Şimdi Ara

HiMedia Q12-II (Android+BluRay 3D+HMDI-1.4+XBMC+AirPlay+Miracast+DLNA+INCELEME) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
27
Favori
70.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an modlu yazılım üzerinden XBMC ile DTS-HD film açtım ve herhangi bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 19 Haziran 2014; 12:45:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Şu an modlu yazılım üzerinden XBMC ile DTS-HD film açtım ve herhangi bir sorun yok.

o zaman resetleyip yazılımı yenidenmi yüklemek lazım?
  • Modlu yazılımı tekrardan kürdan yöntemiyle kurun ve ardından DTS Patch dosyasını kurun.
    Sorun çözülecektir.
  • Sancak Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    Ilk defa kuracaklar için kürdan yöntemini açıklarsanız sevinirim.yada diğer yazılım atma yöntemlerini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

http://www.unport.com/himedia-q12-media-player-incelemesi

adresinde cihazla ilgili bir inceleme yaptım. Kısa süre sonrada video inceleme gelecek. HDMI Capture cihazını yeni alabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player ONE

Ilk defa kuracaklar için kürdan yöntemini açıklarsanız sevinirim.yada diğer yazılım atma yöntemlerini

Kürdan Yöntemi ;

Usb belleği Ana / Kök Dizinine (Klasör içine falan değil ) Yüklemek istediğiniz yazılımı atın
    cihazın arkasında bulunan Restore Tuşuna Kürdan Vb. bir şeyle basılı tutarak cihazı açın.

Tv siyah ekranda bekleyecek ve bir süre bekledikten sonra (3-5 sn değişebiliyor)
    Ekrana yükleme bildirimi gelecek ve kürdan vs.. basılı tuttuğunuz restore tuşundan elinizi çekin.

Cihaz yüklemeyi bitirip kendini otomatik resetleyip normal olarak açana kadar
    Cihaza müdahalede bulunmayın , Kapatmayın , Fişini çekmeyin.

Yazılımın Ana menüsü geldiğinde Yükleme Tamamlanmıştır.

Güle Güle Kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 19 Haziran 2014; 14:33:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Opensubtitles olayı düzelmesi iyi olmuş. :)
    Dts sıkıntısı var mı abi modlu olanda?

Icefilm eklentisi pc için olanı indirdiğimizde oluyor mu yoksa android için ayrı bir eklentisi var mı? Türkçe desteği yok galiba abi o yüzden İngilizce kullanıyorsun?

xbmc Türkçe.

modlu Firmware Almanca kuruluyor.
    onu ingilizceye çeviriyorum.

icefilms kurulumu ile alakalı ilk fırsatta resimli bir guide oluşturacağım.

Ama kendi repolarından indirdim, zip ile kurmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: Player ONE

Kürdan Yöntemi ;

Usb belleği Ana / Kök Dizinine (Klasör içine falan değil ) Yüklemek istediğiniz yazılımı atın
    cihazın arkasında bulunan Restore Tuşuna Kürdan Vb. bir şeyle basılı tutarak cihazı açın.

Tv siyah ekranda bekleyecek ve bir süre bekledikten sonra (3-5 sn değişebiliyor)
    Ekrana yükleme bildirimi gelecek ve kürdan vs.. basılı tuttuğunuz restore tuşundan elinizi çekin.

Cihaz yüklemeyi bitirip kendini otomatik resetleyip normal olarak açana kadar
    Cihaza müdahalede bulunmayın , Kapatmayın , Fişini çekmeyin.

Yazılımın Ana menüsü geldiğinde Yükleme Tamamlanmıştır.

Güle Güle Kullanın...

yazılımın zipten çıkarılmaması gerek. Bende öyle oldu.

• rccol kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim abi.
  • Arkadaşlar yeni yazılı usb içine atıp Ana menü deki Ayarlar (settins ) en altta Sytem upgrade sağ tarfından usb yi (System upgrade C -- D ) hangisi ise tıklayarak kurabilirsiniz.
  • D
  • HiControl ve HiShare uygulamasından cihaza ulaşamayanlar , telefonların menü dilini cihaz ile aynı yapsın. ( English - USA )
  • Şunu tam olarak anlayamadım, bu yazılımı yükleyince kendi medya player yazılımı da mı DTS sesleri veremiyor yoksa sadece XBMC mi ? Bir de bu yazılım 1.07 Beta V3. Hala Beta yani...
  • Bazı video dosyalarını oynatırken kumandanın ses tuşları ile sesi kısamıyorum. Yani en düşüğe kadar geliyor ibre ama ses hiç kısılmıyor. (Kendi playerı, hdmi kablo) Sebep ne ola ki!
  • Sancak Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    Ben ne yaptıysam DTS çalıştıramadım ayrıca ac ses dosyalarını bile açmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcus83

Ben ne yaptıysam DTS çalıştıramadım ayrıca ac ses dosyalarını bile açmıyor

bende oldu sonunda.
    1 android ayarlarından ses çıkışından hdmi raw olacak
    2 xbmc sistem ayarlarından sistem ses çıkışı en altta ayarlar düzeyi uzman . sesçıkışı doğrudan geçişi etkinleştir, dd ac3 destekli alıcı ok, dts destekli alıcı ok.
  • Yabanci filimlere uyumlu turkce ses dosya larini nerden bula bilirim ozelden pm ata bilirmisiniz acaba.

• boylum kullanıcısına yanıt
    Yok hocam olmuyor malesef ne yaptıysam modlu yazılımda dts ve ac sesleri açamadım

edit: wifi üzerinden DTS Patchi kuramadım LAN üzerinden kurdum şuan sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcus83 -- 20 Haziran 2014; 20:40:06 >
  • Arkadaşlar DTS Ses dosyasını kurabilen var mı? decoderi seçince açmak için uygulama seçin diyor fakat hiçbirini kabul etmiyor
  • Bu media player dan almayı düşünüyorum fakat sonlarda belirtilen dts sorunu kafamı kurcaladı. Geçici bir durummu bu sorun
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.