Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
259.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blckmgcmn34

quote:

Orijinalden alıntı: cl0ser

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

Orijinalden alıntı: herkül67

merhaba arkadaşlar q3 sahibiyim 1.0.9 yazılı yüklü internet hızımda gayet (10 mgbt)yeterli ama digiturkplayda görüntü çamur gibi geçen sene gayet iyiydi başka deneyen varmı arkadaşlar

Bende q10 izliyorum hızım 8mbit ama bende de görüntü güzel değil
    Digiturk den kaynaklanıyor olabilir

Hocam yabancı filmleri seyredebiliyormusunuz.

Digiturkwebtv den mi hiç denemedim

Yok hocam
    Filmler ve yabancı diziler var ya dilediginyerde de onlar bende 1004 hata kodu veriyor onu soruyorum

cihaz rootlu olduğundan olabilir mi? root lu mu sizin cihazınız. birde dilediğin yerde de film ve dizi izlemek için digiturk de dizi ve film paketlerine üye olmanız gerekiyor. Sizin üyeliğiniz var mı?

Hocam sinema ve dizi paketine üyeyiz. Cihaz da rootlu değil.

şurada türkçe inceleme videosu var. "dilediğin yerde uygulamasını da" çalıştırıyor. Fakat uygulamada sadece canlı tv yayını kısmını acıyor. film ve dizi kısmını açmıyor. Açmıyor derken incelemede o kısımlara bakmıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_91017711/tm.htm

• Cihazı 1.09'a güncellerken kendi kendine kapandı ve kapanış o kapanış:( Ne yaptıysam açılmadı, tekrar kürdan yöntemi falan nafile. Cihazda hiç bir tepki yok, açma kapama düğmesi kırmızıda kalıyor ve kesinlikle mavi olmuyor. Ne üzerinden ne kumandadan. Sanırım güncelleme esnasında bir problem oluştu ve cihaz öldü. Cihaz açılmıyor ama fişte kalırsa yarım saat içerisinde el değmeyecek kadar ısınıyor. Bende fişten çektim artık.

Yarın sancak bilgisayar ile görüşeceğim bakalım neymiş olay.
  • Q10 da Torrent işini ttorent programın paralı full sürümünde hdd seçilip harici hdd ye indirilebiliyor.indirme hızlı ve cıhaz çok az ısınıyor.alt yazı sorununuda subloeder diye markette bir program var onu satın aldım.hdd görerek bulunduğü dosyaya indiriyor.kodiyi bir türlü kullanamadım ne hdd gördü ne de pc yi.kanal ekledim onuda eklemedi.kodi kullanan varsa detaylı anlatabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetius kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    programın ismi UTORRENT programının mı paralı full sürümü acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeravniaker

merhaba,
    programın ismi UTORRENT programının mı paralı full sürümü acaba ?

Hocam utorrent değil ttorrent pro olan paralı olan sürüm

• 1.0.9 da yükledikten sonra mele f10 deluxe ile gercekten cok iyi oldu Himedia Q3 Quad.

Herkese tavsiye ederim. TV, uydu alıcı ve media player tek kumandaya indirmesi de süper oldu..

Bu arada kodi girince 15.2 stable cikti diye uyari verdi. Yükleyen var mı, yüklesek sorun yaşar mıyız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

1.0.9 da yükledikten sonra mele f10 deluxe ile gercekten cok iyi oldu Himedia Q3 Quad.

Herkese tavsiye ederim. TV, uydu alıcı ve media player tek kumandaya indirmesi de süper oldu..

Bu arada kodi girince 15.2 stable cikti diye uyari verdi. Yükleyen var mı, yüklesek sorun yaşar mıyız?

1.07 ile 1.09 arasinda ne gibi farklar var yukseltme sicasinda cihazi susanlar oldu yukseltmeye korkuyorum.gecmeye risk almaya degermi?
    Bende mele delux ile kullaniyorum cok memlunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

quote:

Orijinalden alıntı: guvven

1.0.9 da yükledikten sonra mele f10 deluxe ile gercekten cok iyi oldu Himedia Q3 Quad.

1.07 ile 1.09 arasinda ne gibi farklar var yukseltme sicasinda cihazi susanlar oldu yukseltmeye korkuyorum.gecmeye risk almaya degermi?
    Bende mele delux ile kullaniyorum cok memlunum.

Ben kürdansız update ettim, daha güvenilir geliyor bana öyle ve ayarlar bozulmadı hiç.. 1.0.8 ve 1.0.9 farkları aşağıda

1.0.8 changelog

1. New launcher. Cleaner design. Faster. Supports wallpaper.
    2. Pre-installed Kodi 14.2. Chrome browser as default.
    3. Supports user set default launcher.
    4. Task Management function.
    5. Supports Dolby TrueHD ATMOS.

1.0.9

1. Pre-installed Skype, Facebook, Youtube, Netflix, Kodi.
    2. Fixed Kodi and Chrome cannot update.
    3. Miracast.
    4. One click to enter APPs on the main UI.
    5. Supports 23.976fps.

• guvven kullanıcısına yanıt
    Cihqziniz cin surumumu acaba.

• Hocam 1.09 yükseltin beğenmezsen eski sürümüne tekrar dönebilirsin.benim tek Çözemediğim kodi yardımcı olacak ol varmı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

Cihqziniz cin surumumu acaba.

Hyr avrupa, sancaktan aldım

• 1.0.9'u ben de yüklemedim ama tatil dönüşü yükleyeceğim. Problem yaşayan arkadaş Q5 yazılımını Q3'e yüklemişti.

• Denon Avr ile ciddi problemler yaşadım uzun süre ve sebebinide çok fantastik bir çözümle buldum. Diğer denediğim yöntemlerde hep bir sorun çıktı. Eğer siz de Himedia bağlantısını AVR üzerinden yapıyorsanız ve sorunlar oluşuyorsa (görüntü alabilmek için cihazları sırasıyla bağlamak veya açmak zorunda kalmak gibi) bu yöntem ile tıkır tıkır çalışacaktır. Paylaşmak istedim.

HDMI kablo'nun PIN 13'ünü iptal etmek.

Bu pin'i himedia bağlantısında iptal ettiğimden beridir herşey çok yolunda, hiçbir sorun yaşamıyorum ve çok rahat ettim.

Nasıl yapıldığının resimli anlatımını yapamıyorum şu anda ama ufak bir araştırma ile çözebileceğinizi düşünüyorum.

Şeffaf selobant cinsi bir bantı maket bıçağı ile incecik kesip, hdmi kablo üzerindeki PIN13 yerine yapıştırıyorsunuz. Bu işlem hdmi kablosunun PIN13 bağlantısını kesiyor. Sorunlar da yok oluyor.

Google araştırmasında PIN13 diye arattığımda, yanlış hatırlamıyorsam, hdmi pin13 olarak dişi kısım gözüken fotolar çıkıyordu, siz o fotonun tam karşılığı olan kablo üzerindeki erkek kısımdaki pin13'ü iptal ediyorsunuz.

Tam tarifi şudur;
    HDMI kablonun ucuna, daralan kısım alta gelecek şekilde baktığınızda, üstte sağdan 4. pindir kendisi... Foto ekleyemediğim için üzgünüm.

AVR ile problem yaşayan herkese duyurulur...

• Himedia Q3 quad core ile film izlerken 15-20 dakikalık aralıklarla filmden koptu cihaz ve anaekrana döndü.

Harici diskim usb 3.0 olarak bağlı. Sanırım diskle bağlantısı kopuyor. Daha önceleri hiç sorun yaşamamıştım ama uzun süredir de film izleyecek vaktim olmamıştı.

Sürüm 1.0.8

Şimdi aklıma 1.0.9'e yükseltmek geldi. Denemek istiyorum.

Q3 Quad core için 1.0.9 sürümünü indirebileceğim bir adres verebilirseniz çok memnun olurum.

Ayrıca da 1.0.9 yükledikten sonra, himedia kodi wrapper gibi birşey vardı, o'nu yüklemek de gerekecek midir? Eğer gerekliyse o'nu da rica edebilirmiyim.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugsay

Himedia Q3 quad core ile film izlerken 15-20 dakikalık aralıklarla filmden koptu cihaz ve anaekrana döndü.

Harici diskim usb 3.0 olarak bağlı. Sanırım diskle bağlantısı kopuyor. Daha önceleri hiç sorun yaşamamıştım ama uzun süredir de film izleyecek vaktim olmamıştı.

Sürüm 1.0.8

Şimdi aklıma 1.0.9'e yükseltmek geldi. Denemek istiyorum.

Q3 Quad core için 1.0.9 sürümünü indirebileceğim bir adres verebilirseniz çok memnun olurum.

Ayrıca da 1.0.9 yükledikten sonra, himedia kodi wrapper gibi birşey vardı, o'nu yüklemek de gerekecek midir? Eğer gerekliyse o'nu da rica edebilirmiyim.

Saygılarımla

Cihaz cin mi, avrupa (sancak) mi?

• guvven kullanıcısına yanıt
    Sancak'tan almıştım avrupa.
    Şimdi Himedia'dan mesaj geldi, link gönderdi 1.0.9 sürümü Himedia Q3 Quad Avrupa sürümü için.

Q3 1.0.9: http://www.mediafire.com/download/43nin5k1dvsh9ft/update.zip

Buradan indiriyorum.

Kurulumu kendi içindeki update kısmından yapmayı planlıyorum. Kodi XBMC'nin Himedia playerını kullanması için birşey "wrapper'dı sanırım" yüklüyorduk, yine yüklemek gerekecek mi?
  • tugsay T kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,,warrepr yüklemek gerekirse tekrar yüklersin, basit bir işlem..

Bendeki anthem ile Q serilerinin problemi çözüldü.
    Meğer Q3 ile gelen HDMI kablosu arızalı imiş. O kabloyu Q10 da kullanmaya devam etmiştim. Tesadüfen buldum sıkıntıyı, hiç aklına gelirmi yeni kablonun bozuk olacağı.. Dark marka 2.0 ,3adet sipariş ettim,fiyat uygundu. Herşey düzeldi.. Bu gibi sıkıntılardan önce kablo kontrol edilmeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 20 Ağustos 2015; 17:21:28 >
  • erdote kullanıcısına yanıt
    :) sorun hic beklemedigin yerden cikinca insani delirtebiliyor malesef.
    Ben Denon avr kullaniyorum ve ne zaman himedia isin icine girse sacmalatiyordu, sirayla acmak gerekiyordu cihazlari, aptal saptal calisiyodu cihaz.
    CEC diye bir sistem var cihazlarin haberlesmesini saglayan, himedia o sisteme bir sekilde bilgi gonderip kafasini karistiriyor. Pin 13'ü iptal ettigimden beridir duzeldi problemler, hersey olmasi gerektigi gibi calisiyor. Aklinizda bulunsun.

Wrapper yuklemek dert degil de, wrapper'i indirecek bir link olursa 1.0.9 uyumlu, nefis olur...

Sevgilerimle

• 4-5 sayfa önceki mediafire linkinden indirdiğim dosyayla sorun yaşadım arkadaşlar. Gerçekten dosyada mı sorun var bilemiyorum ama güncellemenin yarısında kendi kendine kapandı ve cihaz öldü. 3-4 gün önce konuya da yazmıştım. Hiç bir şekilde açılımıyordu, düğmesine basınca mavi ışık bile yanmıyordu.

Cihazı umutsuz bir şekilde sancak bilgisayara yollamıştım, dün konuştuk ve yapılamayacağını belirttiler. Yerine aynı model sıfır cihaz yolladılar. Ürünün arkasında durmak böyle birşey işte. 20-30 dolar için siz siz olun Çin'den ürün getirtmeyin derim.

Bana gelen cihazda 1.09 sürümü yüklü geldi, arayüz değişmiş derli toplu çok güzel olmuş. En büyük değişiklik bu. Filmleri oynatmadaki himedia kalitesi aynı, zaten ürünü bu sebepten aldık:)

Update işlemini dikkatli yapın, gerekirse UPS bağlayın. Bendeki 1.09 update.zip dosyasının SHA1 özet değeri şu şekilde;

SHA1: 2A7E9F587634A9D12E4FF0E8AAB581E9516F49D4

Bu dosya sorunlu olabilir, dikkatli olun.

• tugsay T kullanıcısına yanıt
    http://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=60.0
    Wrapper burada var.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.