekkürler..
  • arada fiyat farkı çok az değil yeni alım için q3 mü önerirsiniz yoksa q10 mu ve kısaca neden teşekkürler amaç sadece film ve medya izlemek
  • Arkadaşlar benim q5 .ass formatındaki altyazılarda Türkçe karakterleri garip karakterlere çevirerek okunmayacak düzeye getiriyor. mx player ve kendi oynatıcısı aynı durumda. Nasıl çözebilirim bu durumu?
  • Merhaba,
    Eğer prof bir dinleyici iseniz ve üst seviye bir sisteme sahipseniz network player öneririm.Bunların fiyatları marka ve kalitesine göre yükseliyor fakat en optimum olanı pio N50A'dır.DAC'ı sabre ve 32bit hiRes desteği vardır.Ama orta seviye bir bir kullanıcı iseniz bence Q10 iş yapar ama dune daha müzikaldir diye düşünüyorum.Çünkü dune'de sabre kullanıyor.Flac sesteği kesinlikle olmalı, DSD olursa daha iyi.Ama dediğim gibi ekipmanlarının üst seviye yani, aradaki farkları fark ettirecek kalitede olmalı.
  • maximus698 M kullanıcısına yanıt
    maximus698 kardeşim cevap için teşekkkür ederim. Sizin cevabınızdan sonra Himedi almaktan vazgeçtim. Ebaydan "Finished Digital turntable lossless music player APE WAV MP3 AK4495 DAC" adında muzik player satın aldım. Umarım beni tatmin eder.
  • Arkadaşlar q3 e 1.09 yükleyen varmı sancak sorunlu falan diye yazmış acaba sorunlar çözüldü mü? Ben hala 1.07 ile kullanmıyorum 1.08 in linkler i de ölmüş tekrar yükleyebilecek olan var mı acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: mühbir

Arkadaşlar q3 e 1.09 yükleyen varmı sancak sorunlu falan diye yazmış acaba sorunlar çözüldü mü? Ben hala 1.07 ile kullanmıyorum 1.08 in linkler i de ölmüş tekrar yükleyebilecek olan var mı acaba.

Ben yükledim sıkıntı yok, yükleyebilirsiniz.

Sadece avrupa ise avrupa cin ise cin yazilimi yükleyin ve sadece Q3 için olan yazılımı kullanın, Q5 falan yüklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvven -- 2 Eylül 2015; 16:58:37 >
  • Teşekkürler. Önceki sayfalarda ki linkten mi indirdiniz acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: mühbir

Teşekkürler. Önceki sayfalarda ki linkten mi indirdiniz acaba.

Evet tugsay vermiş bir önceki sayfada var. (Avrupa sancak için olan)

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_nrdgn

maximus698 kardeşim cevap için teşekkkür ederim. Sizin cevabınızdan sonra Himedi almaktan vazgeçtim. Ebaydan "Finished Digital turntable lossless music player APE WAV MP3 AK4495 DAC" adında muzik player satın aldım. Umarım beni tatmin eder.

Merhaba : dr_nrdgn
    Himedia bu işi hem sinema hem stereo'yu birlikte götüreceğim bir cihaz.Senin aldığım cihaz 200$ civarı sanırım.Gümrük konusunu da dikkate aldığını düşünüyorum.Satıcı tutarı düşük gösterebilirse gümrüğe tabi olmadan gelebiliyor.Kalite konusunda da deneyip senin yorum yapmanı bekleyeceğim.Bu işi çok iyi yapan cihazlar 3-4 bit TL'den başlıyor.
    Hayırlı uyğurlu olsun arkadaşım.Umarım beklendilerini karşılar...
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.