Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
259.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet Q5 quad.Ayrıca Android cihazlar için A Torrent kullandım ben hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guvven kullanıcısına yanıt
    Ayni ekipmanlari kullaniyorum 1.07 surumunde hic sorun yasamadm hic guncelleme yapmadim q3 e.

• Bende ki klavye de i ve nokta enter gibi tuşlar çalışmıyor.Android kalvye ayarlatından sadece tr seçmeme rağmen yinr çalışmıyor.torrenti hdd seçtiremedim bir türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

Bende ki klavye de i ve nokta enter gibi tuşlar çalışmıyor.Android kalvye ayarlatından sadece tr seçmeme rağmen yinr çalışmıyor.torrenti hdd seçtiremedim bir türlü

Ayarlardan default storage olması lazım orayı harddisklerden birini seçince oluyordu galiba. Ben utorrent kullanıyorum ve external harddiske indiriyor.

1.0.8 kullanıyorum 1.0.7 mı dönsem?

Sancak 1.0.9'da sorun var demişti kurmadım. Kuran varsa yorum yapabilir mi ve link verebilir misiniz. (Cin sürümü değil sancaktan aldım Q3 quad)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Bende ki klavye de i ve nokta enter gibi tuşlar çalışmıyor.Android kalvye ayarlatından sadece tr seçmeme rağmen yinr çalışmıyor.torrenti hdd seçtiremedim bir türlü

Ayarlardan default storage olması lazım orayı harddisklerden birini seçince oluyordu galiba. Ben utorrent kullanıyorum ve external harddiske indiriyor.

1.0.8 kullanıyorum 1.0.7 mı dönsem?

Sancak 1.0.9'da sorun var demişti kurmadım. Kuran varsa yorum yapabilir mi ve link verebilir misiniz. (Cin sürümü değil sancaktan aldım Q3 quad)

Teşekür ederim ama orayı bulamadım.türkçe kullandığım için mi problem acaba akşam ing. Çevirip bakayım.sizden rica etsem o menüyü fotosunu çekebilirmisiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Utorrent'de indirme yeri değiştirilemiyordu diye hatırlıyorum sma emin de değilim. Atorrent istenilen diski seçmeye izin veriyordu.

Atorrent utorrent hepsi aynı.sancak bilgisayarda görüştüğümde ayarlardan depolama alanından taktığım hdd yi işaretelmem gerektiğini söyledi ama öyle bir menü bulamadım kafayı yiyecem :)

Torrent programının içinde ayar olması lazım.

• Arkadaslar q3 sancaktan 1.0.9 yukleyen var mı, varsa ve problem yoksa link verebilir mi

Bir de 1.0.7 veya 1.0.9 yuklersem butun ayarlar, launcher falan gidiyor mu en bastan mi yapmak gerekecek herseyi

• quote:

quote:

quote:

Utorrent'de indirme yeri değiştirilemiyordu diye hatırlıyorum sma emin de değilim. Atorrent istenilen diski seçmeye izin veriyordu.

Atorrent utorrent hepsi aynı.sancak bilgisayarda görüştüğümde ayarlardan depolama alanından taktığım hdd yi işaretelmem gerektiğini söyledi ama öyle bir menü bulamadım kafayı yiyecem :)

Torrent programının içinde ayar olması lazım.

Hocam torrent programımda kayıt edeceğim yeri seçebiliyorum ama harici hdd görünmüyor.cihazın ayarlar kısmında default stroge equipment diye bir yerden hdd yi c veya d ise seçmen lazım.ama q10 larda bu menü yok.Sancak bilgisayardan Nejati Bey de anlattı sonra fotoğraf çekip bakınca q10 larda böyle bir menü olmadığını teyit etti.q3 de var ama q10 da yok ilginç.1.08, 1.09 ve haziranda çıkan 1.09.1 bile yükledim onlarda yoktu.akşama 1.07 deneyecem belki onda vardır
    Yakın zamanda 1.10 çıkacakmış inşallah onda vardır.torrent için aldım torrent indiremiyorum sinir oldum
    Harici hdd deneyecem ama olmazsa boşuna para vermiş olacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 14 Ağustos 2015; 8:29:08 >

• Bu akşam bende şu torrent işine bir bakayım diyorum ama aklımı kurcalayan bir soru var. Film izlerken bile (makul ölçüde) ısınan q3 ü torrent indirmek hayli zorlayacaktır. Daha önce telefonuma bir mkv indirmeyi denedim ordan biliyorum :) acaba yüksek ısıda saatlerce çalışmak sorun yaratırmı cihaz için? Malum fan yok..

• Torrent için Q3 bende kullanıyorum bazen 4 gün devamlı açık kalıyor. Biraz ısınıyor ama hiç bir problemle karşılaşmadım. Hatta hem film seyredip hem de indirdiğim oluyor kesinlikle bir takılma resetleme gibi bir olay olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Bu akşam bende şu torrent işine bir bakayım diyorum ama aklımı kurcalayan bir soru var. Film izlerken bile (makul ölçüde) ısınan q3 ü torrent indirmek hayli zorlayacaktır. Daha önce telefonuma bir mkv indirmeyi denedim ordan biliyorum :) acaba yüksek ısıda saatlerce çalışmak sorun yaratırmı cihaz için? Malum fan yok..

Aynen ben de indirdim hicbir sorun olmadi..

Arkadaslar sorularımın cevabi yok mu sizde

Arkadaslar q3 sancaktan 1.0.9 yukleyen var mı, varsa ve problem yoksa link verebilir mi

Bir de 1.0.7 veya 1.0.9 yuklersem butun ayarlar, launcher falan gidiyor mu en bastan mi yapmak gerekecek herseyi

• O zaman yardırmaya başlayalım

• Konu çok uzun olduğundan hepsini okuyamadım. 34 sayfa içerisinden 3-4 sayfaya bakabildim. Aradığım cevabı bulamadığım için soruyorum.

apple tv satıp himedia q3 almayı düşünüyorum. benim için "digiturk dilediğin yerde" uygulamasının sorunsuz çalışması çok önemli. q3 sahibi arkdaslardan rica etsem programı yükleyip programın çalışıp çalışmadığına dair bilgi verebilir mi?
  • merhaba arkadaşlar q3 sahibiyim 1.0.9 yazılı yüklü internet hızımda gayet (10 mgbt)yeterli ama digiturkplayda görüntü çamur gibi geçen sene gayet iyiydi başka deneyen varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: herkül67

merhaba arkadaşlar q3 sahibiyim 1.0.9 yazılı yüklü internet hızımda gayet (10 mgbt)yeterli ama digiturkplayda görüntü çamur gibi geçen sene gayet iyiydi başka deneyen varmı arkadaşlar

Bende q10 izliyorum hızım 8mbit ama bende de görüntü güzel değil
    Digiturk den kaynaklanıyor olabilir

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar q3 sahibiyim 1.0.9 yazılı yüklü internet hızımda gayet (10 mgbt)yeterli ama digiturkplayda görüntü çamur gibi geçen sene gayet iyiydi başka deneyen varmı arkadaşlar

Hocam yabancı filmleri seyredebiliyormusunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: blckmgcmn34

quote:

quote:

Digiturkwebtv den mi hiç denemedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam
    Filmler ve yabancı diziler var ya dilediginyerde de onlar bende 1004 hata kodu veriyor onu soruyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam
    Filmler ve yabancı diziler var ya dilediginyerde de onlar bende 1004 hata kodu veriyor onu soruyorum

cihaz rootlu olduğundan olabilir mi? root lu mu sizin cihazınız. birde dilediğin yerde de film ve dizi izlemek için digiturk de dizi ve film paketlerine üye olmanız gerekiyor. Sizin üyeliğiniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cl0ser

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam

cihaz rootlu olduğundan olabilir mi? root lu mu sizin cihazınız. birde dilediğin yerde de film ve dizi izlemek için digiturk de dizi ve film paketlerine üye olmanız gerekiyor. Sizin üyeliğiniz var mı?

Hocam sinema ve dizi paketine üyeyiz. Cihaz da rootlu değil.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.